Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פלסטידיפ הוא צובע שנועד להתקלף, אם אתה לא מצליח לקלף אותו או שהוא נתלש לחתיכות קטנות סימן שלא ריססת מספיק שכבות.

יש מספר אופציות להוריד פלסטידיפ עיקש (מהכי עדין להכי אגרסיבי) :

- מסיר פלסטידיפ יעודי - שווה לבדוק אם יש ליבואן.

- לחץ מים - יש מצב שעדיין יהיה קשה להוריד.

- בנזין לבן - לא מאוד ממולץ אבל עובד מעולה.

- טרפנטין - עוד פחות מומלץ אבל עובד גם כן.

בהצלחה!

פורסם

עוד המלצה אחת לפני כל החומרים, אפשר לנסות עם מטלית מיקרופייבר.

תנסה להפעיל קצת לחץ ולראות אם אתה מצליח להוריד, קצת הברבה עבודה, אבל אני הייתי מעדיף להוריד ככה מאשר לשים כל מיני חומרים כאלה ואחרים.

המדלל של הפלסטי דיפ הוא דיי אגרסיבי וסוגי פלסטיק מסויימים פשוט יאכלו.

פורסם

ראיתי בחו"ל משתמשים בחומר שנקרא GOO GONE, שווה לבדוק הזמנה / רכישה.

אם ביצעת מספיק שכבות, 4-5 לפחות תנסה לקלף ידנית. במידה ולא..חייך יהיו מעט קשים יותר.

נ.ב עם מטלית מיקרופייבר בלבד הוא לא יזיז לפלסטידיפ, אם זה היה על משהו רך כמו צמיג אז אולי כן.

מנסיון.

Opel Adam S 2017

פורסם

אולי אני טועה... והשיטה לא הכי נוחה, אבל לפי דעתי האישית, לפני שהייתי מיישם כל חומר כימי כזה או אחר שעלול לנזול על חלקים מפלסטי/גומי או כל דבר אחר בסגנון הייתי מנסה להתחיל את הקילוף עם מטלית מיקרופייבר ומשם לנסות לקלף, במידה ולא עובד (הרי ברור לכולנו שארבע חמש שכבות יכולות להתקלף, וגם אם לא בחתיכה אחת אבל בחתיכות גדולות יחסית)

אז "גירוד" של הקצוות עם מטלית נראה לי תעזור.

שוב, דעה אישית לפני יישום של כימיכלים כאלה ואחרים.

ועכשיו מתוך סקרנות, מדלל של פלסטי דיפ או כל חומר בסגנון לא יגרום רק למריחה של החומר?

בהצלחה! :)

פורסם

יש פורום ראשי לפלסטידיפ אצל אלו שמייצרים / משווקים אותם מארה"ב (PERFORMIX), החברה נקראת DYC - קיצור של Dip Your Car, אנשים שנתקעים עם שכבות דקות מדי או פלסטידיפ שלא ירד הם ממליצים ומשתמשים ב GOO GONE (מוצר שלא קשור לחברה), אפשר לבדוק גם ברחבי הרשת על כך.

לגבי

Dip Dissolver זהו גם מוצר שלהם אם אני לא טועה והוא נועד למקרים האלו, אבל המחיר שלו לדעתי יקר בהרבה

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...