Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כביש 85 ו- 854

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאלה שמכירים את הכבישים הנ"ל, ברצוני לשאול שתי שאלות.

לגבי 85, אני רואה שיש שם המון מצלמות מהירות בשני הכיוונים,אך ה-Waze לא מתריע עליהם, ומראה אותם כאייקון של מצלמה עם X עליהם. האם המצלמות האלה באמת פועלות?

לגבי 854, אני רוצה לוודא מה המהירות המותרת שם? (בחלקים שאין בהם תמרורים כמובן).

תודה רבה.

פורסם

בכביש 85 נותרו לא מעט גלמים של מצלמות F6 לא פעילות, אבל יש מספר מצלמות רמזור\מהירות פעילות (בעקר, אבל לא רק, בכיוון מערב, שם הירידות מזמינות מהירות מופרזת).

נסעתי בחג בקטע הדרומי של כביש 854 מכרמיאל עד 8544 לכיוון ירכא, אין הרבה משמעות למהירות המותרת (אאל"ט 80 קמ"ש) שכן תנאי הדרך לא מאפשרים נהיגה מהירה יותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

איפה ראית מצלמות מהירות/רמזור פעילות בכביש 85?

שמו מצלמות חדשות?

לגבי 854 רק תזהר בקטע כביש שבין נחף ללבון או מלבון לנחף, תלוי מאיזה כיוון אתה מגיע.

התושבים באזור אוהבים לעקוף שם בצורה מסוכנת, משהו בסגנון הזה:

http://il.roadshamer.com/video/%D7%A2%D7%A7%D7%99%D7%A4%D7%94-%D7%9E%D7%90%D7%95%D7%93-%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%9B%D7%A0%D7%AA-1621/

פורסם

לפי זכרוני יש כאלה בכמה צמתים אבל יתכן שאני טועה ומדובר בגלמים. לפי מיצו יש רק בצומת 85/806, וזו גם לא מופיעה באתר המשטרה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פעם הייתה מצלמת מהירות (אפורה) בצומת של אזור התעשייה בר לב ... אני נוסע הרבה בכביש הזה ואני לא מכיר מצלמות חדשות שם

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

• תוכן חדש...