Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Frankfurt IAA 2015 (תערוכת פרנקפורט עדכונים שוטפים)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נהנתי לקרוא את ההתרשמויות שלכם ולראות את התמונות, תודה רבה על השיתופים.

עושה רושם שרנו ואלפא עוברות שינוי רציני.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 145
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כשפתחתי את השרשור חשבתי שהתוכן שלו מובן מאליו לקוראיו ואני לא מאמינה שאני באמת צריכה לכתוב את זה בפורום רכב. בכל אופן אבהיר שמדובר בהתרשמות שלנו מרכבים המוצגים בתערוכה, לא במבחני דרכים קצרי/ארוכי טווח.

הסקירות והתמונות עדיין לא נגמרו וימשיכו לעלות במנלך הימים הקרובים.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
כשפתחתי את השרשור חשבתי שהתוכן שלו מובן מאליו לקוראיו ואני לא מאמינה שאני באמת צריכה לכתוב את זה בפורום רכב. בכל אופן אבהיר שמדובר בהתרשמות שלנו מרכבים המוצגים בתערוכה, לא במבחני דרכים קצרי/ארוכי טווח.

אני חושב שהכוונה פה הייתה ספציפית לויכוח שהתפתח ויצא ממטרת השרשור המקורית ופחות מכוונת אלייך ולשרשור שלך

הסקירות והתמונות עדיין לא נגמרו וימשיכו לעלות במנלך הימים הקרובים.

מחכה לסיקורים והתמונות!

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

פורד הציגו את ה RS? יצא לכם לשאול נציג שלהם על מדיניות היבואן המקומי בנוגע להמנעות מיבוא ספורטיביות?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם (נערך)

שי, הRS אכן הוצגה, גם יש המון תמונות (ללא תמונות פנים, לא אפשרו להיכנס לרכב). אעלה אותם בקרוב.

לגבי מדיניות היבואן, האנשים שקשורים לתחום הזה אצל כל יצרן לא כל כך נמצאים בתערוכה, אלא יותר אנשים מהצד הטכני או מנהלים בכירים.

למשל במסיבת העיתונאים של אלפא דיבר מנכ"ל אלפא, ולאחר מכן דיברנו ארוכות עם אחד מהאחראיים על בקרת האיכות של המוצר.

עריכה אחרונה על ידי GhostBuster

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אשמח לתמונות נוספות ולשמוע על חוויות מהתערוכה. תהנו!

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
פורד הציגו את ה RS? יצא לכם לשאול נציג שלהם על מדיניות היבואן המקומי בנוגע להמנעות מיבוא ספורטיביות?

בלי קשר לתערוכה, להבנתי ה-ST כן תגיע.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
בלי קשר לתערוכה, להבנתי ה-ST כן תגיע.

איזה מהן?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הצפיפות פה נוראית, והרבה יותר גרועה ממה שציפיתי באמצע השבוע (וגם ממה שאני זוכר פעם שעברה שהייתי פה).

אני רק יכול לתאר כמה בלתי נסבל היה פה בשבת וראשון.

ג׳נבה הרבה יותר נעימה.

פורסם
הצפיפות פה נוראית, והרבה יותר גרועה ממה שציפיתי באמצע השבוע (וגם ממה שאני זוכר פעם שעברה שהייתי פה).

אני רק יכול לתאר כמה בלתי נסבל היה פה בשבת וראשון.

ג׳נבה הרבה יותר נעימה.

בז'נבה 2014 היה מאוד צפוף בביתנים האטרקטיביים (קואניגסג, למבו וכו')

הכי מצחיק שכדי לראות את ההוראקאן היה אפשר ללכת לאחת מסדנאות השיפורים ולא לדוכן הרישמי ושם היה כמעט ריק.

מה שכן, בז'נבה רוב המכוניות היו סגורות.

איך הצלחתם לצלם את התמונות ללא אנשים בפריים?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.

• תוכן חדש...