Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זקוק להמלצה לרכב 5 דלתות מרווח (סטיישן/מנהלים)

חשוב שיהיה תא מטען גדול.

צריכת דלק סבירה (1/10) -נוסע 25K בשנה.

עלויות אחזקה סבירות

תקציב 60K מקסימום.

*לא צרפתיות,ולא VAG.

הכיוון שלי עד עכשיו היה: מזדה 6 5 דלתות; קיה סיד סטיישן

אשמח לרעיונות או חיזוקים לאחת הבחירות.

תודה.

פורסם

הקיה תהיה חסכונית וחדשה מהמאזדה ותא המטען שלה שימושי יותר.

מצד שני המאזדה נעימה יותר בשיוט ותא הנוסעים שלה מרווח ושקט יותר.

על אותו רעיון של הקיה אתה יכול לבדוק גם את יונדאי i30cw.

פורסם

אם הדגש שלך הוא על צריכת דלק נמוכה אז אני לא בטוח שהמאזדה 6 תתאים לך. אתה נוסע הרבה וזה נכון שיותר נוח ונעים לעשות נסיעות ארוכות עם מכונית מנהלים כמו מאזדה 6, רק שצריכת הדלק שלה גבוהה יותר משל המשפחתיות הרגילות עם מנועי 1,600 סמ"ק. זה שיקול אתה צריך לקחת בחשבון.

קיה סיד סטיישן תהיה חסכונית יותר אבל קשה למצוא סיד סטיישן בתקציב שלך, אלו פשוט מכוניות נדירות יחסית. ה-i30cw המקבילה נפוצה יותר ולכן גם קל יותר למצוא אותה. אם אתה סגור על קיה אז לך על הקיה פורטה, בתקציב שלך תיכנס פורטה 2011 לפחות עם הגיר שישה הילוכים החדש, מכונית חסכונית שעושה בממוצע מעל ל-1:10.

פורסם

התיכנון היה להתקין מערכת גפ"מ.

עלתה עכשיו אופציה לטויוטה פריוס דור 3,האם זו אפשרות טובה?

פורסם

עלתה עכשיו אופציה לטויוטה פריוס דור 3,האם זו אפשרות טובה?

באופן תיאורטי כן.

באופן מעשי לא, כי יהיה לך קשה למצוא אחת עם קילומטראז' סביר בתקציב הזה וגם ככה אתה מתכוון לטחון קילומטרים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כמו שאני רואה ביד2,בתקציב כזה גם סטיישנים אחרים הם לא עם ק"מ נמוך כ"כ.. וגם אותם יהיה קשה להשיג.

אני חושש מהטיפול במערכת הגפ"מ וההתעסקות עם שני מוסכים בכל טיפול.

מה לגביי סובארו B4 סטיישן (2010) עם מערכת גפ"מ? היא עדיפה על קיה סיד?

• תוכן חדש...