Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני אוהב נקניקיות!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצינות, הייתי בארה״ב ואכלתי נקניקיות פולניות והן היו מ-ע-ו-ל-ו-ת. בשר עגל טוב, 5000 טון שום בלי להגזים - תענוג. אבל כאן בארץ לא מצאתי כלום :(

מישהו מכיר קצב שמכין נקניקיות (כשרות) טובות? איזור ירושלים/המרכז/באר שבע ומוכן לנסוע גם רחוק יותר בשביל אחד מומלץ.

אבל לא לפתח תקווה, כי אין מקום כזה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פעם קראתי את ההגדרה הבאה "נקניקיה/נקניק = צליה של שיירי בשר בתוך אריזה אכילה (פעם היו משתמשים בחלקים ממערכת-העיכול של החיה הנאכלת, היום משתמשים בכל-מני חומרים משונים, כמו פלסטיק)"

וזה הוציא לי את החשק לאכול נקניקיות, ואז קראתי את הספר "הג'ונגל" שמתאר בין הייתר מה מכניסים לנקניקיות, וזה חיסל אצלי סופית את התשוקה לדבר הזה.

פורסם

אף פעם לא הבנתי את האמירה הזאת של "ראיתי מה מכניסים ל-X וזה הוציא לי את כל החשק לאכול את אותו X".

כאילו, זה היה טעים לי קודם, זה עדיין טעים לי, מעולם לא היו לי תופעות איכוליות חריגות בעקבות אכילה של אותו X, אז מה אכפת לי שמכניסים פנימה זנבות של סנלמדרה, דמעות של ספינקס ופרסה אחת של חד קרן. זה הרי טעים לי, אז מה 'כפת?

*כמובן,אם זה עניין של כשרות אז אני לוקח את זה חזרה. אבל כל עוד כשרות לא מעורבת בסיפור אני לא מבין את הקטע.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מישהו מכיר קצב שמכין נקניקיות (כשרות) טובות?

בנקניקים, "כשר" ו"טעים" לא בא ביחד.

לדוגמא, כל מה שנקרא פה בטעות "סלמי", יש לו טעם של קרטון לעומת נקניקים לא כשרים.

לדעתי פשוט צריך לוותר על עניין הכשרות, להגיע לטיב טעם/קשת טעמים, ולקנות במעדניה נקניקיות מהסוג היקר (כי הזולים הם לרוב זבל עם חתיכות של עצמות בפנים).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בכשרות דוחפים זבל בעזרת השם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בכשרות מכניסים מה שכשר.

בלא כשרות אין עכברים וחתולים במפעל, הכל נכנס פנימה.

החברה הכי גדולה בארה"ב של נקניקיות כשרות רוב המכירות שלהם הם ללא יהודים בגלל שהם רוצים שיהיה פיקוח על מה שמכניסים לנקניקיות

אייל

פורסם

איזה בולשיט.

במקום לחפור את הראש על איך גדי בחלב אימו הפך לצ'יזבורגר - גש למו ומו ברחוב הרצל ברחובות, צמוד לבנק הפועלים במרכז העיר.

שם תמצא קצבייה עם נקניקיות מגוונות שהם מכינים במקום, כל פעם יש להם משהו אחר ולכן צריך להתקשר ולבקש שיכינו לך.

את הטלפון תמצא בגוגל.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
בכשרות מכניסים מה שכשר.

די עם זה.

יש פיקוח של משרד הבריאות גם על מקומות לא כשרים אתה יודע.

זה ששילמו שוחד לאיזה רב רנטגן או רב מכונת MRI, או במקרה הטוב עומדים בנורמות בנות 2000 שנה, לא הופך את האוכל לאיכותי יותר.

פורסם
בכשרות מכניסים מה שכשר.

החברה הכי גדולה בארה"ב של נקניקיות כשרות רוב המכירות שלהם הם ללא יהודים בגלל שהם רוצים שיהיה פיקוח על מה שמכניסים לנקניקיות

הכוונה בזבל שמכניסים לנקניקיות, היא בכל החלקים שאי אפשר למכור. חלקי שומן, וכל מני שאריות שמוציאים מחלקים אחרים שמוכרים.

כל הזבל הזה כשר למהדרין.

פורסם
Fat bastard תתחיל לאכול כשר ואז לא ידחפו לך זבל לתוך הנקניקיות.

Keyser איפה אכלת נקניקיות טובות ועשרות בארה"ב?

אצל אנשים שהתארחתי אצלם בשיקגו.

יש נקניקיות גרועות ויש נקניקיות טובות. הנקניקיות המדוברות היו תוצרת בית שהבנאדם מכין בdeli שלו ושום זבל לא נכנס.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...