Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

cbr600f או בנדיט 1200

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד בפני החלטה ומעט מתקשה: באיזה מבין הנ"ל לבחור? עבור כלי משומש בן שנתיים שלוש. כשני כלים בעלי אופי ספורטיבי לא קיצוני וסף שימושיות הולם, יש קליעה לטעם האישי, אך מה הלאה?

המחירים וההספקים די דומים. הבנדיט כמובן מגיע בסל"ד נמוך יותר לשיא ולי זה נראה יתרון. הcbr צנום בהרבה במשקל וגם זה יתרון.

מה ביחס למשתנים האחרים: יכולת דינמית בטווח היותר רחב, עלויות אחזקה וטיפולים, צריכת דלק...

ולא, אין לי כסף להורנט חדש.

פורסם

דווקא המחיר משמעותי. cbr חדש זול יותר, אך בנדיט בן שנתיים שלוש זול בכ 7000 ש"ח ממקבילו בן אותו הגיל וזה משמעותי.

פורסם
אני עומד בפני החלטה ומעט מתקשה: באיזה מבין הנ"ל לבחור? עבור כלי משומש בן שנתיים שלוש. כשני כלים בעלי אופי ספורטיבי לא קיצוני וסף שימושיות הולם, יש קליעה לטעם האישי, אך מה הלאה?

המחירים וההספקים די דומים. הבנדיט כמובן מגיע בסל"ד נמוך יותר לשיא ולי זה נראה יתרון. הcbr צנום בהרבה במשקל וגם זה יתרון.

מה ביחס למשתנים האחרים: יכולת דינמית בטווח היותר רחב, עלויות אחזקה וטיפולים, צריכת דלק...

בדיוק אותה דילמה שלי הייתה לפני שנה ומשהו..

בסופו של דדבר..הבנדיט נבחר..ולא הצטערתי לשניה אחת..אה חץ מהרגע שמכרתי אותו.

הבנתי שההונדה מבחינת חלפים יקרה..

מבחינת הבנדיט..זול..זול זול זול ....אמין..וממכר (עם הסאונד הנכון).

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

אתה טועה בהתייחסות הכמעט בלעדית לנושא ההספק

וכוחות הסוס

ייחודו הגדול של הבנדיט נעוץ במומנט הרב שלו, שמגמד (ממש כך!) את זה שמציע ההונדה

הכוח הזמין של הבדיט כבר בסל"ד נמוך (שיא הספק המומנט הוא ב6000 סל"ד בערך), הופך כל טיול, רכיבה ספורטיבית (בהתם למגבלות כמובן) ואף נסיעה יומיומית לעבודה, לחוויה של ממש..

אין כמו ליטר.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

אכן הכרוב צודק. לבנדיט יש רצועת כוח אימתנית שמזמנת התרוממות פרונט בכל סל"ד...

אבל כמו כל אופנוע,

הבחירהמפה ואילך היא רק בהתאם לאופי הנהיגה שלך

ההונדה מציעה גם מציעה. ה-F הוא דגם נחמד ביותר, מגיע למהירויות מכובדות. נראה קצת כמו כורסה עם פיירינג.

הבנדיט, הוא, כשמו - בנדיט. אופנוע חוליגן לכל דבר

פורסם

בנדיט. אני משוחד עד היום אני מתגעגע אליו.

ה-CBR יהיה יותר ספורטיבי, אבל הבנדיט או פשוט כיף של אופנוע.

בכל הקשור לאחזקה הבנדיט פשוט מצחיק, אמין בטרוף וחלקים זולים (גם האופנוע עצמו מרגיש זול אבל לומדים לחיות עם זה ונהנים)

שימושי מתאים ליום יום והרבה יותר מגוון מאשר ה-CBR.

שמהמשקל של הבנדיט לא ירתיע אותך, כמעט לא מרגישים אותו. החיסרון הגדול של הבנדיט מצוי בבולמים.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

נאמרים פה הרבה דברים נכונים, וקשה להתווכח עם קסמו של הבנדיט. גם על בנדיט, עם רוכב שיודע דבר או שניים, ניתן לרכב ספורטיבית מאד ולבייש כלים מודרניים יותר.

אבל כדי לאזן את התמונה מעט, כדאי בכל זאת לשקול גם את ה-CBR600. לעניות דעתי אופנוע ה-600 הנעים, חביב, ידידותי ובאותה עת גם יודע לרגש, שקיים. בעיקר אגב, הדגם הקודם, לא רק ה-RR החדש (הנפלא). לא קשה במיוחד לחיות איתו ביום יום, בודאי לא יותר מכלים מסוגו.

אמינות? בעיקר הונדה. אחזקה? תנסה לברר מחירי חלפים וטיפולים. עם כלי שמור, גם עם קילומטרז' מכובד, קשה ליפול.

אם אתה מחפש "כלי בעל אופי ספורטיבי לא קיצוני וסף שימושיות הולם", אני הולך על ההונדה.

בהצלחה.

פורסם

B A N D I T

till this day i miss the bike - you can do lots of things with it

from traveling with your girl to ride hard alone

...and trugh all does things you´ll enjoy its huge tourqe and power

cheers

למכירה -CBR 929 RR , מטופל בסטארסייקל ,ניתן להציג "היסטורית טיפולים" , אזעקה+ ביפר, FREE FLOW, זוג צמיגים חדשים.

פורסם

באמת תודה על חוות הדעת הטובות. מסכים עם כל מילה, לכאן ולכאן. עם שקלול המשתנים השונים בתוספת ההארות בתגובות - כן, עדיין רוצה את הבנדיט (יום אחד כשאהיה גדול תהיה לי הונדה {...או פייזר 1000}). תודה.

פורסם
B A N D I T

till this day i miss the bike - you can do lots of things with it

from traveling with your girl to ride hard alone

...and trugh all does things you´ll enjoy its huge tourqe and power

cheers

מי מופיע פה, מושבת הפורום שמעבר לים מתרחבת. :ladysman:

גם כן פורום של אופנועים,

פורסם
אתה טועה בהתייחסות הכמעט בלעדית לנושא ההספק

וכוחות הסוס

ייחודו הגדול של הבנדיט נעוץ במומנט הרב שלו, שמגמד (ממש כך!) את זה שמציע ההונדה

הכוח הזמין של הבדיט כבר בסל"ד נמוך (שיא הספק המומנט הוא ב6000 סל"ד בערך), הופך כל טיול, רכיבה ספורטיבית (בהתם למגבלות כמובן) ואף נסיעה יומיומית לעבודה, לחוויה של ממש..

אין כמו ליטר.

לאחרונה עמדתי בפני דילמה די דומה, פייזר 600 או בנדיט 1200. החלטתי לא להתפשר לא על המשקל וההתנהגות של 600 עם שלדת אלומיניום דור אחרון ולא על המומנט והגראנט של הבנדיט 1200 לכן הלכתי על SV1000, שוקל כמו הפייזר ונותן יותר מומנט מבנדיט 1200 כלי מדהים.

כלי כזה או המקביל מבית הונדה ה VTR שעלה לכביש לפני מספר חודשים נמכר כמשומש במחיר מגוחך עקב חוסר טעם של עם ישראל שלא יודע להעריך VTwins. ליטר ספורטיבי שני צילנדרים יתן את הטוב משני העולמות.

אכן, אין כמו ליטר.

פורסם
ונותן יותר מומנט מבנדיט 1200...
לא יודע מה עשית ל-SV שלך, אבל המומנט המוצהר של בנדיט 1200 מהשנתונים 96-99 הוא 10.5 קג"מ שהם י-ו-ת-ר מה-10.4 קג"מ המוצהרים של סוזוקי לגבי ה-SV.

:-P

:wink:

בכל מקרה, הבנדיט שהיה לי (שנת 96), הוציא במנוע (לאחר שינויים "קלים"), כ-12 קג"מ ב-6075 סל"ד ולא פחות מ-122 כ"ס...

suz-gsf1200-96-bikepics-15809.jpg

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

הרבה זמן לא ראינו את התרשים הזה.

4 צילינדרים יתנו בדרך כלל יותר מומנט ויותר כוח מאשר 2, במיוחד כאשר יש להם עוד 20% בנפח.

גם כן פורום של אופנועים,

פורסם
לא יודע מה עשית ל-SV שלך, אבל המומנט המוצהר של בנדיט 1200 מהשנתונים 96-99 הוא 10.5 קג"מ שהם י-ו-ת-ר מה-10.4 קג"מ המוצהרים של סוזוקי לגבי ה-SV.

:-P

:wink:

בכל מקרה, הבנדיט שהיה לי (שנת 96), הוציא במנוע (לאחר שינויים "קלים"), כ-12 קג"מ ב-6075 סל"ד ולא פחות מ-122 כ"ס...

אתה מסיט את הדיון, השאלה הייתה מה עדיף 600 ספורטיבי או מכונת מומנט, והטענה שלי שלא צריך להתפשר. ברור שגם CBR954 יתן את הטוב משני העולמות, אבל במציאות בשיראל Vtwin ליטר יעשה את זה אפילו במסגרת התקציב.

לגבי השוואות המומנט, הבנדיט שנמכר היום במצב סידרטי על פי דפי הנתונים מוציא פחות מומנט מ SV1000 סידרטי, והמצב עוד יקצין לכיוון ה SV כשדגם 2005 ישתחרר.

בכול אופן אני די בטוח ש SV יקח בנדיט ברול און, אפילו מול הפייזר 1000 הוא עמד בכבוד.

אם תרצה אני ישלח את המבחן סרוק במייל כי הקבצים קצת גדולים מידי לפורום.

יום טוב.

מקורות:

http://www.suzuki-gb.co.uk/techspecs.asp?id=31&l=

http://www.suzuki-gb.co.uk/techspecs.asp?id=13

• תוכן חדש...