Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

cbr600f או בנדיט 1200

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני עומד בפני החלטה ומעט מתקשה: באיזה מבין הנ"ל לבחור? עבור כלי משומש בן שנתיים שלוש. כשני כלים בעלי אופי ספורטיבי לא קיצוני וסף שימושיות הולם, יש קליעה לטעם האישי, אך מה הלאה?

המחירים וההספקים די דומים. הבנדיט כמובן מגיע בסל"ד נמוך יותר לשיא ולי זה נראה יתרון. הcbr צנום בהרבה במשקל וגם זה יתרון.

מה ביחס למשתנים האחרים: יכולת דינמית בטווח היותר רחב, עלויות אחזקה וטיפולים, צריכת דלק...

ולא, אין לי כסף להורנט חדש.

אהההם.... סליחה.

CBR ובנדיט לא נמצאים באותה הליגה מבחינה דינמית וה"אופי הספורטיבי לא קיצוני שלהם". בד"כ אני נוטה לעדן את הדברים, אבל בשביל לשמור על הפשטות: ה-CBR קוטש את הבנדיט בכל מה שנקרא רכיבה טכנית/ספורטיבית. כביש מפותל, שינויי גובה וכיוון תכופים ורצופים, הרבה זמן על הצד, בלימות לתוך פניה ויציאה חזקה ... כן, ה-CBR. ביג טיים.

תחת דיים שיודעות מה הן עושות, הבנדיט יתקפל ויתעוות, בעוד ה-CBR ישמור בכבוד על שורשיו והגדרתו כאופנוע ספורט שפוי. בקיצור, אין שום קשר בין בנדיט מקורי להגדרה "אופי ספורטיבי", גם אם מוסיפים לה את ההסתייגות "לא קיצוני". הוא אופנוע כל-בו. חזק, בהמה, מטריף, בסיס מצויין לסטריט-פייטר. אבל לא ספורטיבי. אפילו לא קצת.

אלא אם כן אתה מאותם אנשים שחושבים שווילי ופצצות של גז בקו ישר זו רכיבה ספורטיבית.

יאמר לזכותו של הבנדיט שיש לו את אחד המנועים הכי מגניבים ומרגשים שיצא לי לסובב להם את המצערת. אסור אסור אסור שהמנוע הזה יעלם לו עם הדגם הזה לכשיבוא זמנו. פשוט פנינה. לגבי מה שמסביב למנוע, נו, איך לומר, בינוני (למעט הברקסים).

פורסם
אהההם.... סליחה.

CBR ובנדיט לא נמצאים באותה הליגה מבחינה דינמית וה"אופי הספורטיבי לא קיצוני שלהם". בד"כ אני נוטה לעדן את הדברים, אבל בשביל לשמור על הפשטות: ה-CBR קוטש את הבנדיט בכל מה שנקרא רכיבה טכנית/ספורטיבית. כביש מפותל, שינויי גובה וכיוון תכופים ורצופים, הרבה זמן על הצד, בלימות לתוך פניה ויציאה חזקה ... כן, ה-CBR. ביג טיים.

תחת דיים שיודעות מה הן עושות, הבנדיט יתקפל ויתעוות, בעוד ה-CBR ישמור בכבוד על שורשיו והגדרתו כאופנוע ספורט שפוי. בקיצור, אין שום קשר בין בנדיט מקורי להגדרה "אופי ספורטיבי", גם אם מוסיפים לה את ההסתייגות "לא קיצוני". הוא אופנוע כל-בו. חזק, בהמה, מטריף, בסיס מצויין לסטריט-פייטר. אבל לא ספורטיבי. אפילו לא קצת.

אלא אם כן אתה מאותם אנשים שחושבים שווילי ופצצות של גז בקו ישר זו רכיבה ספורטיבית.

יאמר לזכותו של הבנדיט שיש לו את אחד המנועים הכי מגניבים ומרגשים שיצא לי לסובב להם את המצערת. אסור אסור אסור שהמנוע הזה יעלם לו עם הדגם הזה לכשיבוא זמנו. פשוט פנינה. לגבי מה שמסביב למנוע, נו, איך לומר, בינוני (למעט הברקסים).

כל כך צודק הפנגס הזה, אבל כנראה שלא יעזור כלום ומרובעי הצילנדרים מקוררי המים יעלמו.

אחרי שההונדהCB1300 עבר לקירור מים כנראה שיגיע גם תורם של הדינוזאורים האחרונים ה- XJR והסוזוקים (הבנדיט וה-GSX1400)

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
ומרובעי הצילנדרים מקוררי המים יעלמו.

התכוונת למקוררי האוויר והשמן, לא?

שהרי מקוררי מים מרובעי צילנדרים, יישארו איתנו, כנראה, עד תום חייו של מנוע הבעירה הפנימית מונע הבנזין...

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
התכוונת למקוררי האוויר והשמן, לא?

שהרי מקוררי מים מרובעי צילנדרים, יישארו איתנו, כנראה, עד תום חייו של מנוע הבעירה הפנימית מונע הבנזין...

צודק, התבלבלתי אבל עכשיו רק מנהל פורום יכול לערוך את ההודעה, מכיר אחד?

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

אני מרוצה מאוד מהסי בי אר אבל הבנדיט אין ספק שיש לו יותר כוח אבל ... אני חולה על הסי בי אר שלי אני דיי משוחד אז סי בי אר

:twisted::shock::-Pמהיר בטירוףףףףףףףףףףףףףף:twisted::lol::twisted:

• תוכן חדש...