Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חזק, אמין וידני עד 70K.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

כרגע אני מתנייד בעיקר בפורד פיאסטה 2012, 1250 ידנית.

הרכב אחלה והכל אבל חסר לי כח.

באופן עקרוני, אני מחפש כח, פחות חשובה לי "התנהגות"

הברירת מחדל שלי בחיפוש זה סיאט לאון 1.8 TSI ידנית שנת 2010-2011, אפשר למתוח קצת את התקציב.

מבדיקה שעשיתי, לרכב 2 בעיות.

1. שרשרת טיימינג ומותחנים חלשים - ניתן לפתור בעלות של 2500 במוסך רון

2. אכילת שמן מוגברת - כאן הבנתי שיש למנועים בסדרה מסויימת בשנה הזו בעיה, והרינגים ועוד דברים חלשים, וכתצואה מכך יש אכילת שמן מוגברת ובמצבי קיצון זה מגיע למצב בלתי נסבל ואוברל לרכיבים משופרים.

ללא הבעיה של אכילת השמן הייתי לוקח את ה1.8 בלי לחשוב פעמיים,

בתור אחד שמגיע בעיקר מעולם היפניות, קצת מפחיד אותי העניין הזה.

התחלתי לקרוא קצת על לאון 2011 1.4 TSI ידנית,

מחיפוש לא רב ברשת, הבנתי שלרכב הנ"ל אין את אותה בעיה של אכילת השמן כמו בדגם ה 1.8, האם זה באמת נכון?

בהתחלה כנראה שלא אשפר את הרכב מבחינת ציפ, אבל אם ארצה לשפר אותו. מה הפוטנציאל?

ב 1.8 אני יודע שיש הרבה, מה לגבי ה 1.4?

מבחינת דרישות מרכב, החל מסופר מיני - עד משפחתית רגילה, אינני נוסע הרבה והגודל פחות חשוב לי, רק שייכנס כסא תינוק.

חוץ מסיאט לאון, איזה רכבים חזקים ואמינים יש בתקציב הזה? לא מדבר על האחיות מאותו הבית.

תודה:mm_yeah:

עריכה אחרונה על ידי D1winner

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

אני גם במחשבה דומה לשלך, עם רכב בסגנון שלך, עם תקציב דומה לשלך ועם אותה בעיה (ביצועים).

ממה שראיתי בתקציב שלנו ניתן למצוא רכבים כמו אלפא רומיאו מיטו, לא יודע איך היא ביחס ללאון, אבל שווה בדיקה לדעתי, קח בחשבון שהיא 3 דלתות ואני לא יודע אם זה יהיה רלוונטי עבורך בגלל כיסא התינוק. אם 3 דלתות רלוונטי אז אפשר גם לשקול קליאו RS מהדור הקודם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יש למישהו מידע לגבי האמינות של מנוע ה 1.4? מבחינת צריכת שמן \ רצועת תזמון?

ומה העלות של אוברול למנוע 1.8, עם שימוש באביזרים "משופרים", למנוע צריכת שמן?

תודה

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

הייתי במצב שלך, הלכתי על מיטו.

לאון - משפחתית לי מדי

מיני - תחזוקה וביטוח בשמיים

פולו GTI קשה למצוא אקזמפלר טוב

המיטו היא קצת מהכל- חזקה (מדובר בדגם 155 כ'ס האמין והטוב), מיוחדת, אחזקה לא בשמיים (כמו שנהוג לחשוב), תמורה מדהימה לכסף.

אם תיהיה רציני אוכל לקשר אותך לאחת שמוצאת למכירה מפה לאוזן שנת 2010 עם 28 או 22 אלף ק'מ לא זוכר בדיוק. ואחסוך לך חודשים של חיפושים כמו שכל בעל מיטו מהסוג הזה עבר.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

בעבר חשבתי על המיטו, חבר שלי נפגע די קשות מירידת הערך והסחירות של הרכב הזה, לא לדבר על אמינות(יש עוד מכלולים מלבד המנוע) - אין לי דברים קונקרטיים אבל הדע הרווחת שהם לא אמינות וזה משפיע על הסחירות, קצת קיצוני מידי.

מה שאמרת על המשפחתית של הלאון דווקא פחות חשוב לי,

בהנחה שהמנוע 1.4 122 אמין ואין לו את הבעיות הקיימות ב1.8,

בכמה ציפ משפר את הביצועים שלו? הבנתי לסביבות 150 כ"ס, ו 25 קג"מ,

מבחינות מדידות, יש למישהו מידע?

ואיך הלאון מבחינת שאר המכלולים? אמינים?

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

מנוע ה1.8 של הלאון בהחלט אוכל יותר שמן אבל ההפרש לא קריטי.

אז תשים עוד 3 ליטר שמן בין טיפול לטיפול, 150 ש"ח שהלכו למטרה טובה.

במשפחה הי לנו: לאון טורבו ידנית משנים: 07, 09 , 2011

בתקציב שלך זוהי אחת התמורות הטובות.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אם זה היה מסתכם בסה"כ בגלון אז לא הייתי חושב פעמיים.

מקריאה ברשת, הבנתי שיש למנועים מהסדרה הזו בעיה ברינגים \ בוכנות,

במצב הרגיל המנוע צורך סביב ה חצי ליטר ל 2000 ק"מ, שאפשר לחיות עם זה,

הבעיה שבהרבה מקרים סביב ה 100K ק"מ המנועים האלו מתחרפנים והצריכת שמן מגיע למצב בלתי נסבל שחייב לעשות אוברול למנוע

באוברול כבר משתמשים ברינגים \ מכלולים משופרים שאמורים לצמצם משמעותי את העניין הזה.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

מנוע ה1.4 של הלאון משנתונים 2010-2012 מספק 125 כ"ס ו20.5 קג"מ בסטוק ונחשב לאחד האמינים אם לא האמין בסדרה.

עם ציפ על דלק 98 ניתן להגיע 155-160 כ"ס וכ-25 קג"מ.

• תוכן חדש...