Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם ברגע שהרכב התחמם באמת אין סיכוי להחזיר את הטרמוסטט לפעולה וחייבים לנתק אותו

שהרכב לא יתחמם שוב? הבנתי שזה נכון גם למזדות.

תודה.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שטויות במיץ ,אם הרכב התחמם בגלל שהטרמוסטט נתפס במצב סגור וממילא לא היה מעבר של מים.. וע"כ הפתרון האמתי הוא להחליף לאחד חדש ,ולא לנתק אותי בצורה תמידית ,זה לא בריא למנוע ולא נותן שום דבר טוב!

פורסם

אם הרכב מתחמם אזי ישנה תקלה כלשהי במנוע ו/או באביזריו.

מכונאי חאפר "מקצר דרכים" ומוציא את הטרמוסטט, אך בכך הוא לא תיקן את הרכב ופתר את הבעיה.

יש למצוא את מקור הבעיה ולתקנה בהתאם.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

היי AMITHUX,

חל איסור להוציא תרמוסטט מהרכב.

בהתחממות מנוע של הרכב יש למצוא את גורם הבעיה ולתקן ולא לעשות עקיפות לא בריאות למערכת.

הוצאת התרמוסטט תגרום לאורך זמן בלאי מואץ למנוע ותצרוכת דלק גבוהה.

יום נעים.

האם ברגע שהרכב התחמם באמת אין סיכוי להחזיר את הטרמוסטט לפעולה וחייבים לנתק אותו

שהרכב לא יתחמם שוב? הבנתי שזה נכון גם למזדות.

תודה.

פורסם

שלום לכולם. לא תיארתי את התקלה במלואה אז בבקשה.

ברור לי שלא טוב להוציא או לנתק שום דבר מהמנוע וכל ילד יודע את זה.

השאלה היא מה הפתרון? הרכב התחמם עקב פיצוץ בצינור רדיאטור עליון וכמובן שהוחלף לחדש.

לאחר ההחלפה המנוע המשיך להתחמם כי הרדיאטור לא נכנס לפעולה. המכונאי ישר אמר טרמוסטט ואכן הוציא ובדק שהטרמוסטט תקין או לא. הוא אמר לי שהטרמוסטט תקין לחלוטין והדרך היחידה לא לגרום למנוע להתחמם היא ניתוקו ואמר שזו לא פעם ראשונה שהוא נתקל בסובארו שמתחמם ואחרי זה הטרמוסטט כאילו לא קיים ואין לו הסבר לתופעה המוזרה.

יש למשהו ניסיון עם תקלה כזו או רעיון לסיבה למה הטרמוסטט לא מגיב?

תודה.

פורסם

מאור אני לא יודע אבל המוסכניק אמר שהוא תקין . שאלתי אותו אם יש דרך אחרת והוא אמר שלא .

שוב אני אומר ושואל למשהו יש רעיון למה זה קורה ואולי בכל זאת להחזיר את הטרמוסטט לפעולה נורמאלית?

אייל מסובארו הרכב לא צורך יותר דלק. בדקתי את זה.

פורסם

לא סתם שאלתי על טרמוסטט מקורי אלא בגלל עניין ניקוז האויר.החזר טרמוסטט מקורי, נקז אויר כמו שצריך. אין שום סיבה בעולם שרכב ייתחמם אם מערכת הקירור תקינה לחלוטין. שאתה אומר שרדיאטור לא ניכנס לפעולה אני מניח שאתה מיתכוון למאוורר הרדיאטור אז בניקוז אויר כמו שצריך הוא ייכנס לעבודה כמו שצריך!

פורסם

מאור אני לא מתכוון למאוורר אלא לרדיאטור עצמו. דווקא המאווררים נכנסו לפעולה אבל הרדיאטור

לא הוציא חום ונשאר קר מה שאומר שהרדיאטור לא פעל .

שהמכונאי הוציא את הטרמוסטט אז הרדיאטור התחמם והכל בסדר.

תודה .

פורסם

מה שאתה מתאר פה זה טרמוסטט שנתפס במצב סגור.

הוא לא נותן למים לעבור ולהגיע לרדיאטור, ולכן הרדיאטור נשאר קר ו"לא נכנס לפעולה", ובגלל זה האוטו מתחמם.

להוציא את הטרמוסטט אמנם יפתור את בעיית ההתחממות אבל הוא יגרום לאוטו להגיע לטמפ עבודה לאט יותר, מה שיגרור צריכת דלק גבוהה יותר ובלאי מואץ.

אין דבר כזה "הטרמוסטט מפסיק לעבוד". זה חלק "טיפש" שעובד נטו כתגובה לטמפרטורה שסביבו. הוא לא מחובר לשום חיישן או לשום חלק אחר. אז יכול להיות שזה שלך עשה את שלו, אבל אז צריך להחליף לאחד חדש. לא סתם להוציא אותו.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

כמו שכתבו לפני, ההודעה האחרונה שלך לא משאירה מקום לספק. התרמוסטט הקיים פשוט תפוס, סיים את הקריירה.

זה לא סיבה להרוס את הרכב ולהוציא תרמוסטט.

שים תרמוסטט שמיש, עדיפות למקורי, נקז אויר וסע לשלום.

אה, ותחליף מכונאי.. אתמול.

יום טוב גם לך

פורסם

הכל בסדר עד כאן הבנתי אותכם .

השאלה הפשוטה היא למה מכונאי שעבד 3 שעות על הרכב לא יקדיש עוד כמה דקות להחליף לחדש והחליט

דווקא להוציא אותו מכלל שימוש? האינטרס שלו הוא להחליף עוד חלק ולהרוויח עוד קצת כסף לא?! הוא אמר בהתחלה שהטרמוסטט תפוס אבל הוא לא תפוס והיה תקין לדברו.

• תוכן חדש...