Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

1. לא אתייחס לנושא האבולוציה - איש באמונתו יחיה ולוויכוחים כאלו נועד האוף טופיק.

2. לא זכור לי שפות"ש טען בתגובותיו שהוא מומחה למכונאות.הוא רק ציטט את מה שאמרו לו המכונאים שאליהם פנה.

3. רוב המגיבים בשרשור שהם מכונאים ו/או בעלי ניסיון עם הרכבים הנ"ל טענו שבסופו של דבר יש בעיה עם סוג הרכבים הללו,והפתרון של קידוח חור (אילתור) הוא פתרון מקובל.

עד שתעלה תגובה מבעל מקצוע/ניסיון שתפרט דרך מסודרת שאינה דורשת קידוח,ורצוי עם ציטוט של ההנחיות הטכניות של היצרן,נראה לי שנשארנו עם ההסבר של המערכת הבעייתית והפתרון של קידוח החור.

ADZ

עריכה: אני ממש לא תומך באילתורים שכאלו ואני מאד מקווה שתעלה כאן תגובה מפורטת שתסביר את הבעיה ואת הדרך הסדורה להתמודד איתה.

עריכה אחרונה על ידי adz

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם (נערך)

The Coolest,

אכן העלו שרטוט ואפילו אני נתתי שני קישורים למאמרים שמסבירים את התהליך,ועדיין,בתגובות שבאו אחר כך לא היתה ההתייחסות של אותם בעלי מקצוע וניסיון (למעט התגובה 55# של erezfed) למיקום של ה- jiggle pin והיתה חזרה מצדם על כך שבסופו של דבר הבעיה ידועה והפתרון הוא קידוח חור נוסף או הגדלה של הקיים.

עריכה אחרונה על ידי adz

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

• תוכן חדש...