Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

Mazda2 vs suzuki swift


barw123
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

 

בזמן האחרון חשבתי על קניית רכב חדש (אני חייל).

יש לי ידע די טוב ברכבים, ככה שאני לא ככ בור ועם הארץ :) .

 

אז ככה, לאחר בדיקה וחישוב של איזה רכב הכי משתלם, גם מבחינת דלק וגם מבחינת אחזקה, מחיר וכו', הצלחתם לצמצם לשתי האפשרויות הנ"ל.

 

גילוי נאות - אני יש לי זיקה לסוזוקי, לאמא שלי יש סוזוקי SX4 2014, לאחותי סוזוקי בלנו, לי סוזוקי בלנו וכו'..

 

עשיתי מחקר קטן ובכל זאת רציתי לדעת את דעתכם, איזה מבין הרכבים עדיף לי.

 

מאזדה 2- מגיעה מאוד מאוד מאובזרת, אמינה (יש לי טעם טוב מה323, אבל טעם רע מ3ׂׂ), חסכונית (יחסית) גיר עם 7 מהלכים, עיצוב ממש יפה.

 

סוזוקי סוויפט- מגיעה לא מאובזרת ככ (מתבטא בעיקר במערכת מולטימדיה חסרה, BlueTooth וכו), חסכונית (לפי דעתי יותר מהמאזדה), גיר עם 4 מהלכים (למה לא יותר?), עיצוב די משעמם.

 

 

אשמח לדעות, במיוחד מהחסידים של מאזדה וסוזוקי, כך נקבל דעות רבות ומגוונות :)

 

תודה רבה לכם,

בר.

פורסם

לא חסידה גדולה של אף אחד מהשניים, אבל לאבא שלי יש סוויפט 2012 (ברמה הכי מאובזרת שכבר לא מביאים היום) שנקנתה לפני שנה כי לא הייתה לו כבר הסבלנות לחכות למאזדה2 החדשה.

בסה"כ הרכב בסדר, חסכוני, פשוט, אמין.

 

אם ההתלבטות היא בין רכבים חדשים הייתי בוחרת במאזדה (רמת גימור דיינמיק או מעלה) כי היא הרבה יותר מעניינת (יפה ומאובזרת), שמעתי גם ממקורות אמינים שהשילוב של מנוע והגיר טובים מאוד (אגב, 6 הילוכים אם אני זוכרת נכון), טרם הספקתי לבדוק בעצמי.

Mini Cooper S R56 - לכיף

 

פורסם

המאזדה חדישה יותר ובאופן כללי עדיפה נכון להיום.

הסוזוקי מרגישה ספרטנית ולטעמי לא מצדיקה את הכסף.

דווקא בגזרת הסופרמיני היום, הייתי שוקל ברצינות את ה 208 1.2 טורבו, גיר 6 הילוכים, שנמכרת במחיר אטרקטיבי לדגם מאובזר (97,000 ש"ח).

בהצלחה

Cupra Leon VZ 2025

×
×
  • תוכן חדש...