Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בעקבות המלצות הפורום מלפני כ- 5 שנים, אני נוהג היום באלפא 147 (מזה 5 שנים) ואפשר לומר שמאוד נהנה פרט לעובדה שבדיעבד הייתי צריך להתעקש למצוא את הגרסה החזקה יותר.

אז כפי שניתן להבין, אני לא מתרגש מתדמית של תחזוקה בעייתית.

היום אני מחפש להחליף וחשבתי על BMW 320 בסביבות השנים 2005-2007 E39 או E90.

הצרכים הם נהיגה יומיומית של כמה עשרות ק"מ. למרות שמדובר ברכב שני, אני מעדיף רכב לפחות בגודל הזה וכמה שיותר כוח.

מעוניין לקבל רעיונות נוספים וחוות דעת כללית על הדגם הספציפי.

תודה רבה

ALFA ROMEO 147 120HP

פורסם
אתה מחפש חווית נהיגה דוגמת BMW ואלפא? אתה רוצה רכב עם סמל "פרימיום"?

מה אתה אומר על אלפא 159 למשל?

חושב בכיוון אבל בא לי קצת לגוון, וגם, שפעם תהייה לי BMW :lol:, אבל לא מחייב שכרגע, כך שבהחלט עם ראש די פתוח.

ALFA ROMEO 147 120HP

פורסם

אם תלך על 320 אתה שוב תתפשר על גרסה חלשה יחסית, כשה 325 למשל הרבה יותר מהנה לנהיגה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם (נערך)
אם תלך על 320 אתה שוב תתפשר על גרסה חלשה יחסית, כשה 325 למשל הרבה יותר מהנה לנהיגה.

והיקרה משמעותית. אלא אם כן יורדים בשנתון. צודק בעיקרון. אני אשקול גם את זה

הסתכלתי על 325 ביד 2, ודורשים כ- 10-15K מעל המחירון.

בכמה צריכה להימכר אחת כזאת, שנת 2003 במצב טוב ?

עריכה אחרונה על ידי rafi532

ALFA ROMEO 147 120HP

פורסם

באופן עקרוני- אין מחיר אחיד ל E46 בעלת מנוע חזק (כמו לכל סדרה 3 הישנות).

אני יכול להעיד על E36 מנוע 2800 ידנית שנמכרה ב 45K, והסכומים המקובלים בקטגוריה הם 30-40.

לגבי ה E46- זה מאוד תלוי במצב של הרכב. קשה לי להאמין שתמצא רכב במצב נורמלי בפחות מ 30 (אם כן זה יהיה מחיר שווה לדעתי), מצד שני, אני חושב שמעל 50 זו תהיה הגזמה. אז אתה יכול לשים את האצבע איפה שאתה רוצה בטווח הזה בהתאם למצב הרכב.

דעתי האישית- התלבטתי גם לגבי קניה של רכב בסביבות ה 50K, וסדרה 3 עלתה אופציה. נקודת התמורה לכסף הגדולה ביותר היא למצוא E90 משנת 2005-2006 כמו שרצית מלכתחילה, עם מנוע 2500. סביבות המחירים שאפשר למצוא ולסגור עסקה הם 60-65. בתמורה אתה מקבל רכב הרבה יותר שמור, דגם יותר חדש ולא אחד שיצא ב 99, והעניין הוא- שבדיוק כמו ה E46- המחיר בפועל של המנועים החזקים לא יורד הרבה מתחת ל 50K, בלי קשר למחירון.

פורסם

תודה רבה על התשובה, בהחלט עוזר לי להתפקס. רק ש- 325 משנתון 2006 כבר יקרה מידי, וזה קצת מבאס.

קל מאוד להתפתות למתוח תקציב ולכן השאלה היותר מתאימה היא מהי האופציה העדיפה, 325 E46 או 320 E90 ? בכל מקרה צריך להתפשר על משהו.

ALFA ROMEO 147 120HP

פורסם

בכל מקרה הייתי הולך על המנוע החזק יותר. בין אם זה E46 ובין אם זה E90.

אתה תהנה הרבה יותר, וערך הרכב יישמר יותר, וגם אם תלך על E46, יהיה לך יותר קל להשתדרג בעתיד.

פורסם

התייעצות...

דיברתי עם אדם שמוכר E46, ורציתי לברר מה יכולה להיות עלות מפתח/שלט נוסף, מנגנון חלון קדמי ופנס אחורי ?

ALFA ROMEO 147 120HP

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

מה לגבי קרייזלר סברינג ? נראית די חזקה וזולה

ובכלל, אני פתוח לאופציות נוספות מלבד הב.מ.וו היות וחשבתי שקצת נמאס לי מנסיעה למוסך במרחק 100 ק"מ מהבית.

רכבים קצת יותר סטנדרטיים יתקבלו בברכה. חשבתי על קרייזלר כי במקרה במוסך קרוב אליי שאני מכיר בו טוב את הצוות מטפלים גם בקרייזלר

עריכה אחרונה על ידי rafi532

ALFA ROMEO 147 120HP

פורסם

לא נראה לי שתקבל מה שאתה מחפש בקרייזלר סברינג. היא אמריקאית טיפוסית.

מה עם לאנצ'יה דלתא? נראית מעניינת, תא נוסעים מרווח ומפנק ומחירים נמוכים.

פורסם
לא נראה לי שתקבל מה שאתה מחפש בקרייזלר סברינג. היא אמריקאית טיפוסית.

מה עם לאנצ'יה דלתא? נראית מעניינת, תא נוסעים מרווח ומפנק ומחירים נמוכים.

שוב עניין המוסך

ALFA ROMEO 147 120HP

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני עדיין בחיפושים. גיליתי בעיקר כי E46, מהדגמים 330 או 325 (בשנתונים 2000-2003) מוצעות למכירה הרבה מאוד מעל המחירון ולמעשה נעות בין 50K-60K כאשר המחירון נע בין 28K-43K.

אמנם רובן מגיעות עם לא מעט תוספות אבל מתחיל קצת לאבד פרופורציה, לא ?

יש כאן אולי מישהו שרכש או מכר לאחרונה אחת כזאת ויכול לתרום קצת מידע לגבי מה מחיר השוק האמיתי ?

ALFA ROMEO 147 120HP

• תוכן חדש...