Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סטרטר לסיאט איביזה 1.6 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי סיאט איביזה שנת 2000 מנוע 1.6 גיר רגיל 75 כוח סוס

עכשיו מצאתי סטרטר באייבי משופץ במצב טוב 250 שקל כלל משלוח דברתי עם המוכר ושאלתי אם מתאים לאוטו שלי והוא אמר לי לבדוק מה רשום על הסטרטר שלי ובדקתי רשום 085911023E ועכשיו יש שם למטה לוח שכתוב לאיזה מנועים זה מתאים עכשיו הקטע שיש שם כאלה אם אותו מספר כמו שלי אבל B בסוף או J בסוך ואם האות כמו שלי אין שזאת אות E וחפשתי עוד סטרטרים ועדיין לא מצאתי שיהיה כתוב בסוף עם E אבל שאר המספר תואם מה אתם אומרים ?

תודה רבה מעוזרים מראש.

http://www.ebay.co.uk/itm/SEAT-IBIZA-MK2-MK3-1-0-1-4-1-6-1993-1994-1995-1996-1997-1998-2002-STARTER-MOTOR-/261652404069?hash=item3cebb2d765

פורסם

עזוב אותיות, תבדוק קודם כמה משלוח לארץ של דבר כזה , יש מצב חם שבכלל לא ישתלם לך לקנות את זה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אחי בדקתי הכל יוצא הכל ביחד 250 שקל כולל משלוח הסטרטר משופץ כמו חדש דברתי אם המוכר

עכשיו בוא נחזור לשאלה שלי עם האות שם בסוף אם מישהו יודע שיעזור לי

פורסם

אחי בדקתי הכל יוצא הכל ביחד 250 שקל כולל משלוח הסטרטר משופץ כמו חדש דברתי אם המוכר

פורסם

פורסם

בד"כ האות השונה בסוף מעידה על גרסאות שונות של החלק , כאלו שעברו התאמות או שיפורים, כמו שאות שונה בסוף של קוד מנוע מעידה על גירסת מנוע כזו או אחרת.

לפעמים השינוי מינורי ולא משפיע (נגיד , החליפו מייצב מתח למשו יותר עמיד אז הסטרטר מקבל אות שונה להעיד על השינוי הזה , אבל בפועל הסטרטר מתאים עדיין לכמה סוגי רכב), לפעמים השינוי הוא משמעותי ולרכב מסויים מתאים חלק ספציפי שמצויין באותו מק"ט רק עם אות אחרת.

אתה צריך לבדוק בקטלוגים מה מתאים לרכב שלך.

בהצלחה

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...