Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני מספר חודשים מישהו גילח את הקצה השמאלי בפגוש האחורי בזמן שהרכב החנה ברחוב.

עשיתי שטות ולא ייחסתי לכך חשיבות ( כבר התייאשתי מלמצוא כל פעם סימנים אחרים שאנשים השאירו לי על הרכב..)

בכל מקרה התחיל להתפתח סדק גדול.

אני כבר סקפטי אם אפשר לעשות משהו - האם דבק פחחות יעשה את העבודה או שזה מאוחר מדיי? או דבק אפוקסי מסוג כלשהו? ( כמובן תוך שימוש בקלמרה/מלחציים)

בכל מקרה תודה רבה

IMAG2564.jpg

IMAG2556.jpg

פורסם

אני הייתי הולך על חתיכת ברזל קטנה עם חורים וניטים או משהו בסגנון

אני בספק רב שדבק כבל יכול לעזור לך במצב הנוכחי, אבל חכמים ממני יגידו

פורסם

ה"אוזן" גמורה, מחפש פתרון אסתטי? גש לפחח.

אם לא הברגה של ברגים עם שייבות תסדר את העניין, שים לב שאסור לך לחרוג בגובה המשטח אם לא הבאגז לא יסגר באופן אחיד.

הראל

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

פורסם
אני הייתי הולך על חתיכת ברזל קטנה עם חורים וניטים או משהו בסגנון

אני בספק רב שדבק כבל יכול לעזור לך במצב הנוכחי, אבל חכמים ממני יגידו

א - תודה

ב - אני מפחד קצת שחיבור על ידי קידוח/הברגה יוכל עוד יותר לעורר את התקדמות הסדק או להחליש את האזור שמחובר ךשילדה. או שאשלב את 2 הפתרונות - חיבור מכאני+הדבקה בדבק פחחות?

פורסם
א - תודה

ב - אני מפחד קצת שחיבור על ידי קידוח/הברגה יוכל עוד יותר לעורר את התקדמות הסדק או להחליש את האזור שמחובר ךשילדה. או שאשלב את 2 הפתרונות - חיבור מכאני+הדבקה בדבק פחחות?

דבק פחחים לא שווה פה כלום(המקום חשוף לויברציות), רק חיזוק בברגים, בלי פלאח ובלי פאצים.

קשה לי לקבוע אם הברגה תעשה סדק, אולי קדיחה קודם ואז הברגה עם שייבה.

הראל

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

• תוכן חדש...