Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי A1 שנת 2012-2014 ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

לאחר מחשבה רבה החלטתי (לא סופית) ללכת על אאודי A1 ידנית , 2012-2014.

כרגע יש לי פורד פיאסטה ידנית שאני אמנם מאוד אוהב אך בכל זאת בא לי משהו קצת יותר מרגש.

שאלתי היא כזאת , האם עלויות הביטוח יהיו גבוהות מהפורד ? (אני בן 28 , יש לי רישיון 11 שנים ללא תאונות ותביעות).

האם החלפים והטיפולים יקרים ? (הפורד עדיין באחריות- ראש שקט, אני לא רוצה למצוא את עצמי מוציא הרבה כסף על כל תקלה קטנה או טיפול)

והאם בכלל הצעד הזה נכון מבחינתי ? אני בהתלבטות קשה ואשמח לעזרה גם מאלה שברשותם אאודי A1 וגם מאלה שמכירים את הרכב.

כל טיפ או עצה יתקבלו בברכה

תודה רבה !

פורסם

הרכב הזה מיוצר ומשווק כרכב פרימיום וככזה אינו "כלכלי". החלפים והטיפולים אינם יקרים באופן חריג כל עוד אתה מתרחק מרשת המוסכים של צ'מפיון, אבל אפילו אז זה לא הרכב הכי זול לאחזקה שתמצא.

עלויות הביטוח ללא ספק יהיו גבוהות מהפורד, קבל הצעות מחיר מסוכנויות ביטוח לפני שתקנה.

האם הצעד הזה נכון מבחינתך? לדבריך אתה מחפש משהו יותר מרגש. ה-A1 רכב יפה עם גימור פנים ברמה גבוהה יחסית אבל מעבר לזה הוא רכב רגיל למדי. כמובן שאם אתה הולך על מנוע 1.8 אז כבר מדובר בטיל קטן.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מנוע ה-1.8 מוצע רק בדגם שאחרי מתיחת הפנים שהגיע רק לפני כמה חודשים לארץ..

אני ממליץ לך על סיאט לאון החדשה, עם מנוע 1.4 טורבו חזק על רכב קל יחסית ועם תיבה ידנית 6 הילוכים.

תוכל למצוא בלוחות (חיפשתי סתם לראות וזו הייתה אחת מהמודעות הראשונות)- שנת 2014 עם 9000 ק"מ בלבד, עם פנסי קסנון חישוקים גדולים ושאר ירקות ב-110K

לטעמי מציאה טובה אם הרכב במצב טוב, מחירי טיפולים סבירים

פורסם

אם התקציב שלך 90K אז יש כמה אקזמפלרים של אותה לאון משנת 2014 עם קילומטראז יחסית גבוה של 40,000 ק"מ במחיר של 95K, אך אני מניח שתצליח להשיג מחיר טוב אם תהייה הקונה.

מהאודי תצליח להשיג אולי שנתון 2012-2011 וגם האוטו קטן יותר, יקר יותר לאחזקה ובעצם פולו מהודרת עם סמל ארבע הטבעות

פורסם

דבר ראשון תודה . אני מחפש אוטו קטן :) . וחשוב קילומטרז נמוך ככל הניתן .

כשאני מסתכל על המנוע של הפולו (TSI 90 כ"ס) הידנית ומשווה אותו למנוע זה האודי , 32 כ"ס הפרש זה לא משמעותי ?

ובקשר ללאון, אני רואה שהמנוע הוא אותו מנוע כמו של האודי - 1.4 ליטר טורבו (תקן אותי אם אני טועה)

פורסם

המנוע של האודי והלאון אכן זהה, אבל הלאון מבוססת על פלטפורמת MQB- האוטו כבד רק ב-50 ק"ג מהאודי אז הפער לא משמעותי, וגם בגלל שהסיאט היא 3 דלתות, בסיס הגלגלים קצר יותר והאוטו לא גדול ממש.

בנוגע לפולו, פער של 32 כ"ס אכן משמעותי ותוסיף לזה עוד משהו כמו 5 קג"מ, והפער אכן מורגש, אבל בפולו אתה מקבל אוטו חדש עם אחריות וכל זה.

חלקים וחלפים לאודי יקרים, ואצל סיאט הם זולים יותר, שקול את זה גם.

פורסם

טוב נסעתי לאוטודיל (שכונה כזאת הרבה זמן לא ראיתי אבל זה לנושא אחר...) בבני ברק לבדוק את האאודי הידנית 2013 .

האוטו יפה מאוד ומרגיש מאוד חזק וזריז (הסוכן עשה איתי סיבוב ארוך יחסית לבדך כלל, לפי מה שהוא אמר) אבל האבזור דיי מביש- אין הבדל כמעט מהפייסטה שלי למשל שזה דיי בזיון...למרות שדיי אהבתי את האוטו אני לא חושב שהוא שווה את המחיר המופקע שדורשים עליו ובטח לא עלויות אחזקה גבוהות . ירדתי מהעניין לצערי.

הבעיה שעכשיו אני יותר מבולבל , אולי בכלל כדאי לרכוש פולו ידנית חדשה ? יש סיכוי להוריד את המחיר בצ'מפיון או שאפילו אין לי מה לנסות ?

תודה !

פורסם

יש לך הצעות ? אני שוב מזכיר שאני מחפש בעקרון סופר מיני עם שנתון כמה שיותר מאוחר וכמה שפחות קילומטר ( 20K מקסימום). תקציב של 90K גג כולל יישור קו אם צריך

פורסם

אולי תשקול לאון (כן שוב פעם האוטו הזה :lol:) בגרסת 1.2 ידנית במקום 1.4.. האוטו חזק יותר מפולו ומאובזר גם יותר. ראיתי ביד 2 לאון 1200 ידנית עם תוספות (חיישנים, סאנרוף ועוד), קילומטראז 14000, המוכר דורש 100K. תוכל לנסות להוריד אותו, או לנסות לעלות בתקציב ולהביא את ה-1.4.

פורסם

תודה על העזרה . אני באמת מעדיף סופר מיני אך אשקול את עניין הלאון . איביזה אני לא רוצה (גם בגלל תדמית וגם נוחות ... לפחות ממה שיצא לי לנסות . האוטו היה ממש לא נוח). על המיטו גם שמעתי מחבר דברים לא טובים בהקשר של נוחות הנסיעה והחומרים (פלסטיקים זולים לרוב).

זה לא משאיר אותי עם הרבה אופציות האמת ...

• תוכן חדש...