Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

כבר כמה חודשים אני ממש רוצה לקנות חיפושית, ראיתי כמה מפורסמות ביד 2 במחירים 12-17 רציתי לדעת אלו דברים אני צריך לשים לב אליהם, הרכב לא ישמש אותי לשימוש יומיומי רגיל, אבל סביר להניח שאסע בו די הרבה, האם זה יצריך השקעה גדולה בטיפולים? הרכב אמין בכללי? אם למישהו יש המלצות אשמח לשמוע.

אני הולך להיות סטודנט שנה הבאה, אבל לא אסע עם המכונית ללימודים, סתם ככה לטייל בכיף בעיר כשבא לי. כמו כן יש לי אופנוע הונדה cx500 1981 ויש טיפה ידע מכני והרבה הרבה רצון ללמוד.

פורסם

טעם טוב יש לך!

כמה דברים-

במנוע- תבדוק טוב שאין חופש בפולי וסיבוב של המפלג בעת הסיבוב של הפולי כדי לוודא שהכל מהודק ועובד כמו שצריך.

בבודי- חלודה בחלונות וברצפה יכולה להעיד הרבה על החשיפה של הרכב ללחות ושמש, הפח מאוד דק וחלודה בהרבה מקרים יכולה להיות טורדנית במקרה הטוב וקטלנית לרכב במקרה הרע [גם זה משנה את הערך של הרכב מבחינתך בקנייה]

מעבר לכך תבחן את שלמות הפלסטיקה..... VW זה לא עסק זול בחלקים הקטנים שלהם וחדשים מקוריים יכולים לעלות ככה שעדיף להבין שאתה מקבל כמה שיותר חבילה שלמה במעמד הקנייה.

בהצלחה

Carmel Castel [concept] 1972

Ottosan anadol 1976

VW Golf mk1 1981

1997 Daewoo Nexia GTX

פורסם

אני כנראה אקח לבדיקה לפני קנייה, המוסכניק יכול לבדוק בבדיקה שאין חופש בפולי ובמפלג?

כמה זה קריטי חלודה, ממש יקר לתקן את זה?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למכון בדיקה לפני קניה?! מאד מיותר, במיוחד במכוניות כאלה. צריך ללכת למוסך שמתעסק ברכבים האלה או לבוא עם מישהו שמבין וידע על מה להסתכל כשבודקים את הרכב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אוקיי, אז אני אסגר בערך על מכונית, רובם בצפון ואז אתייעץ איתכם היכן נמצא המוסך הקרוב.

יש פה מקצוען שמוכן לעזור לבחור צעיר להגשים חלום ולבוא לבדיקה? בתשלום כמובן!!

אני כרגע מתרכז בלקרוא פוסטים בפורום הרשמי של החיפושיות ע״מ לרכוש ידע בסיסי. בכל אופן, 12-15 זה מחיר סביר למכונית במצב טוב או שאני אמור לצפות למכוניות זבל? כי לפי התיאורים ביד 2 המכוניות ״נשמעות״ במצב טוב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש בחיפה באזור המוסכים שמול לב המפרץ את מ.נ מכונאות, הוא מתעסק הרבה עם חיפושיות אספנות, ובכלל VW ישנות.

פורסם

אל תחשוב על רכב ישן במונחים של רכב חדש

לקחת למכון בדיקה זה TOO MUCH והאמת... לא יודע אם לא יקרעו מצחוק כשתיכנס לשם [אני לא בטוח שהציוד שלהם מותאם למנוע מיושן שכזה]

תיקח חבר של חבר של חבר שמבין עניין ותיגשו לראות את הרכב.

חלודה היא בעייתית... מעבר לעובדה שהיא מתפשטת ונוגסת אתה צריך לחשוב על כל המשטחים שהיא קיימת בהם, זה לא לרתך מחדש נקודה וזהו.

מדובר על להוריד פאנל שלם בין אם זה כנף או את כל הרצפה ופשוט ליצור אותם מחדש במקרה הרע. במקרה הטוב תבזבז כמה וכמה שקלים להזמין לארץ פאנלים מוכנים ולרתך אותם.

בכל אופן זה משפיע באופן ישיר על מחיר הקנייה וחשוב להבין מה קורה שם והאם הרכב במצב סופני או מטופח ומלוקק

Carmel Castel [concept] 1972

Ottosan anadol 1976

VW Golf mk1 1981

1997 Daewoo Nexia GTX

פורסם

http://m.yad2.co.il/Cars/PrivateInfo.php?CarID=568367355423cb46736d0df2bb2ab4d6d4b&StartDate=1437423386

מה אתם חושבים על זה?

המוכר טוען שהמנוע עובד חלק, בצורה רציפה, בלי גמגומים.

אין חלודה רצינית בייחוד לא בתחתית המכונית. לפני שנתיים בדיקת מנוע היה ניצול של 74% משהו כזה, וכמו שהוא כתב במודעה, אפשרי להחזיק את הרכב עם קלאץ בעלייה שזה לדעתי סימן שהמנוע חזק? או שהגיר טוב? לא יודע :/ אבל זה נשמע טוב.

מה לגבי המחיר?

פורסם

איזה רעיון אתה צריך?

נתנו לך טיפים טובים פה למעלה וכמו כן המחיר נשמע סביר לרכב במצבו.

לך לראות ואם ימצא חן בעיניך תקנה

פורסם (נערך)

לכבי המנוע, החזקה של הגיר בעליה והמחיר, אבל אני אלך לראות נראה מה יצא, תודה

עריכה אחרונה על ידי dvir.jehasi
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא יכול לכתוב מה שבא לו, עדיף שאתה תראה את האוטו, תבדוק במוסך שמכיר חיפושיות ותחליט בעצמך.

פורסם
היי דביר

מציע לך לחסוך קצצ ולייבא חיפושית קבריולט.

מבטיח להטעין לך את המצבר :)

ALF?? חחחח

ד״א מצאתי חיפושית, כנראה שבוע הבא אני אקנה אותה :)

תמונות בהמשך

• תוכן חדש...