Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

לאחרונה נכנסתי לתחום הטיפוח חזק ורציתי לדעת אצל איזה יבואן מוצרי טיפוח לרכב אוכל לרכז את הקניות.

בגדול מה שאני צריך זה: ג'ילדה או כל סמרטוט ניגוב אחר, שמפו לרכב, ווקס, פוליש ועוד..

שמעתי פה כמה דברים על אוטם צבע ו-ONR חיפשתי הסברים ועדיין לא הבנתי על מה מדובר, זה תחליף לשמפו? בנוסף?

תודה לעוזרים!

פורסם

הם לא מוכרים מגבות? גם ככה לא כזה זול באיביי.

חשבתי לקנות בקארפלן בתל אביב יש עדיפות? או שפה המוצרים יותר טובים?

פורסם

ברור שמגבות לא יהיה דבר זול. אני פשוט לשלם ״שווה ערך״ כמה שזה שווה לשלם כמובן במחיר הכי זול.

בגלל זה אני שואל איפה אני יכול למצוא חנות עם מוצרים טובים ,אבל במחירים לא מופקעים ושהמחיר באמת ייצג את המוצר ולא סתם לשלם. שוב אני אומר שבסך הכל אני מעוניין לשלם מחיר שהגיוני למוצר שאני יקבל.

תודה.

פורסם

+1 לתשובה של D300.

מגבות ברמה של הקוריאני לא תמצא באף חנות, בטח שלא במחיר זול לאיכות מטורפת כזו, יאמר לזכותם שהמשלוח הגיע תוך 10 ימים מקוריאה.

• תוכן חדש...