Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מכור. לראות md11 מטען של לופטהנזה בדרך לארץ.

עד כדי כך שתזמנתי את הטיפול טיימינג במוסך לחמישי ולעבור בכביש 1 בדיוק על הנחיתה של המפלץ הזה.

חבל שהוא יצא משימוש נוסעים.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

אכן טעות, אין למטוס הזה סיבה להגיע לLAX. הוא גם לא מסוגל ללא עצירות.

הסיבה היחידה שתראה מטוסים כאלו בדרך לארצות הברית זה טיסות העברה, אבל ה737-700 עוד לא הוצאו משירות (למרות שיש תכנון להוציאם משירות)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

MD11 מפלץ? לא הגזמנו קצת

אגב בשנת 98 אל-על חכרה מטוס כזה לשנה מחברת WORLD, טייסים אמריקאים, צוות ישראלי, עשה את הקו של תל-אביב, שיקאגו, לוס אנגלס. חוויה מפוקפקת, מנסיון אישי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אבל אאל"ט חלוץ ה-ultra-long haul, בעקר בדרך חזור. יורש ראוי לקו ניו-יורק ת"א שלושה עשורים קודם לכן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
MD11 מפלץ? לא הגזמנו קצת

לא.

אגב בשנת 98 אל-על חכרה מטוס כזה לשנה מחברת WORLD, טייסים אמריקאים, צוות ישראלי, עשה את הקו של תל-אביב, שיקאגו, לוס אנגלס. חוויה מפוקפקת, מנסיון אישי.

N278WA היה בן שנתיים וחצי ומטופל בחומרים הטובים ביותר מה שנקרא. אתה בין היחידים שאמר משהו רע על המטוס. אתה ומכונאי בואינג שירשו את השטויות של MD.

12345

פורסם

MD11 מטוס מדהים, תמיד הייתה לי תקווה לטוס עליו, אבל KLM הוציאו אותם משירות לפני שהספקתי להשתחרר מהצבא וכך החלום לטוס על אחד כזה נמוג לו.

וכיף לשמוע שיש כאן עוד כמה שרוטים שיושבים לפעמים בפלייט ראדר :)

מעניין יותר אם יש כאן גם ספוטרים?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

לא, למרות שנחמד לראות את הצילומים ב-Airliners.net. הרבה פחות נחמד לקרוא שם את ה-Off Topic, לומדים להבין עד כמה אנחנו שנואים בעולם.

קוריוז קטן - בטיסה האחרונה שלי (ב-NAS) היה במטוס שירות WiFi שאפשר לי לעקוב אחרי הטיסה ב-FR24 ואפילו לגרום לאשתי להתעניין בנתיב, וגם לכתוב כמה פוסטים ב-CF.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

DSC_6749.jpgDSC_6872.jpgDSC_7317.jpgDSC_7485.jpgDSC_7870.JPG

קצת זמן פנוי ביום חמישי האחרון הניב כמה תמונות נחמדות שממתינות בתור לJP.

ספריאל, בכל העולם שונאים אותנו, תספר משהו חדש :)

פורסם

אגב, אל על שברו מספר שיאים בבואינגים למיניהם:

707 טראנס אטלנטי הארוך ביותר. TLV-JFK עוד כשקראו לו איידלווילד.

747 מספר הנוסעים הרב ביותר 1086 עלו 1088 ירדו.

747 שיא מהירות 1186 קמ"ש (אין לי לזה סימוכין לצערי.) עם הELE הידוע לשמצה. לא פלא שהוא מתפרק.

767 הקו הסדיר הארוך ביותר.

אם אני זוכר נכון גם בתקופת ה757 שלהם הם היו עושים TLV-JFK עם עצירה באמסטרדם בתקופת העומס.

• תוכן חדש...