Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיין מנסה להבין ? מה זה מרתק?

המנועים? הגודל? האבזור? תנדבו קצת מידע אולי זה יעניין עוד אנשים ;)

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בעיניי עולם התעופה מרתק. זה הכל.

אגב בעניין זה היו לי 2 פנטזיות.

הראשונה, לטוס בmd11. לצערי כבר לא יקרה.

השניה, לראות a388 נוחת בנתב"ג.

לי הייתה פנטזיה לעשות סרט עם ציציולינה...

לדעתי הפנטזיה שלך יותר ריאלית.

יש לי בערך 500 שעות טיסה על ה MD11 ואני עדיין לא מבין מה התלהבות. רחב כמו ה400/200 רק בלי הסיפון העליון.

גם לטוס ב380... כולה מטוס, מבפנוכו זה לא משנה אם זה 330 או 380

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני גם לא מבין מה ההתלהבות מה- MD-11. טסתי מספר פעמים ב- Swiss למיטב זכרוני לפני כ-10 שנים. הוא היה רועש למדי, וזכור לי שהאוויר היה יבש בצורה מציקה במיוחד, ואני לא סובל בד"כ ממזגנים.

לא זכור לי שום דבר מיוחד.

פורסם (נערך)
עדיין מנסה להבין ? מה זה מרתק?

המנועים? הגודל? האבזור? תנדבו קצת מידע אולי זה יעניין עוד אנשים ;)

מטוס זו מכונה מדהימה. הכוח והעוצמה של המנועים מצד אחד, ומצד שני הנוחות והיציבות במהירויות של 800-900 קמש, בגובה 10 ק"מ. גם המשמעות של להכנס לתוף קופסא ולצאת אחרי מספר שעות במקום אחר בעולם - יש בזה משהו מיוחד.

אני חושב שזו אחת הדוגמאות המרשימות ביותר של טכנולוגיה ותעשיה, יש במכונה הזאת משהו מרהיב. לא סתם מליוני אנשים בעולם הם חובבי תעופה.

בקיצור, תמונה אחת שווה אלף מילים. אי אפשר להשאר אדיש:

http://www.airliners.net/photo/KLM---Royal/Boeing-747-406/0686219/L/&sid=b06fd9599a750ce3c20fba858ce28d1f

2015-07-20 17_29_49-Photos_ Boeing 747-406 Aircraft Pictures _ Airliners.net.jpg

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
מטוסים ישנים זה נשמע מעניין, יש לך קישור לתחקירים הללו?

תוכל לקרוא פה:

http://www.sky-high.co.il/134771/%D7%9B%D7%9C-%D7%9E%D7%98%D7%95%D7%A1%D7%99-%D7%90%D7%9C-%D7%A2%D7%9C

בעיניי עולם התעופה מרתק. זה הכל.

אגב בעניין זה היו לי 2 פנטזיות.

הראשונה, לטוס בmd11. לצערי כבר לא יקרה.

השניה, לראות a388 נוחת בנתב"ג.

לשני יש סיכוי לאחר בניית השלוחה החדשה בנתב"ג.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שרשור של נוסטלגיה.

ברשימה של "מרקיע שחקים" חסרים כמה מטוסים, ומופיע 787 שלא ברור לי מאין צץ.

בכל מקרה - אחד מהזכרונות המוקדמים (והמעורפלים) שלי היא טיסה מאמסטרדם לתל אביב ב"בריטניה", ובמיוחד הצעידה הרגלית מהמטוס שכנראה חנה בחניה די מרוחקת, לבית הנתיבות.

ואם בהיסטוריה תעופתית עסקינן - מישהו זוכר את חברות "מעוף" ו-"Tower Air"?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם יש לך מידע על מטוסים שחסרים תמסור לי רישומים ואני אנסה לבצע תחקיר או להעביר לאבינעם שמנהל את האתר.

787 כנראה הוסף עקב הידיעה שאלעל מתכוונת לרכוש או לחכור כאלה. (את האמת שמשיחה עם עובדים בחברה זה צעד מתבקש וזה יקרה אחרי סיום קליטת ה739)

על טאוור אייר אין מידע, אבל אירואל תעופה או מעוף נתיבי אוויר כן מופיעות:

https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%A3_%D7%A0%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%99_%D7%90%D7%95%D7%99%D7%A8

https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%9C_%D7%AA%D7%A2%D7%95%D7%A4%D7%94

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

את Tower Air מצאתי בויקיפדיה האנגלית.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני רואה שהיא הפעילה רק 741 ו742, מישהו יודע באיזו תצורת ישיבה?

פורסם

470-490, זאת כמות שאתה לא רואה אפילו ברוב המקרים ב747-400 שהוא גדול יותר,

נשמע שהם היו ממש צפופים. היה להם לפחות מחיר אטרקטיבי?

פורסם

עד כמה שזכור לי בהחלט היו זולים, והטיסו את האוכלוסיה שפונה לכיוון אחד.

• תוכן חדש...