Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ELE דווקא בסדר, ELH הוא בעייתי.

וכן אתה לא טועה.

עד היום יש 757 שעושים טיסות מארה"ב למערב אירופה. כשהייתי בסכיפהול יצא לי לראות 757 של NWA.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם כבר, ממליץ לכם בחום לראות את הסדרה

[h=1]X-Ray Mega Airport[/h]בדיסקברי או בטורנט הקרוב לביתכם, נשארתי מרותק למסך

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אחלה של סדרה, יש גם את הסדרה על שדה התעופה של דובאי, אבל הם די חופרים על אמירטס שם כאילו אמירטס משלמת להם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

להבנתי מדובר בקו מיוחד שמתחיל בלונדון ועוצר לתדלוק בשנון ומכיל מחלקת עסקים בלבד (מה שחוסך כמובן במשקל).

מעבר לכך, ה-A318 מאושר ל-ETOPS180 בעוד רק 120 מספיקים לרוב כדי לחצות את האטלנטי.

עם ההתקדמות הטכנולוגית ושיפור המנועים הקיימים וכך גם את סטטיסטיקת התקלות, האישורים הללו מתרחבים הלאה והלאה.

פורסם (נערך)

האישורים הם לשילוב של דגם מטוס, חברה והסמכה של טייסים, וקשורים למרחק עד נמל התעופה המתאים הקרוב, לאו דווקא לטיסות מעל הים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בטח שכן קשור, הETOPS מגדיר כמה זמן מטוס יכול לטוס מעל אוקיינוס ללא מנוע אחד (כך הסביר לי טייס באלעל בצי ה-767).

הA318 שדיברו עליו הוא בעל 32 מושבים בלבד, להבדיל מגרסאות אחרות של ה318 שכוללות לפחות 100 מושבים ולעיתים גם 120-130 מושבים.

פורסם

אין קשר לטיסה מעל אוקיאנוס. זה יכול להיות גם מעל יבשה.

ה-ETOPS מגדיר את המרחק (ע"י זמן במהירות טיסה של מנוע אחד שאינו פעיל, במטוס דו מנועי, בהתחשבות בגורמים נוספים רלוונטים) שמותר למטוס לשהות בו מנקודת נחיתה אלטרנטיבית מתאימה לאורך המסלול. כמובן שישנם כל מיני סייגים וחוקים נוספים שקשורים לענין, כמו גם ענין ההכשרה הספציפית עבור צוות המטוס שהזכיר ספריאל.

פורסם

מי אתם אנשים מוזרים שמטוסים זה ההובי שלכם??

עכשיו ברצינות,

אתם סתם נכנסים ועוקבים אחרי מטוסים של אל על? למה?

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

ה 757 של אל-על טס לניו-יורק דרך סטנסטד באנגליה.

כמה תמונות שלי מסינגפור:

DSC_7996.JPG

DSC_8075.JPG

DSC_8067.JPG

DSC_8033.JPG

DSC_7972.JPG

DSC_8023.JPG

F87_NX64qOt1eTZlhYXXC2LuhKKOrH7eUgP4qOfqvnc=w1118-h491-no

dMcipAes-dfFC_N427Pzn-lOKwloJNo1EonD0-7LSe4=w999-h666-no

DSC_8003.JPG

DSC_7935.JPG

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
מי אתם אנשים מוזרים שמטוסים זה ההובי שלכם??

עכשיו ברצינות,

אתם סתם נכנסים ועוקבים אחרי מטוסים של אל על? למה?

תחביב, אני לא עוקב אחרי מטוסים כל כך הרבה, יותר מצלם אותם.

יש גם כמה תחקירים שביצעתי על מטוסים ישנים שהיו לאלעל ומופיעים ברשת.

הנה הגלריה שלי באתר תמונות למטוסים:

http://www.jetphotos.net/showphotos.php?userid=34755

פורסם
תחביב, אני לא עוקב אחרי מטוסים כל כך הרבה, יותר מצלם אותם.

יש גם כמה תחקירים שביצעתי על מטוסים ישנים שהיו לאלעל ומופיעים ברשת.

הנה הגלריה שלי באתר תמונות למטוסים:

http://www.jetphotos.net/showphotos.php?userid=34755

מטוסים ישנים זה נשמע מעניין, יש לך קישור לתחקירים הללו?

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם (נערך)

בעיניי עולם התעופה מרתק. זה הכל.

אגב בעניין זה היו לי 2 פנטזיות.

הראשונה, לטוס בmd11. לצערי כבר לא יקרה.

השניה, לראות a388 נוחת בנתב"ג.

עריכה אחרונה על ידי מה רע בשביט?

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

• תוכן חדש...