Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קריאת מחשבות - יש דבר כזה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אתמול הייתי בבת מצווש והזמינו את ליאור סושרד לעשות מופע.

הוא הצליח לנחש על איזה מס' אדם חושב, שם של חברה ראשונה, קוד סודי לבנק, מילה מעיתון, קוביה וכו'...

את אותם טריקים הוא עשה אחד לאחד בתוכניות של ג'יי לנו ולארי קינג.

קישורים (שווה לצפות בהכל):

לארי קינג - https://www.youtube.com/watch?v=EBSLTbHoRUc

גיי לנו -

האם אפשרי לקרוא מחשבות? מישהו יכול להסביר איך הוא ידע?

תודה מראש,

שמלוב הסקרן.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

לא, אין דבר כזה. הכל טריקים ואם תשאל, גם סושרד יודה בזה בשמחה.

יש המון טריקים בסיסיים שליאור סושרד שיכלל לדרגת אומנות ולכן הוא קיבל מעמד של כוכב.

תוכל ללמוד על אותם טריקים בסיסיים בספרים וסרטי הדרכה של מנטליזם. רק מילת אזהרה, רובם מאוד מאכזבים אחרי שמבינים את הטריק שמאחוריהם.

פורסם

טריקים, בזמנו הייתה תוכנית שהוא חשף כמה.

עדיין לא מונע ממנו מלהיות תותח בתחום.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

יש כמה דרכים להטמיע את המספר שהוא רוצה שתגיד, כמו לדאוג שזה יהיה איפושהו בסביבת זה שמנחש, לדאוג ש 20 דקות לפני המופע מישהו עם חולצה שרשום עליה מספר ילך קרוב אליך, וכדומה.

המופעים של סושרד מצוינים- זה באמת נראה כאילו הוא קורא מחשבות, אבל אם תלך ותשאל אותו הוא יגיד לך בעצמו שהכל טריקים.

זה אגב למה הוא כ"כ מצליח, שים לב שהוא גרם לך לפתוח ת'רד כזה מרוב שהמופע משכנע.

פורסם (נערך)
רק מילת אזהרה, רובם מאוד מאכזבים אחרי שמבינים את הטריק שמאחוריהם.

אז הקטע הוא שהוא עושה את אותם 4-5 טריקים באופן קבוע בכל מקום. (מופיעים בסרטונים שצרפתי).

אם מישהו היה יודע איך עושים את זה אז הוא לא היה כל כך מצליח. לא ככה?

אני מת להתאכזב, רק מישהו יודע להסביר לי איך אדם חושב על מספר ואז הוא מגלה לו אותו?

אני מכיר את העניין של הטמעת מספר, הקטע שהבחור שעלה לבמה נבחר ע"י חבר שלי ממש במקרה כי הוא ספקן.

הוא ידע להגיד מספר סודי של קוד של בנק לאיזה אחד שאני מאמין שלא היה שתול של ההפקה.

וגם אהבה ראשונה של מישהי מהאמהות של הילדים בקהל.

הוא עושה אחד לאחד בלינקים ששמתי.

עריכה אחרונה על ידי Shmelov

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

בנס החכם הסוס רוקע מס' פעמים וכשהוא מתקרב למספר הנכון מנסים לזהות שינויים בשפת גוף.

פה הוא אומר לך ישר על איזה מס' אתה חושב, הוא יודע לפי שפת גוף?

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

במקרה אני מכיר אותו אישית, וממש שמח שמצליח לו, אחרי הרבה שנים של עבודה קשה.

א-ב-ל גם הוא הודה, מודה ויודה שזה לא באמת קריאת מחשבות, אלא יותר זריזות מחשבה, תשומת לב לפרטים הקטנים, קריאת הבעות גוף/פנים, ניחוש מושכל ועוד כמה טכניקות בשרוול.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

דרך אגב, כמו שכולם אמרו, הוא מודה בפה מלא שאלו רק טריקים, לעומת אורי גלר, שטוען שהוא קורא מחשבות ומכופף כפיות (למרות שהיה מי שהוכיח שהוא לא, הוא עדיין מתעקש...)

פורסם
אז אתמול הייתי בבת מצווש והזמינו את ליאור סושרד לעשות מופע.

הוא הצליח לנחש על איזה מס' אדם חושב, שם של חברה ראשונה, קוד סודי לבנק, מילה מעיתון, קוביה וכו'...

את אותם טריקים הוא עשה אחד לאחד בתוכניות של ג'יי לנו ולארי קינג.

קישורים (שווה לצפות בהכל):

לארי קינג - https://www.youtube.com/watch?v=EBSLTbHoRUc

גיי לנו -

האם אפשרי לקרוא מחשבות? מישהו יכול להסביר איך הוא ידע?

תודה מראש,

שמלוב הסקרן.

לא יודע לגבי קריאת מחשבות, אבל זכור לי מקרה שביקרתי חבר ואמו, רק מלהתבונן עלי ולשאול את שמי, סיפרה לי את כל עברי, כולל תאריכים וגם פגעה בדיוק מזהיר את הדברים שקורים לי כעת.

פורסם

דברים מוזרים שכאלו תמיד העלו בי ספקות ופקפוקים לגבי איך הם עובדים.

לי לדוגמא קרה מקרה הזוי בצבא, ישבתי באוטובוס בדרך לתל השומר ומאחורי גברת מבוגרת שחזרה בתשובה ודיברה על כך שהיא היתה אוטיסטית בילדותה ואיכשהו חזרה לחיים (לא יודע איך לא העמקתי).

לידה בחורה יפה שחזרה בתשובה ומולה חייל שמתחיל איתה כל הדרך, עד שהמבוגרת אמרה לחייל להפסיק להתחיל איתה כיוון והיא מרגישה לא נינוחה עם העניין - החייל ענה בתשובה "מאיפה את יודעת מה היא מרגישה?"

הגברת: "אני יודעת הכל וגם עלייך"

פה התחיל מחול הפגיונות:

החייל התרברב מי את מה את ולמה נראה לך שאת יודעת מי אני? עד שהמבוגרת התחילה לירות דברים על העבר שלו והעתיד, ועל החיים שלו: "אני יודעת הרבה עלייך, כמו למשל שיש לך חבר טוב מאוד שנפצע בחו"ל קשה, היה מאושפז שם לתקופה ארוכה ולא קרא הגומל, אז תגיד לו שיקרא הגומל", החייל נהיה לבן מהלם, מאיפה את יודעת איך למה?

ואז המשיכה - "תגיד כמה זמן אתה לא מדבר עם אבא שלך? שנים? למה? תרים אליו טלפון הוא מתגעגע אלייך".

פה החייל כבר התחיל להיות עם דמעות בעיניים, חשבתי לרגע שזו סתם סצנה מאולתרת משעמום, החייל התיישב על הרצפה והתחיל להקשיב לה.

לאחר מכן גם אמרה לו שהוא היה לוחם בצבא ונפצע ויש לו פגיעה קשה ברגל, גם בזה היא צדקה.

אני מחייך מהצד בזמן שאני מסתכל עלייה ונגנב - ואז היא פנתה אלי: "מה אתה צוחק? גם עלייך אני יודעת דברים, כמו למשל שאתה או כל המשפחה שלך עובדים פיזית בידיים, נטו ידיים, אתם אומנים בזה".

ואז פנתה לבחורה שישבה במושב המקביל אלי - "גם את אותו דבר כמו הבחור כאן"

אבא שלי ספר, אחים שלו גם, ובני הדודים שלו ספרים, אני היחיד שלא.

הבחורה שישבה מקביל אלי - כל המשפחה שלה דורות של ספרים וגם היא היתה בלימודי ספרות אצל אבא שלה.

לך תסביר את זה.

Opel Adam S 2017

פורסם

אני מכיר אישית אמן דומה, רועי יוזביץ'

http://www.shabatot.com/#!--/cah0

הוא הסביר לי בפשטות שיש לו כישורים שתורגלו בהמון אימון לקלוט מידע שבד"כ אנחנו מחמיצים מהסביבה, ואין פה שום קריאה של שום מחשבה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לשכנע תת מודע של מישהו לחשוב על מספר או צורה מסוימת זה משהו אחד, אבל להבין איך קראו לאהבה הראשונה נשמע לי קשה עד בלתי אפשרי. למישהו יש הסבר? מן הסתם בהנחה ואין "רמאות" של היכרות מוקדמת או שתולים.

פורסם
דברים מוזרים שכאלו תמיד העלו בי ספקות ופקפוקים לגבי איך הם עובדים.

לי לדוגמא קרה מקרה הזוי בצבא, ישבתי באוטובוס בדרך לתל השומר ומאחורי גברת מבוגרת שחזרה בתשובה ודיברה על כך שהיא היתה אוטיסטית בילדותה ואיכשהו חזרה לחיים (לא יודע איך לא העמקתי).

לידה בחורה יפה שחזרה בתשובה ומולה חייל שמתחיל איתה כל הדרך, עד שהמבוגרת אמרה לחייל להפסיק להתחיל איתה כיוון והיא מרגישה לא נינוחה עם העניין - החייל ענה בתשובה "מאיפה את יודעת מה היא מרגישה?"

הגברת: "אני יודעת הכל וגם עלייך"

פה התחיל מחול הפגיונות:

החייל התרברב מי את מה את ולמה נראה לך שאת יודעת מי אני? עד שהמבוגרת התחילה לירות דברים על העבר שלו והעתיד, ועל החיים שלו: "אני יודעת הרבה עלייך, כמו למשל שיש לך חבר טוב מאוד שנפצע בחו"ל קשה, היה מאושפז שם לתקופה ארוכה ולא קרא הגומל, אז תגיד לו שיקרא הגומל", החייל נהיה לבן מהלם, מאיפה את יודעת איך למה?

ואז המשיכה - "תגיד כמה זמן אתה לא מדבר עם אבא שלך? שנים? למה? תרים אליו טלפון הוא מתגעגע אלייך".

פה החייל כבר התחיל להיות עם דמעות בעיניים, חשבתי לרגע שזו סתם סצנה מאולתרת משעמום, החייל התיישב על הרצפה והתחיל להקשיב לה.

לאחר מכן גם אמרה לו שהוא היה לוחם בצבא ונפצע ויש לו פגיעה קשה ברגל, גם בזה היא צדקה.

אני מחייך מהצד בזמן שאני מסתכל עלייה ונגנב - ואז היא פנתה אלי: "מה אתה צוחק? גם עלייך אני יודעת דברים, כמו למשל שאתה או כל המשפחה שלך עובדים פיזית בידיים, נטו ידיים, אתם אומנים בזה".

ואז פנתה לבחורה שישבה במושב המקביל אלי - "גם את אותו דבר כמו הבחור כאן"

אבא שלי ספר, אחים שלו גם, ובני הדודים שלו ספרים, אני היחיד שלא.

הבחורה שישבה מקביל אלי - כל המשפחה שלה דורות של ספרים וגם היא היתה בלימודי ספרות אצל אבא שלה.

לך תסביר את זה.

וואוו!

כפיר הג'ינג'י

• תוכן חדש...