Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עבר חודש חודשיים מאז שהחלטתי להחליף למזדה 3 ספיריט 2009 דור שני צמיגים.

כיום מורכב כבר סט שני של טויו R32, במידה היא 205-50-17, עשה את שלו - הם יבשים ובלויים.

בעזרת הפורום וקריאה באתרים בחו"ל איתרתי דגם שמתאים לי בתכונות ובמחיר - Falken ZE914.

בטייר קלאב הציעו לי ב 1500 לרביעיה עם קבלת 200 ש"ח תלושים לרשת פוקס.

הבעיה היא שהם חסרים במלאי כבר הרבה זמן.

על סיניים אני לא מוכן לשמוע, וצמיגים אחרים של פירמות מוכרות עולים הרבה יותר,

ולא בהכרח מתאימים לי כי אני מחפש שילוב של נוחיות, שקט, אחיזה וחסכון בדלק.

השיא של הסיפור שהדרדרתי קשות - היום בטסט אמרו לי שצריך להחליף, אבל העבירו אותי.

אשמח להצעות חברי הפורום.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הפאלקן מופיע באתר טיירדיל, קצת יותר ביוקר. בדוק מולם אם אכן זמין במלאי שלהם. כמדומני יש גם הנחה קלה באיזכור הפורום.

הצמיג מופיע גם באתר יד2-טיירס4יו במחיר יותר נמוך. בדוק מול הצמיגיות שבאזורך.

מעבר לכך, מה התקציב המדויק שלך והאם יש הגבלה של קוד עומס ומהירות ברשיון הרכב?

פורסם (נערך)

יתכן ומדובר במלאי שהם מחזיקים בעצמם או אולי מיבוא מקביל (כמובן שהבדיקה המחייבת לגבי אמיתות הדגם ותאריך הייצור נכונה כאן שבעתיים).

שווה לבדוק מחדש מול נציג טיירקלאב אם מתוכנן חידוש המלאי בקרוב אצלהם.

באתר יד2 תוכל במסגרת התקציב לרכוש גם את ההנקוק K115.

שגם הוא אגב ביבוא טיירקלאב במקור.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

שוחחתי עם פנצ'ריה מרשת טיירס4יו. לדבריהם אין את הפאלקן במלאי בכל הארץ משום שיש בעיה עם התקינה שלהם וגם עם חלק מהטויו במכון התקנים. זה נשמע סביר? הם הציעו לי במקום דנלופ FM800 ב 420. אני לא מכיר את הצמיג הזה וגם יקר. אבל אם זה צמיג מומלץ אשלם יותר. באתר של טייר קלאב מוצע במידה הזו רק צמיג סיני לא מוכר.

פורסם

אין לי מושג לגבי ענייני התקינה. זו שאלה לנציג היבואן הרשמי.

בדקת גם לגבי ההנקוק K115?

לגבי הדנלופ, מדובר בצמיג חדש שנכנס לשוק. אין עליו הרבה מידע ברשת ונדמה לי כי הוא הוזכר לאחרונה בפורום (בלי חוות דעת מוצקה לגביו).

להבנתי מדובר בצמיג בייצור טורקי ולפי מספר תמונות בגוגל הנתונים היבשים שלו (EU Label) סבבה.

פורסם

משיחה עם טייר קלאב השבוע הם מסרו שהצמיגים בארץ וזה לא תלוי בהם מתי יכנסו למלאי.? אכן לא ברור.

מחיפוש ב tyrereview לא מצאתי נתונים לא על ההנקוק K115, ולא על הדנלופ FM800.

היות ואני נוהג לקנות עפ"י מידע קיים או עפ"י המלצות, אני כרגע אובד עצות.

אשמח אם נציג היבואן שנמצא פה בפורום יתן מידע לגבי הזמינות.

פורסם

על הדנלופ אמרתי שאין מספיק מידע.

לגבי ההנקוק, השם הרשמי שלו הוא Ventus Prime2 ולכן לא מצאת כנראה דעות לגביו:

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Hankook/Ventus-Prime2.htm

חפש עוד דעות לגביו, כי בסה"כ מדובר גם בצמיג שמגיע כציוד מקורי על רכבים מסויימים ולדעתי גם חל איזשהו שיפור בתרכובת שלהם (ע"ס הזכרון שלי לפחות, ציוני ה-EU LABEL שלהם בעבר היו נמוכים יותר ממה שאני מוצא כעת).

פורסם

קרא שוב את מה שכתבתי לגבי ביקורות עליו.

ובכל אופן, לא אמרתי שהוא צמיג מבריק, אבל בתחום התקציב שלך הוא בהחלט אפשרות.

בכל אופן, בכל הנוגע לאתר הביקורות הנ"ל, צריך לדעת לקרוא אותו.

הטבלה המסכמת שצירפת אינה נכונה עבור מידת הצמיגים המבוקשת, אלא מציגה ממוצעים של חוות הדעת לגבי כל המידות שקיימות לצמיג (תוכל לראות שהמספרים זהים לדף הספציפי לצמיג שצירפתי קודם). היא פשוט מראה אילו צמיגים לכאורה קיימים במידה שחיפשת.

יש לקרוא ביקורות אינדיבידואליות ולשים לב למידה, לאופי הנהיגה, לכמות הנסיון עם הצמיג ותאריך מתן חוות הדעת.

בנוסף, זה תמיד טוב להתייחס גם למבחנים אובייקטיבים לכאורה שקיימים ולראות מול מה מציבים אותו.

כך למשל מבחן עדכני יחסית ועוד אחד. גם כן יש לשים לב שמדובר במידות מעט שונות.

לגבי עלות תועלת, מדובר בהשקעה ארוכת טווח יחסית שמתחלקת על מספר שנים.

ובמידה גדולה יחסית שבה המחירים גבוהים יותר מטבעם, כנראה שלפעמים צריך להגדיל את התקציב, או להתפשר.

פורסם

אני מסכים עם הגישה של השקעה לטווח ארוך, ואם הייתי מחזיק את האוטו עוד כמה שנים הייתי משקיע גם 600 ש"ח לצמיג. הענין הוא שאני מאמין שאחליף אותו תוך שנה ולכן הרצון להוציא פחות. מההנקוק הזה לא התלהבתי. איך ה Toyo T1 Sport?

דבר נוסף - הרכב הזה מעט קשיח והייתי שמח לצמיג טורינג ולא לצמיג ספורט. איזה עוד אפשרויות עומדות לפני במידה ואגדיל את התקציב נאמר ל 450 ש"ח למשל?

פורסם

כצמיג ספורטיבי הוא לא אמור לענות על הצרכים שציינת - שקט, נוחות וחסכון בדלק.

לא נראה כי הגדלת התקציב שאתה מציע מוסיפה אפשרויות.

אתה תמיד יכול לרכוש שוב טויו R32.

תן הזדמנות לנציג טיירקלאב בפורום להגיב בתחילת השבוע.

פורסם
שוחחתי עם פנצ'ריה מרשת טיירס4יו. לדבריהם אין את הפאלקן במלאי בכל הארץ משום שיש בעיה עם התקינה שלהם וגם עם חלק מהטויו במכון התקנים.

בוקר טוב,

אין שום בעיית תקינה או מכון התקנים עם אף אחד מהצמיגים.

הפאלקן בנמל וישתחררו במהלך השבועיים הקרובים.

לגבי ההנקוק K115, בדקת והם קיימים במלאי של פנצ'ריה מסויימת?

פורסם

ידוע ואנחנו מצרים על כך.

יש רשימה ארוכה של ממתינים לפאלקנים האלה אבל לצערי מעורבים פה שיקולים רבים.

• תוכן חדש...