Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אורות מרצדים בזמן עמידה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני כבר הרבה זמן שם לב לבעיה שיש לי מאז שהחלפתי מצבר.

יש לי פסי לד שמחוברים בתוך האוטו ולאחרונה גם DRL אני שם לב שבזמן פעולת המנוע,האורות מרצדים,במיוחד שההילוך על D ופחות שהוא על P, האורות חוזרים להאיר כרגיל ברציפות ובעוצמה קבועה כאשר אני מכבה את המנוע.

מישהו אולי יכול לעזור לי,אני נורא אבוד בלהבין מה הגורם לכך,במיוחד שהאורות מחוברים למקורות שונים דבר שכנראה מבטל את האפשרות שהחיבורים לא תקינים/יצבים!

תודה לכל העוזרים!

מצבר 60mah

פורסם
אני מהמר על תקלה במיישר הזרם באלטרנטור.

תודה רבה אלעד,

תוכל להסביר לי מה גרם לכך אולי? כיצד ניגשים לבעיה ומתקנים? מדובר ברכב שנת 97 אז תיקונים יקרים לא אפשריים כרגע.

פורסם
תתחיל מהקל, בדוק את חיבור הקטבים של המצבר ואת חיבור המינוס לגוף.

תעבור על זה כמו שצריך.

פלג אני אבדוק, אבל כיצד אוכל לדעת שהחיבורים תקינים? ובמידה והם תקינים מה השלב הבא?

תודה

פורסם

האם מדובר בריצוד אורות כלומר הבהוב בקצב מהיר או ברעידה של הפנס?

אלו שני דברים שונים.

האם הריצוד הזה קיים רק בפנסים ראשיים או גם באחרים?

פורסם
האם מדובר בריצוד אורות כלומר הבהוב בקצב מהיר או ברעידה של הפנס?

אלו שני דברים שונים.

האם הריצוד הזה קיים רק בפנסים ראשיים או גם באחרים?

מדובר בריצוד אורות כלומר הבהוב בקצב מהיר,לא שמתי לב לריצוד גם בפנסים מאחורה ומקדימה,אבל אבדוק היום,יש לי פסי לדים שמורכבים בתוך הרכב כתאורת פנים וגם drl שמחוברים לאורות דרך בפנסים וכאשר הרכב מונע מתחיל הריצוד,גם כאשר אני מרים את החלונות חשמל,שמים לב שהלד מאבד מהחוזק(דבר שמובן אבל),אני אבדוק גם אם זה קורה תוך כדי נסיעה תוך הסתמכות על הריצוד בתאורת פנים

המצבר קיים אצלי כבר חצי שנה או יותר,אבל במצבר הקודם לא ראיתי את הרעידות הללו לכן קישרתי.

פורסם

קשה לבדוק אבל אם ההדקים של המצבר הינם מקורייםלעיתים הם עשויים מפח מוליך דק והם מתלכלכים ויש איבודים על ההדקים עצמם.

הייתי מחליף אותם להדקים חדשים איכותיים מנחושת (עולה 15 שקל לכל הדק במקום הזולים ב 5 שקל).

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...