Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לא מזמן קניתי שברולט ספארק חדשה ואני רוצה לאבזר את הרכב המוצרים המתאימים למקרה שייגמר לי המצבר.

1) האם כדאי לקנות כבלים ולהשתמש בהם כמו פעם?

2) האם במקום כדאי מטען מצברים נייד? האם זה טוב לרכב? דוגמה לאחד כזה:

http://www.auto365.co.il/product-9026-%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99_%D7%91%D7%95%D7%A1%D7%98%D7%A8_%D7%9C%D7%94%D7%A0%D7%A2%D7%AA_%D7%A8%D7%9B%D7%91%D7%99%D7%9D_%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%9D_%D7%A2%D7%93_2200_%D7%A1%D7%9E%D7%A7_%D7%91%D7%A0%D7%96%D7%99%D7%9F.aspx

3) זה רכב ידני, ברמת העיקרון אפשר גם להניע בעזרת דחיפה - לא לבנות על זה אני מניח?

יש לציין שברוך השם המצבר תקין ומלא, אני שואל במה כדאי להצטייד במקרה הצורך.

תודה מראש

פורסם

אכן אפשרי להניע בדחיפה אבל זה לא בריא במיוחד לממיר הקטליטי. (כי מגיע אליו דלק שלא נשרף)

לכן זרוק זוג כבלים בבגאז', גם כדי שתוכל לעזור לאחרים.

Stay Dirty

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הכבלים שלי תמיד עוזרים לאחרים. מומלץ :-D

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

האם המטען שווה משהו או שזה סתם לתפוס פראיירים?

מישהו יכול לתת לי המלצה או אולי אפילו לינק לכבלים טובים וזולים? הבנתי שצריך עבים אבל המחירים נעים בין 30 שקל ל200 ואני לא ממש יודע מה ההבדל. זה מנוע 1000, 4 צילינדרים אז אני מניח שהמצבר שלו לא צורך יותר מידי.

פורסם

כבלים תמיד טוב שיש, רכב ידני אפשר להניע גם בדחיפה.

אסף - מה ההבדל בין הנעה עם סטרטר לבין הנעה בדחיפה לגבי הממיר?

אישית לא מאמין בבוסטרים - המצבר שלך ימות מתישהוא בעוד 2-5 שנים. הסיכוי שתזכור לטעון את הבוסטר כל פעם עד אז כדי שיהיה מלא ומוכן לפעולה נמוך למדי. (וזאת גם בהנחה שהבוסטר שווה משהו כשהוא חדש)

פורסם

חשוב לקנות כבלים שהמוליך שלהם עבה, ולא סתם בידוד עבה.

תוכל לבדוק את זה בחיבור שלהם לתנין, שם המוליך חשוף.

ארמגדון - אני מניח שאין הבדל אם אתה מצליח להגיע למהירות סבירה ולהניע בפעם הראשונה.

Stay Dirty

פורסם

אסף - מה ההבדל בין הנעה עם סטרטר לבין הנעה בדחיפה לגבי

בספר רכב של כל רכב עם ממיר קטליטי מופיעה ההערה הזאת:

לא מומלץ (חלק כותבים בפירוש אסור) להניע בדחיפה כמו שאסף ציין.

סיבה - התנעה בדחיפה תהיה בדרך כלל איטיתת יותר ולא בסל"ד הנכון, מה שיגרום למעט דלק לא שרוך לעוף למערכת פליטה. אבל מפעם - פעמיים לא יקרה כלום.

פורסם

הערה: במחיר של הבוסטר הזה תוכל לקנות מצבר גם בעוד שנתיים.

הבוסטר יעזור לך בעוד שנתים? מניסיון זה לא הדבר הכי עמיד...

תשאיר אצלך כסף למונית ומצבר באוטו ומפתחות מתאימים ובבא היום פשוט תקנה מצבר...

הבוסטר לא יחזיק עד אז,ובוודאי לא יישאר אצלך טעון.... אם כבר תקנה כבלים.

• תוכן חדש...