Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה אמור לתבוע את הנהג, הוא זה שגרם לך לנזק והוא זה שאמור לשלם. הוא מצידו עשה ביטוח ולכן הוא יעשה שיפוי לצד ג'. לא אתה אמור לקבוע מי ישלם לך. מי שאמור לשלם לך בסופו של יום זה הנהג. בגלל זה שיש לו ביטוח זה ישולם דרך הביטוח.

טעות, הנהג לא יעשה שיפוי אלא ישלח הודעת צד ג' לחברת הביטוח. אתה גם יכול לצרף אותם כנתבעים אבל זה פחות קריטי

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

אפשר לתבוע כלכך הרבה גורמים בתביעות קטנות?

מדובר על 5000 שח

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אין שום בעיה לתבוע מספר נתבעים ולא הסכום המדובר יקבע את מי לתבוע.

אצלך זה נהג המשאית, בעל המשאית, וחברת הביטוח שלו, וכן את בעל הגרור וחברת הביטוח שלו.

רצוי שלפני תביעה תפנה במכתב דרישה לקבל את המגיע לך תוך 10 ימים לאותם אלה שהזכרתי לעיל.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

+++ עדכון +++

התיעצתי טלפונית עם עו'ד שאינני מכיר

דבריו היו שהרי חברת ביטוח אחת כבר שילמה וזה מעין הודאה באשמה או דיי מבטיח את הקביעה שלי בכל אופן מגיע פיצוי מלא מאחת או יותר מחברות הביטוח המעורבות.

בעצתו התקשרתי לסכון הביטוח שלי שיעלה לועידה טלפונית את 2 נציגי חברות הביטוח וכך היה.

בשיחה פשוט הודעתי להם שיחליטו מה שיחליטו בינהם אך את תשובת אישור או אי אישור תשלום של כל אחד מהם הם אמורים לשלוח לי בכתב.

במקרה ואף אחת מהם לא תשלים לי ל100% פיצוי אני יזמן את שניהם למשפט והרי פה אין ספק שיפסק על אחד מהם או שניהם לפצות אותי.

סוכנת הביטוח שלי רק הוסיפה בסוף השיחה את המילה "שמעתם!" :lol:

עברו כמה ימים ואני מקבל טלפון מחברת הביטוח של הנגרר מעבירים אלי את יתרת התשלום.

זאת אומרת שהחברות ביטוח התחלקו חצי חצי.

פורסם

איזה פוסט מרתק ( כמובן לא במובן המשמח)

לפחות הסוף טוב מבחינתך ( בלשון המעטה)

אחרי שעברת תלאות, טלפונים, מרדפים, ייאוש לבסוף הצדק נעשה.

הרי מהתחלה הם היו צריכות להתחלק חצי חצי - הן כמובן ניסו להתנער ולאחר עצתו המשכילה של עו"ד מצאת את הישועה.

ממש שמח בשבילך שהצדק נעשה

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

מזל טוב

סיום טוב למשהו שהיה צריך להסתיים מהר יותר

אבל אלה , חברות הביטוח, מבינות רק כוח.

אם תתמיד תקבל את המגיע לך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בדיוק, סתם משכו אותי חצי שנה יותר ממה שצריך להיות (עד 3 חודשים)

מעין שיטת מצליח בינהם כדי לראות מי יכול להתחמק מהתשלום

פורסם

אתה לא ויתרת הלכת לעו"ד. ניסית ולא התייאשת.

אולי מישהו אחר כן היה מוותר.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

אבהיר שלא ממש הלכתי לעו'ד

פתחתי את אחד המקומונים שמקבלים בדואר, חיפשתי פרסום של עו'ד לענייני תעבורה

התקשרתי, שאלתי את השאלה בכדי לדעת אם באמת עלי לשכור עו'ד לנושא וקיבלתי תשובה בטלפון שלמעשה העו'ד הבין שאין פה בכלל קייס שיבזבז מזמנו ואת כספי אלא סתם קטע של חברות ביטוח שאמור להפתר באיום קל.

פורסם

לפעמים טלפון אחד קטן, תשובה פשוטה לכאורה - וההבדל גדול !

פורסם

אני מצדיע לעורך הדין ההגון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שמח שבסוף הכל הסתיים לטובה (חצי שנה איחור אבל עדיף מאוחר מלעולם לא) אני נמצא הרבה בבתי משפט (מהסיבות הנכונות אל תדאגו) אני רואה מקרי ביטוח שאתם לא מאמינים אפילו. מקרים שברור לכל עיוור שלאנשים מגיע כסף וחברות הביטוח מנסות להתנער.

העובדה היא שהמון המון אנשים רואים שחברת הביטוח לא מוכנה לשלם להם והם פשוט מוותרים על סכומים של אלפי שקלים לפעמים, כי אין להם זמן\כוח להתעסק איתם. חברות הביטוח בונות על שיטת מצליח. אחוז מאוד קטן תובע אותם. כל מי שחברת הביטוח לא מוכנה לשלם לו חייב ללכת עם הסיפור הזה עד הסוף לבית משפט (בהנחה שבאמת מגיע לו) ולא לוותר!! אולי יום אחד לאיזה שופט ימאס והוא ידפוק להם קנס למען יראו ויראו וכל הגזל הזה יפסק. גם בהרבה מקרים שחברת הביטוח רואה שמגיעה אליה תביעה, פתאום מוכנה להגיע לפשרה ולשלם חלק נכבד מהסכום או את כולו עוד לפני שהמקרה הגיע לדיון בכלל. רק העובדה הזאת מראה שהם בעצמם יודעים שהם צריכים לשלם ורק אחרי שמגיעה תביעה הם באמת מוכנים לשלם.

• תוכן חדש...