Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הדפסת תמונות על זכוכית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשקה נפשי (נפשה של אישתי) להדפיס כמה תמונות על זכוכית, גדלים של 20*30 לערך ואולי איזו פנורמה או שתיים ביותר גדול.

מקומות מומלצים במרכז?

אם אני רוצה תיבת אור בשביל חלק חלקן, איפה מזמינים? בונים לבד? עם מה מאירים?

פורסם

אם בא לך לעשות לבד את ההדפסה אז אתה יכול להדפיס במדפסת ביתית על שקף דביק ולהדביק על הזכוכית

הכי נוח זה להדפיס הפוך שמאל ימין ולהדביק הדבקה פנימית כך שהתמונה תמצא בתוך ארגז האור.

חשוב מאד להדביק על זכוכית או פרספקס "חלבי" כדי שהתאורה לא תיראה דרך השקף.

לבניית ארגז אור אז יש אפשרות לבנות לבד אבל מכיוון והגודל שלך קטן יחסית אתה יכול לקנות ארגזי תאורה בעלות שלא תעלה על זאת שתבנה לבד.

פורסם

אני בנייד לא במשרד אז יש לי רק כמה תמונות בודדות מקווה שעל מחשב רואים את האיכות

f2b60d85d4f05db33627a5225d8fa288.jpg56b8b9fbc4d35946d6f926989b2ea74f.jpg5e4cd9f71627a1a1bb61ab3ce019228c.jpg

הראשונה מטבח באמצע התקנה השנייה מטבח בתהליך הדפסה תתעלם מהחיצים האדומים השלישית זה קאפה

כמו שאמרתי מדובר בתהליך של הדפסה ישירה על זכוכית, הכי איכותי, הכי עמיד אך עם זאת הכי יקר

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

~

שכחת לציין שזה גם בא עם הריח הכי חזק ולכן לא מומלץ לשימוש פנימי בחללים קטנים (כמו בית פרטי).

נראה שאתם עושים עבודה יפה, זה נדיר בארץ. איזו מכונה זאת? מזכיר ויזואלית את ה-FB700 של HP.

פורסם

~

24 שעות זו תחזית אופטימית, במיוחד עם הדיו של אגפא. גם אצלי בבית היו הדפסות כאלה בתקופה שהרצתי ניסויים על מכונות דומות וזה לא הפריע לי, אבל לאנשים שונים יש רגישות שונה והריח הזה לא באמת "מתנדף", רק פוחת, לכן מומלץ לנקוט במשנה זהירות.

פורסם

שמע, אני לא מצליח להריח את הזכוכית אחרי יום גם אם אני מנסה, אבל אני לא דוגמא, עוד לא שמעתי תלונה אפילו מלקוח בודד והם נמצאים במטבח חצי מטר מהזכוכית חלק מהיום

פורסם

הדפסה מתבצעת ישירות על החומר והדיו מתייבש מיידית בעזרת אור uv עמידות של שנים רבות ספציפית על זכוכית ההדפסה יושבת בעצם "מאחורי" הזכוכית ולכן עמידות מצוינת כי אתה לא נוגע בהדפסה וגם על הדרך מקבל את הגוון האמיתי והמבריק של הזכוכית ולא מסתיר אותה על ידי מדבקה. מי שיקר לו זכוכית עושים לו על פרספקס אך זה חומר שנשרט בקלות.https://youtu.be/xvJTh8UuW5Q

פורסם

מזאת אומרת אם אני מדפיס על לייזר או חריטה? אם אתה מתכוון איך אני חותך את הפרספקס יש לי גם כרסומת וגם לייזר

• תוכן חדש...