Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לפני שבועיים התחמם לי המנוע מאוד באמצע נסיעה ואז המנוע נכבה.

החלטתי לנסות לתקן את הראש מנוע, שלחתי אותו לחריטת שטח ועשיתי שיוף עדין לשטח הבלוק מנוע.

הרכבתי הכל כהלכה, זה לא מניע עדיין.

אך יש שיפור - לפני השיפוץ, בעת הנעה, המים היו נזרקים החוצה מהרדיאטור ועכשיו לא.

וגם לפעמים הוא כאילו כמעט מניע כזה...

אין לי איך לבדוק קומפרסיה כי אין לי את השעון הנדרש לזה...למישהו יש ויכול להלוות לי?

למישהו יש ניסיון עם ראש מנוע בהונדה?

וגם, במקום שבו חרטו את הראש נאמר לי שהוא יכול לייצר לי אטם ראש עבה, (כמו שיש במאזדות לפעמים, כזה מחומר מרוכב כזה) אבל קניתי והרכבתי אטם ראש דק בדיוק כמו המקורי - וכאמור זה לא הלך. אתם חושבים שאם אשים אטם עבה זה יעבוד?

טיפים/כיוון כללי/המלצות כלשהן?

תודה רבה.

זה האטם ראש המקורי:

DSC_0004.jpg

פורסם

אטם ראש עבה מהדרוש פוגע בכוח של המנוע ומעלה צריכת דלק.

מנוע יכול לא להניע מהסיבה הפשוטה שלא מגיע אליו דלק או שמע' הניהול לא מתוזמנת איתו.

אם התזמון נכון - שלוף פלאג אחד ותבדוק אם רטוב או ייבש.

אם כאשר הרמת ראש,חיצונית לא שמת לב לפגיעות בצילינדרים המנוע יעבוד.

פורסם

יש דלק, הפלאגים כולם רטובים בבדיקה שעשיתי אחרי ניסיונות ההנעה.

הצלינדרים היו מעט פגועים, לא צילמתי את זה אבל אנסה להסביר,

יש את הקוטר הפנימי של הצילינדר ויש את הקוטר החיצוני שלו (כי במנוע הזה יש מסביב לכל הצילינדרים תעלת מים ובעצם הצילינדרים מוקפים במים)

בקוטר החיצוני יש מעט שברים בחלק העליון, ממש בנקודת המגע עם הראש מנוע.

פורסם

בדקתי, לפי AUTODATA

פירקתי את הטיימינג לגמרי והרכבתי מחדש לפי הסימנים, אני בטוח ב99 אחוז שהרכבתי טוב. אם לחץ הקומפרסיה ייצא גבוה יחסית בבדיקה, אז כנראה באמת עשיתי טעות עם הטיימינג. אבל כרגע אני כמעט בטוח שהרכבתי אותו טוב.

גם הסימנים שם ברורים מאוד, קשה לטעות...

פורסם

אטם ראש עבה מרכבים כאשר מגלחים שיכבה יחסית גדולה מראש מנוע או כאשר יורדים באוקטן הדלק.

בהונדה יש לך מספר אינדיקטורים שהם כמו "עיגול" על הראש מנוע, כאשר הגילוח של הראש הוא עובר את עומק "העיגולים" יש צורך באטם עבה.

תיבדוק שיש ניצוץ בפלגים.

תבדוק שכל החיישנים מחוברים.

פורסם

0544501987

יש ניצוץ בפלאגים (אחת הבדיקות הראשונות שביצעתי)

החרט אמר לי שהוריד יחסית הרבה מהראש כי אמר שהוא התעוות מאוד...

אני חושב בכיוון של אטם ראש עבה, כי הבנתי שהוא בעצם יכול לסתום מרווחים מאוד זעירים בין הראש לבלוק, דברים שאי אפשר לראות בעין...מה שהאטם הדקיק מאוד (המקורי) לא עושה

פורסם (נערך)

על איזה מנוע מדובר W7 או V1?

אם הורידו שיכבה יחסית גדולה ואתה אז כנירה אתה אכן צריך אטם מתאים, ולא דק (ללא קשר למרווחים קטנים בקוטר החיצוני של המעברי מים שמהם אני לא ממש מתרגש אם זה לא חריג).

תעשה בדיקה נוספת לטיימייג (תיבדוק קאמשפט מופיע UP והוא למעלה בנוסף לסימון של הקווים), ותסובב את הקרנק ידנית ותרגיש אם נוצרת קומפרסייה.

עריכה אחרונה על ידי x-Anton-X
פורסם

1) תבדוק שכל החיישנים מחוברים

2) מערכת הדלק מחוברת - מהפילטר לחנוכייה , קונקטורים של מזרקים

ובהסתברות גבוהה אחד משני אלה:

1) הצתה - אולי ניסית להניע בטעות עם חוט הצתה אחד או יותר מנותקים וכך נשרף סליל ההצתה.

תבדוק בנוסף שהמינוס של ההצתה מחובר לבודי!! (בסיוויק 96-00 המינוס מוברג על הפלאנג' של הטרמוסטט)

תבדוק שיש ניצוץ: תוציא חוט הצתה מהראש תחבר אליו מברג דק וארוך ותנסה להניע כשהמברג קרוב לברזל. כך תבדוק חוט חוט בנפרד.

2) טיימינג:

תוודא שכשכיוונת את הטיימינג סיבבת את הפולי של הקאמשאפט של הראש בכיוון סיבוב המנוע ולא הפוך. אם כיוונת אותו הפוך מכיוון סיבוב המנוע תהיה טעות בטיימינג והתיזמון יהיה שגוי.

זה לא הראה בעיה של קומפרסיה ולא בעיה בהורדת שטח במידה כזו או אחרת מהראש..

G-D will give me justice

• תוכן חדש...