Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שישי הקרוב יהיה במלון בר"ח הירקון 250 תל אביב. יש לי תו נכה אבל למלון אין חנית נכים פנויה .

איפה אני יכול לחנות קרוב ?

פעם שעברה עקצו אותי ב250 שח על חניה לילה 1

פורסם

יש חניה בכחול לבן מסביב אבל צריך המון סבלנות..בימי שישי קשה לחזות תזוזת תושבים באיזור קפלן באמצע השבוע אם מגיעים ב8 וחצי עד 9 לערך יש תחלופת רכבים טובה ואפשרי למצוא חניה צריך לחשוב מתי התושבים באיזור לרוב זזים(אולי בוקר מאוחרת לקניות או ערב מאוחרת לארוחת שישי) ולהתלבש על החניה, אבל לא מובטחת חניה קרובה או בכלל.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

למיטב ידיעתי אסור לך להחנות בתחנת אוטובוס עם תו נכה. אתה יכול לחנות כמו כולם בתחנת אוטובוס רק משישי בערב ממש (כלומר כשעה לאחר כניסת שבת) ועד מוצ"ש אחה"צ (אני חושב כשעה לפני יציאת שבת.)

הייתי מנסה ברחובות הקטנים מצפון לשד נורדאו ומזרח לרחוב הירקון (אזור סופר באבא). זה קשה ביום שישי אבל אפשרי.

פורסם

יש חניות נכים חינמיות בכניסה לחניון אחוזת החוף של חוף מציצים, רחוב חבקוק הנביא. זה ממש קרוב לכתובת שציינת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בשישי יש סיכוי טוב למצוא חניה ב5-6 בערב באיזור הזה. בשעות המאוחרות יותר - אין סיכוי. עם תו נכה אולי, אבל לאנשים בשישי אין אלוהים וגם אין אכיפה בחניונים, מנסיון של מעל שנה באיזור (גר בנורדאו ירקון).

אני לא הייתי חונה בתחנת אוטובוס - גוררים גם בשבת במידה והתקבלה תלונה על הפרעה, גם לא אדום לבן. זה סיכון שאתה לוקח כי הירקון הוא רחוב מרכזי ולא איזה רחוב צדדי שלאף אחד לא יזיז איפה חנית.

מה כן עושים? חונים ברידינג ותופסים מונית חזרה למלון במידה ולא מצאת מקום חניה.

• תוכן חדש...