Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

אני גר בצפון הרחוק ויש לי הרבה חברים במרכז. שילוב של מחירי דלק גבוהים ורכב זללן לא נותנים לי אפשרות להגיע עם הרכב ואני נוסע באוטובוס.

יש לי משפחה באיזור עם רכב מתאים, הבעיה שאין ביטוח שתופס עליי.

יש דרכים לעשות לי ביטוח אך ורק כשאני נמצא במרכז?

אני בן 18.5, רישיון שנה וחודשיים, עם 0 הרשאות כל שהם, 0 דוחות ו0 תאונות (רכוש או נפש) ותביעות.

נהג חדש וצעיר.

אני מעוניין בצד ג' וחובה.

אשמח לשמוע מה האפשרויות שעומדות בפניי, תודה!

פורסם

לפי מה שאני ביררתי בשביל אחי הקטן(18 משרת בגולני חוזר אחת לשבועיים שלוש) בביטוח מקיף יש אפשרות להוסיף ביטוח נהג חדש לשלושה ימים כל פעם כרגע לא זוכר את העלות אני חושב אבל באזור 70-100 שקל לימים האלו,

בביטוח צד ג' אין את האפשרות הזאת אלא רק לעשות צד ג' וחובה לנהג חדש לכל התקופה,

אני בדקתי זאת מול הסוכן שלי ומול ביטוח ישיר

פורסם

המשפחה מבוטחת בביטוח ישיר?

יש כיסוי שנקרא נהג צעיר ל 4 ימים שניתן להוסיף אותו על פוליסה קיימת עד 12 פעמים לתקופת הפוליסה. על מקיף זה 55 שקלים ועל צד ג' זה 30 שקלים ( אם החובה נמצאת בביטוח ישיר זה תופס חובה ובמידה החובה במקום אחר לעדכן במקום אחר מורשי נהיגה! )

יש לזה 2 תנאים, שלאותו הנהג לא נשלל הרישיון ב 3 שנים האחרונות והדבר השני שסכום השתתפות העצמית תהיה 50% גבוהה יותר ממה שרשום במפרט וזה לכל מקרה ביטוח ולכל הנוהגים ברכב

ניתן להוסיף במספר נתב 03-5555588 צריך להתקשר ממספר שמעודכן בתיק הלקוח בביטוח ישיר וזה הכול!

מה שכן זה נחשב 4 ימים בילד אין ולא ניתן להפרדה וכל יום נחשב יום זאת אומרת היום 21.6.15 לא משנה מה תהיה השעה זה יחשב כיום שלם וביום הרביעי בחצות זה ייגמר הכיסוי.

וכן אני עובד בשירות לקוחות של ביטוח ישיר.

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

• תוכן חדש...