Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז ככה, לאחר 6.5 שנים עם טויוטוש ששימשה כמעט תמיד רכב שני בבית, לאחר כבוד היא נמכרה.

אינטרו:

נרכשה לאחר שניסן אלמרה הייתה מאוד צפופה מאחורה לסלקל של בתנו הבכורה שרק נולדה. חיפשנו מאזדה 6 ונפלנו על האוונסיס הזאת איך שהוא. מתוך חיפוש נרחב בעדרי אתונות בסוף הבאתי מלכה אמיתית.

הרכב נרכש מיד 1 פרטית עם כ 100 אלף ק"מ. (נמכר עם 159 אלף) הרכב היה פשוט במצב דנדש וגם לאחר פחחות וצבע כי הסתבר שהנהג הפנסיונר היה דיי חונה לפי שמיעה.

בכל התקופה, ככל שזכור לי התקלות היו:

קצר בצופר עקב התקנת חאפ-לאפ של עלוקה - חינם

ידית הילוכים התרופפה והיה צריך לחזק שם משהו – 150 ₪

מתז מים לשמשה קדמית – זוג מתזים מאי-ביי ב40 ש"ח

הפלסטיק במיכל עיבוי התיישן והתחיל להיווצר חור קטן – נסתם בפלסטלינה אפוקסית 30 ₪

גומיות של לחצני המפתח התבלו – סט ל 3 מפתחות מאי-ביי ב כ 40 ₪

בחצי שנה האחרונה:

הוחלף רדיאטור כ 1400 ₪

נדלקה נורית בקרת יציבות – מסתבר שככל הנראה הבנות שלי שיחקו בכפתור עד שהוא נהרס וייצר קצר –הרכב נבדק, יצא תקין ועבר טסט חלק. נמכר as-is

טיפולים:

לפי הספר ובגלל שלעולם לא הגיע ל 15 אלף בשנה, אז טיפול פעם בשנה במוסכי טויוטה.

פעמיים ניקוי בית מצערת, פעם עם אינפוזיה ב 400 שקל, פעם ללא ב 150 ₪.

כל השאר שמנים וכד' הכל מקורי כולל מצתים מקוריים שמחליפים פעם ב 100 אלף ק"מ.

צמיגים: ב 7 שנים היו 2 סטים, 1 פירלי ואחד דאנלופ. בלמים וצלחות רק מקורי לפי הצורך. מצבר הוחלף פעמיים בגלל תקופה של 7 הנעות ביום בטווח של 800 מטר.

תוספות:

דיבורית בלוטות מוטורולה – מתנה + התקנה חינם

חלונות כהים – 300 ₪

חיישני רוורס קוברה – מתנה + התקנה חינם

כיסוי לדאש בוארד -100 ₪

ריפודים איכותיים – כ 450 ₪ מהמפעל המייצר בחדרה

נסיעה:

מנוע 150 כ"ס, עם הזרקה ישירה ותזמון שסתומים משתנה. אחלה מן אחלה. רכב חזק שעושה בערל 1 ל 11 בממוצע. הרכב בעל מושבים מאוד מאוד נוחים ומאוד רך לנהיגה. הרכב מאוד מרווח ובולע 3 מושבי ילדים בלי למצמץ. עד היום מושב הנהג שלו היה יותר רך ותומך מזה של האוקטביה 2013 שלי. הרכב לא בנוי ללקיחת סיבובים במהירות ואם תתקשר לשלדה שלו אז היא תסנן אותך. ההגה מטה את האוטו ימינה או שמאלה –לפי איך שתסובב אותו (:-

סוף דבר:

רכב משפחתי מעולה, חזק וחסכוני שמעולם לא נתקע או נגרר. במכירה כל יום בלבלו לי את המוח בטלפון. לבסוף רק 2 אנשים באו לראות את הרכב. הראשון ביקש כמה ימים להתארגן (לא שם מקדמה או חתם זכרון דברים) והשני, לאחר יומיים- בא, עשה סיבוב 2 דקות ואמר לי "סע לדואר".

הרכב איבד 35 אלף ₪ מערכו במהלך התקופה (קניה מול מכירה) שמשקפות בגסות כ 5000 ₪ בשנה, שמשקפות לי עלות של כ 400 שקל בחודש. הרכב היה מאוד שמור, עם שטיחים מקוריים של היצרן, חנה בצל, טופל במסירות, לא עבר שום תאונה או פגיעה (למעט מלא שריטות) ואני מאמין שהוא ישרת נאמנה את בעליו החדשים עוד שנים רבות.

לא היה קל לבחור מחליפה ראויה, ולבסוף במקומה נרכשה מונדאו 2011. אשתי מאוד מרוצה – זה מה שהכי חשוב !

Via Con Dios Avensis!

Rear Inter.jpgטויוטה פרונט בח&#1.jpgטויוטה פרונט בפ&#1.jpgטויוטה ריר בחוץ &#.jpg

עריכה אחרונה על ידי ST12345

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

תודה על הסיכום,אשמח למחירי טיפולים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הרכב פורסם כאן בפורום. חבר פורום גם פתח שרשור התלבטות לגבי הרכב, החליט שמתאים לו, קבע איתי באיזה שהוא יום שישי במוסך רון, והבריז. להיות מדוייק - קבענו בערך מיום שני ליום שישי, פיניתי את שישי בבוקר, ביום חמישי שלפני התקשרתי אליו לסגור שעה - והוא פשוט נעלם. אידיוט. ס.מ.ס פשוט שהוא היה שולח לי היה פותר את העניין.

אני אישית שבחיים לא הייתי שוקל לנסוע 45 דקות רק בכדי להראות רכב, ליבי נכמר על הבחור שבא באוטובוסים מאיזור ירושלים עד תל אביב, חבר פורום וכו' אז הסכמתי.

מזל שלא נסעתי עד לשם ואז זה באמת היה גרוע.

פורסם

כאחד שגם מכר ממש בסוף שבוע שעבר את האוונסיס שלו (דור שני 2006), שלי היתה "קצת" פחות שמורה (ע"י הבעלים הקודמים) וגם כן מצאתי את עצמי נוהג ברכב שסיפק לי נוחות מדהימה ומעולם לא אכזב - יום אחרי יום במשך שבע שנים.

כאחד שהיו לו שתי קורולת (אחת כמעט שמונה שנים והאחרת כמעט 4 - שנת 96 ושנת 07 בהתאמה) וגם עוד שתי קורולת במשפחה - 01 ו08 רובוטית

המותג הזה פשוט רכש את כבודו בצורה מלאה אצלנו במשפחה.

תענוג לראות אחת כזו!

המונדאו רכב מצויין ובניגוד לטויוטה השלדה שלו וההגה שלו מתקשרים אחד עם השני הרבה יותר טוב, תא המטען שלו נוח לגישה והמושב האחורי שלו מרווח מאוד, סביבת הנהג מפנקת ומעוצבת יפה - אחלה בחירה של רכב!

במקרה שלי - אני מכרתי את הרכב שלי ורכשתי את של אבא שלי והוא רכש רכב חדש - ממשפחת טויוטה אנחנו הופכים למשפחת סובארו - B4 2010 אצלי ו2015 אצלו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)
הבפנים פשוט מגעיל, זה אמור להיות רכב מנהלים?

נראה כמו אימפרזה משנות ה90 המוקדמות מבפנים.

תודה על הפרסום.

הרכב שנת 2002. תיכנס למאזדה 626 או סובארו B4 , הונדה אקורד משנתון דומה וככל הנראה הם גם יגעילו אותך. (רק מונדאו 2002 באמת מדהימה, איכותית ובעלת מנוע מתקדם ואמין ביחס לכל הגועל שהזכרתי למעלה)

עריכה אחרונה על ידי ST12345

פורסם
איפה בחדרה עושים שטיח לדש?

אני עשיתי בצפון. אבל יש מישהו עם אביזרי רכב באיזור תעשיה צפוני, קצת אחרי אור חלפים בצד ימין שהוא גם עושה.

פורסם
הבפנים פשוט מגעיל, זה אמור להיות רכב מנהלים?

נראה כמו אימפרזה משנות ה90 המוקדמות מבפנים.

תודה על הפרסום.

היום אחרי 13 שנה הסלון ניראה מיושן,אבל אז הוא לא היה כזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הרכב פורסם כאן בפורום. חבר פורום גם פתח שרשור התלבטות לגבי הרכב, החליט שמתאים לו, קבע איתי באיזה שהוא יום שישי במוסך רון, והבריז. להיות מדוייק - קבענו בערך מיום שני ליום שישי, פיניתי את שישי בבוקר, ביום חמישי שלפני התקשרתי אליו לסגור שעה - והוא פשוט נעלם. אידיוט. ס.מ.ס פשוט שהוא היה שולח לי היה פותר את העניין.

אני אישית שבחיים לא הייתי שוקל לנסוע 45 דקות רק בכדי להראות רכב, ליבי נכמר על הבחור שבא באוטובוסים מאיזור ירושלים עד תל אביב, חבר פורום וכו' אז הסכמתי.

מזל שלא נסעתי עד לשם ואז זה באמת היה גרוע.

סליחה אדוני הנכבד, אבל אני כן הגעתי באותו בוקר לרון, עם עוד 2 רכבים שתיאמתי איתם.

אין לי sms [אתה מוזמן לבוא ולבדוק].

סיכמנו יום ושעה - אז הגעתי.

למה ההשמצות?

אידיוט?

אגב, אני מסייע ברכישה של כל הרכבים של המשפחה / מכרים. 90% מהם נקנים כאן בפורום, ואני יכול לשלוח אותך ללא מעט משתמשים.

עם כולם היה סיכום ברור של יום ושעה, העברת בעלות קלה ונעימה ובלי התחמקויות.

מצפה להתנצלות.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

התנצלות? חלם זה כאן. כנסו כנסו.

פורסם
הרכב שנת 2002. תיכנס למאזדה 626 או סובארו B4 , הונדה אקורד משנתון דומה וככל הנראה הם גם יגעילו אותך. (רק מונדאו 2002 באמת מדהימה, איכותית ובעלת מנוע מתקדם ואמין ביחס לכל הגועל שהזכרתי למעלה)

לא ברור לי אם רשמת ברצינות או בציניות אבל יש לי מונדאו 2002 מכאן ההשוואה

פורסם
היום אחרי 13 שנה הסלון ניראה מיושן,אבל אז הוא לא היה כזה.

הסאלון של המונדאו 2002 שלי נראה כאילו הוא יצא מהמפעל ויש אנשים שחושבים שהרכב 2010..

• תוכן חדש...