Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפשים לדוני בית טוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מוסרים את דוני, דוני הוא כלב מסוג רועה בלגי מעורב שהצלתי מהרחוב לפני שלושה חודשים (נולד ב1.1.15 +/-).

הוא אחרי המון טיפולים, הבריא מקדחת קרציות ועבר הוריקן, תילוע ומטופח מאוד, את ההוצאות הגדולות הוא כבר עבר (מעל 2000₪), נותר רק לעשות לו שבב וכלבת, הוא אכל בחודשים האחרונים אוכל מסוג SUMMIT שהוא מאוד אוהב.

לצערי הכלב לא מקבל מספיק תשומת לב וזמן ואיננו יכולים להחזיק בו.

הוא אוהב אנשים וכלבים אחרים, חמוד ברמות אחרות!

10257517_1031551910191412_2252271393380832885_o.jpg11162065_1031551946858075_4120994896140159822_o.jpg11406445_1031551940191409_1570677800577911253_o.jpg

אנחנו מאשקלון 0527-555 תשע ארבע ארבע, שרון.

אם אין תשובה תשלחו הודעה.

עריכה אחרונה על ידי shapin
פורסם

אני מבין שלא רצית לקחת אותו, אבל לבעיות של חוסר זמן יש פתרונות.

לעומת זאת, הסיכוי למצוא לו בית אחר הוא קלוש.

אתה יכול לנסות את ימי האימוץ של SOS.

אני הצלחתי למצוא בתים לאסופים דרכם פעמיים (אבל אני מוכר טוב...).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הוא כל כך מתוק שיהיה מאוד קשה להיפרד, אבל לצערי אני יכול להגיד בכנות שמגיע לו בית יותר טוב, הוא רוב הזמן לבד וחבל.

בנוגע לימי אימוץ וכו', אני מאמין שמפה לאוזן ועם כמה שיתופים אצליח למסור אותו לבית חם.

פורסם

יש במשתלה שליד בית הסוהר ימי אימוץ. נסה לדבר איתם.

נסה גם לשאול וטרינרים לגבי ימי אימוץ (תתחיל מדוקטור הרמן. הוא אוהב חיות אמיתי).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לצערי אני חושש שהיום זה היום האחרון שלו אצלי, אז במידה ולא יימצא בית חדש, הוא יועבר לאחת העמותות (וזה סיוט בשבילי לעשות את זה).

יש לציין שהכלב מאולף לצרכים בחוץ, ולפקודות בסיסיות של: שב, ארצה, רגלי, לא! ועוד.

אין בכלב אפילו לא טיפה של תוקפנות או פחד, כלב מדהים, אנושי, אוהב אדם ובעלי חיים, שמח ופעיל, בקיצור בא לי להתפוצץ שאני חייב למסור אותו.

פורסם

אל תסחט אותנו רגשית. כמוהו יש עוד אלפים.

אתה רוצה להרוג אותו, תעשה את זה לבד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...