Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי איביזה 2010, מנוע 1.6 ידנית

באוגוסט אני אמור להיכנס לטיפול גדול (הרכב עומד על 60.000 ק״מ)

נכנסתי למורשה לברר מה המחיר פחות או יותר, אמרו לי שב60.000 מחליפים מצתים(פלאגים) ולכן מתייקר כל המחיר.

אמרו לי 1700 שקל

שחיטה? האם המחיר יהיה נמוך משמעותית במוסך לא מורשה?

הרכב טופל עד עכשיו במורשה בלבד, הוצאתי לו היסטוריית טיפולים מלאה כשקניתי אותו (לפני כחודש וחצי) אז מצד שני קצת חבל לי לקטוע את הרצף

שמן

מסנן שמן

מסנן אויר

פלאגים

מסנן אבק (מה זה?)

זה מה שאמרו לי שמחליפים.. ובודקים בלמים. במידה וצריך גם יוחלף

פורסם

אם אתה קונה חלפים לבד ומזמין באיביי המחירים הם כך:

פילטר שמן - 80 ש"ח

פילטר אויר - 110 ש"ח

פלאגים - 100 ש"ח

מסנן אבק ( פילטר מזגן ) - לא יודע בדיוק אבל אני מעריך שלא יותר מ 80 ש"ח.

שמן תקנה משהו פה בארץ, משהו טוב בתקן שלך יעלה בסביבות ה 120-150 ש"ח.

הגעת לאיזור ה 550 ש"ח לחלפים.

עבודה אתה יכול לעשות לבד או להיעזר באחד מחברי הפורום וחסכת לעצמך 1200 ש"ח.

פורסם

זה המחירים במורשה וזה ככל הניראה רק ההתחלה שם. סמוך עליהם יימצאו עוד מה צריך לסדר על הדרך. בכל מיקרה אני מחזק לחלוטין את רועי...תקנה את החלקים שאתה רוצה תרשום מאיפה אתה בארץ ואני סמוך ובטוח שלא מעט אנשים פה מביני עניין ואוהבים לעזור יישמחו לעזור לך לבצע את הטיפול. אתה גם תלמד וגם תחסוך לא מעט.

פורסם
תפנה למוסך רון יש תגובות טובות עליו בפורום הוא מתמחה ברכבי סיאט, בטוח תקבל הצעה טובה יותר.

+1.

חבל (לדעתי לפחות) לטפל ברכב שאיננו באחריות במוסך היבואן (בטוח שאין צורך בזה בטיפול שגרתי).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...