Jump to content

matan32

  • הודעות

    10
  • כאן מאז:

הנקודות של matan32

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. אהלן, מישהו יודע האם רון מבצע גם בדיקות לפני קנייה? כמובן שאני מודע לכך שמדובר במוסך ולא במכון בדיקה והוא לא יכול לתת אחריות בכתב, אבל מכיוון שהם מתמחים בVAG ובקרוב אני מתכנן לרכוש אחת.
  2. יש לי איביזה 2010, מנוע 1.6 ידנית באוגוסט אני אמור להיכנס לטיפול גדול (הרכב עומד על 60.000 ק״מ) נכנסתי למורשה לברר מה המחיר פחות או יותר, אמרו לי שב60.000 מחליפים מצתים(פלאגים) ולכן מתייקר כל המחיר. אמרו לי 1700 שקל שחיטה? האם המחיר יהיה נמוך משמעותית במוסך לא מורשה? הרכב טופל עד עכשיו במורשה בלבד, הוצאתי לו היסטוריית טיפולים מלאה כשקניתי אותו (לפני כחודש וחצי) אז מצד שני קצת חבל לי לקטוע את הרצף שמן מסנן שמן מסנן אויר פלאגים מסנן אבק (מה זה?) זה מה שאמרו לי שמחליפים.. ובודקים בלמים. במידה וצריך גם יוחלף
  3. תודה לעוזרים. כרגע אני דיי נעול על ידני אבל ההיצע לא כל כך גדול מאמין שלרכב שאני אקנה יהיה באזור ה80,000 ק"מ
  4. מתכנן לרכוש בחודש הקרוב איביזה שנת 2009/2010, דגם ספורט 1600 3 דל' ידנית כל מי שהתנסה ברכב איך הצריכה בנסיעה רגועה? אמינות? ביקורי מוסך תכופים? מחלות ידועות? עלויות חלפים/טיפולים? תודה רבה לכל מי שעוזר
  5. אהלן חברי הפורום ברשותי ניסאן אלמרה 2001, אין כפתור לפתיחת תא המטען מתוך הרכב, אלא רק עם מפתח הבעיה, שכאשר אני מנסה לפתוח את תא המטען בעזרת המפתח, אני מכניס את המפתח למנעול אבל הוא לא מסתובב. מה עושים במצב כזה? תודה לעוזרים
  6. בהמשך להודעה הקודמת, החלטנו שאנחנו מתלבטים בין הרכבים הבאים: מאזדה 3 לאנסר 1.5 קיה פורטה הכל מודלים 2009, אחרי קצת חיפושים גילינו שהמציבושי 1.5 החסכונית מבין ה3 אך הביצועים קצת חלשים, אם כי לא ממש מעניין אותנו הביצועים (רוב השימוש יהיה נהיגה בתוך העיר, נהיגה רגועה) אך בשאר ההיבטים (אבזור, בטיחות, אמינות וכו'), איזה מן ה-3 עדיפה?
  7. שכנעתם אותי. אני אמנע מקניית רכב מליסינג עם יותר מ120K ק"מ. למישהו יש הצעות בשבילי? רכב ליסינג בלא יותר מ-55K
  8. שלום לחברי הפורום, אנחנו מתעניינים בקניית רכב יד שנייה מליסינג, קיבלנו הצעה על מאזדה 3 מאלבר. מאזדה 3 2009 (צורה חדשה), עברה 168K, ללא תאונות, יד ראשונה - ליסינג ב54,000 ש"ח (במימון) נשמע לא רע, היסטוריית טיפולים מלאה, רק במוסך מורשה וכו', התחייבות לטרייד אין עתידי וכו' אני לא יכול להגיד שאני ממש מבין בשוק הרכב, יש לי ידע יחסית בסיסי, ההצעה נשמעת לי בסדר, הדבר היחיד שמפריע לי זה הק"מ הגבוה (כמעט 170Kׂ). מה אתם חושבים על ההצעה? יש לכם רעיונות לרכבים אחרים בטווח מחירים הזה פחות או יותר?
  9. שלום לחברי הפורום, אנחנו מחפשים רכב משפחתי או אפילו סופר מיני למשפחה שלנו שלוש נפשות, לכן גם סופר מיני יכול להתאים. הדרישות הן אמינות, חסכוני ושיהיה שנתון 05 ומעלה (שלא ייראה כמו גרוטאה) עד עכשיו שקלנו גולף דור 5 שנת 2005 שאפשר לגרד בתקציב, C4 שנים 06-07, מזדה 3 06 הבנו שהאחזקה (טיפולים וכל מה שנלווה) לפולקסווגן יקרה, האם זה נכון? ואם כן בכמה יותר יקרה מאחזקה של רכב יפני או כל רכב ממוצע אחר? למי שיש הצעות וחוות דעת להעביר מוזמן, תודה מראש!
×
×
  • תוכן חדש...