Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טסט ראשון

motorican
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי בטסט ראשון, עלה טסטר נורא נחמד ולא מלחיץ.

כעבור 7-8 דקות של נסיעה הגענו לצומת, הגעתי בהילוך שלישי בערך על חמישים, התחלתי לבלום והורדתי לשני מעט לפני הצומת. נכנסתי בשלושים בערך.

חטפתי ברקס.

הוא אמר לי שזה מהיר מדיי ואני צריך להיכנס יותר לאט, המשכנו בנסיעה רגילה, הוא ביקש ממני לעשות חניה, כשסיימתי את החנייה נסענו עוד כמה דקות ואז התחלפתי עם הבחור שהיה אחריי.

המורה אומר שהטסטר לא דיבר איתו אבל זה ודאי נכשל, וקראתי סיפורים על אנשים שלא נכשלו אחרי ברקס.

אני לא רוצה לפתח תקוות שווא אבל רציתי לשמוע מה אתם אומרים. האם זה באמת ודאי נכשל?

דייהו לאנוס האצ'בק 00' ידנית

פורסם

קרוב לוודאי שנכשלת. זה לא הופך אותך לפחות "גבר". מכיר אנשים שעברו "במכה אחת" ונוהגים איום ונורא, בכתה שלי היה אחד שעבר בטסט רביעי והמשיך להיות טייס קרב.

תפיק לקחים ותתקדם הלאה.

פורסם (נערך)

יש לך כבר יונדאי, לא?

:roll:

על זה נאמר "לרתום את העגלה לפני הסוסים".

אי אפשר לדעת אם עברת או לא. נחכה איתך.

עריכה אחרונה על ידי avargel
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)

תודה לכולם על התשובות, הקטע המתסכל זה לא העניין שלא עברתי ראשון, אלא שאצטרך לחכות חודשיים עד הטסט הבא.

והיונדאי היא של ההורים שהם קנו בשבילי

עריכה אחרונה על ידי motorican

דייהו לאנוס האצ'בק 00' ידנית

פורסם

הוא דפק לך ברקס על זה שנכנסת לצומת באור ירוק ב- 30 קמ"ש?

כמה שזה דבר נוראי ודבילי. מתי יתחילו ללמד נהיגה ברצינות...אני לא חושב שהייתה לו סיבה לעשות זאת. לחצות צומת ב-30 קמ"ש זה סביר בהחלט. מה שהוא לימד אותך בסיטואציה הנ"ל למעשה, זה איך לקבל זפטה טובה מנהג טיפש שינהג מאחוריך ולא הקפיד על שמירת מרחק. להאט לפני צומת, זה רצוי, חשוב ומומלץ. השאלה לאיזו מהירות מאיטים (מוגזמת לחלוטין מה שציפה ממך כנראה) ואם נוקטים באמצעי זהירות (הסתכלות במראות בכדי לראות שאין טיפשים מאחוריך שעומדים להיכנס בך). בהצלחה בטסט השני.

פורסם

זה תלוי בסיטואציה. יש צמתים מסוימים שראוי להכנס אליהם בזחילה, אפילו אם זכות הקדימה היא שלך.

המנעות מלחטוף חבטה מאחור היא ממש לא שיקול בבחירת המהירות שבה נכנסים לצומת - היא כן סיבה להאט בהדרגה.

• תוכן חדש...