Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בלי לשאול אחד אחד מה הוא יבחר, אני בטוח לגמרי שבאותה רמת מחירים, במוו ימכרו הרבה יותר M3.

אם ננסה לקחת כדוגמה לא גולייטה ב 170K שנמכרת לא רע (יחסית), אלא את ה- 4C שמכרה יחידות בודדות, לדעתי זה מוכיח שגם אלפיסטים שהפרוטה מצוייה בכיסם, לא רצים לקנות רכב שעל הנייר יש לו נתונים מצויינים.

פורסם

4c מכרה בארץ את כל ההקצאה שלה ויש ביקוש ער לרכב כיד שנייה מול היצע כמעט אפסי.

רכב מדהים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

רכב מדהים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
בלי לשאול אחד אחד מה הוא יבחר, אני בטוח לגמרי שבאותה רמת מחירים, במוו ימכרו הרבה יותר M3.

אם ננסה לקחת כדוגמה לא גולייטה ב 170K שנמכרת לא רע (יחסית), אלא את ה- 4C שמכרה יחידות בודדות, לדעתי זה מוכיח שגם אלפיסטים שהפרוטה מצוייה בכיסם, לא רצים לקנות רכב שעל הנייר יש לו נתונים מצויינים.

ה- 4C היא מאוד בעייתית, וגם אלפיסט שהזמין - ביטל, אחרי שהבין שלא יצליח להיכנס איתה לחניה בגלל מרווח גחון לא סביר, וכשראה כמה קשה לצאת ממנה. ובאמת קשה. הצליל משכר, התאוצה גם כן (בהסתמך על ניסיון עם אותו מנוע, ברכב לא נהגתי אלא רק ישבתי כאשר הוא מונע), אבל זה סוג של אקזוטיקה. קשה לחיות עימה ואין לדעת אם היא מצדיקה את המחיר - מבחינת הרוכש ומבחינת היצרן. לפחות לי אין נתונים מספקים לכך.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
כשאתה כותב שזה לא משהו כרוני, אתה רומז למחלה. ברכב הספציפי או בכלל. אפילו כתבת שבשני הסרטונים הרכב נשמע "אסטמתי". אסטמה זו מחלה. כרונית. אני העליתי סברה אחרת, שאולי הרכב על מצב N או משהו דומה, בו הגיר מכוייל להעלות הילוכים מהר. אני מדבר כמובן מניסיון עם האלפא שלי, שהיא לא ג'וליה אבל בכל זאת השורשים משותפים, שם במצב N התלתן מעלה הילוכים יחסית מוקדם. כך נוצר מצב שיש צליל ותאוצה, אבל בסלד נמוך יחסית עולה הילוך. מזכיר במשהו את הסרטון, אבל באמת מצריך היכרות מסוימת עם הרכבים של היצרן, ואולי בגלל זה טעית. אתה כתבת שהרכב לא אוהב לעלות בסל"ד ורמזת על מחלה, מסרטון של כמה שניות שאין לך מושג מה קורה בו. אז מי מטריל?

אתה מבצע ניתוח-יתר מיותר, "הוא אמר אסטמה, מחלה חשוכת מרפא, הוא התכוון למשהוא שאי אפשר לרפא..." וכו.

תכלס, הערתי במפורש שזו צורת הנהיגה של הנהג/גיר שלא נותנת למנוע לטפס ולא שזה המנוע ופשוט חבל שזה מה שמשתחרר לרשת בתור סרטונים ראשונים.

בסרטון הראשון הרכב לא נוסע בכלל.

התכוונת לסרטון השני?

צפה שוב בסרטון, התבוננות עד סוף הסרטון יכולה לשנות את דעתך...:wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הנה עוד דוגמא: יגואר XE החדשה, המתחרה הישירה בבמוו סדרה-3. היא מתומחרת קצת יותר גבוה מהבמוו, אבל הנתונים שלה מאוד דומים. נפח מנוע, הספק, הנעה אחורית, גיר 8 הילוכים וכו. אין סיכוי שתמכור אפילו 20% ממה שבמוו מוכרים בארץ את סדרה-3.

אז נכון שאין"יגואריסטים" כמו שיש אלפיסטים בארץ אבל עדיין, אפשר לעשות הקבלה.

גם אני, כחובב במוו מושבע מחכה לג'וליה ואעשה נסיעת מבחן, אבל אם היא לא תלהיב אותי מאוד, היא לא תהיה המחליפה לרכב שאני נוהג בו כיום. (וכן.. עשיתי נסיעת מבחן כבר על היגואר XE)

פורסם
ה- 4C היא מאוד בעייתית, וגם אלפיסט שהזמין - ביטל, אחרי שהבין שלא יצליח להיכנס איתה לחניה בגלל מרווח גחון לא סביר, וכשראה כמה קשה לצאת ממנה. ובאמת קשה. הצליל משכר, התאוצה גם כן (בהסתמך על ניסיון עם אותו מנוע, ברכב לא נהגתי אלא רק ישבתי כאשר הוא מונע), אבל זה סוג של אקזוטיקה. קשה לחיות עימה ואין לדעת אם היא מצדיקה את המחיר - מבחינת הרוכש ומבחינת היצרן. לפחות לי אין נתונים מספקים לכך.

מי שמודד 4C לפי שימוש יומיומי חי בטעות גדולה. מדובר ביצירת אומנות שמרחיבה דעתו של אדם. גורמת לאושר בהתבוננות באורווה הפרטית שלך או לסיפוק יצרים בטיול סוף שבוע במעברי הרים באלפים. כל שימוש אחר, פשוט לא מתאים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

עוד שבוע לז'נבה - ולפי קוואטרורוטה, כל הליין של הג'וליה אכן יוצג שם.

http://www.quattroruote.it/news/novita/2016/02/22/alfa_romeo_giulia_al_salone_di_ginevra_la_gamma_completa.html

א ב ל...

הדיזל תהיה זמינה לשיווק באירופה רק בסוף מאי תחילת יוני, בעוד הבנזין רק בסוף השנה - מה שאומר שאצלנו היא תנחת בתחילת 2017, במקרה הטוב.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

שי,תנסה להיכנס אליה ואז תבין כמה היא "שונה" ואחרי שנכנסת,גם אן מקום לנשום.

הייתה אחת חשה בטרייד של BMW ת"א מחכה לקונה המאושר.

כנסו ישר ל 6:40 דקות.

חוץ מזה שפורשה קיימן יותר זמינה ממנה לקנייה וכנראה גם עדיפה עליה,אבל זו רק

דעתי ל 4C של אלפא.

פורסם

הקונה כבר מאושר, אגב.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רכב מדהים.

כמה היתה ההקצאה שלה אם ניתן לדעת בבקשה ?

alfa 156 2.5.

פורסם

הביקוש ל4C משומשת הוא לא כזה ער כמו שאתה מתאר, מניסיון.

זה גם הגיוני בסך הכל, שכן מדובר ברכב נדיר, שאינו מתאים כל כך לשימוש יומיומי, מכיל 2 אנשים בלבד, ויקר מאוד.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...