Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופנוע למתחיל.. 500 מינוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שכחת משהו חשוב מאוד לילד!!!!

י ו פ י ! ! ! ! ! ! !

( מצורפת תמונה של הדיוורז'ן שלי להמחשה!!!)

שאלה קטנה...הדיוורז'ן שלך, עדיין אצלך? אם לא - עם כמה ק"מ מכרת אותו, ומתי?

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
שכחת משהו חשוב מאוד לילד!!!!

י ו פ י ! ! ! ! ! ! !

( מצורפת תמונה של הדיוורז'ן שלי להמחשה!!!)

תומר, תוכל לספר לי בבקשה מעט על האופנוע, אני יודע שהסחירות שלהם בקאנטים ושהוא יציב בצורה בלתי רגילה אבל בין היתר בגלל המשקל שזה חסרון בעיר.. בקיצור כל פיסת חוות דעת תעשיר אותי ואשמח לשמוע (לקרוא) אהה.. ולגבי האמינות, הוא באמת לא מתקלקל ??

פורסם
על הGS אומרים שהוא ה"סובארו" של האופנועים ושהתחזוקה שלו זולה.. אבל בשום מקום לא מדברים על אמינות, עדיף שלא יתקלקל מאשר חלקי חילוף זולים.

כשאומרים על אופנוע שהוא סובארו, מתכוונים לכל מה שמתשמע:

גם תחזוקה זולה, גם אמינות גבוהה.

וכן - רמת האמינות של ה-GS, גבוהה "כמו סובארו".

(דווקא אצל הדיוורז'ן, שמעתי על בעיות אמינות)

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

לא. נפצעתי קצת מה שמנע מממני לקנות את הכלי. בסוף קנה חבר של חבר.

הכלי כיפי, יציב, קל לרכיבה (לפחות בשבילי) וברגע שהרופא מאשר לי לחזור על 2 אני מתחיל לחפש לעצמי גם אחד.

Dead but dreaming

פורסם
שאלה קטנה...הדיוורז'ן שלך, עדיין אצלך? אם לא - עם כמה ק"מ מכרת אותו, ומתי?

עדיין אצלי והחיוך לא יורד מהפנים . . :) פרטים נוספים בפרטי . . :-P

אני נוסע מהר מדי בשביל לאכול בריא :wink:

פורסם

לגבי gpx

היה לי כזה 4 שנים.

אופנוע נוח למתחילים ונוח גם בעיר וגם מחוץ (הגיע פעמיים מהמרכז לאילת). מושב לא הכי נוח אבל לא נורא (תלונות באו בעיקר ממורכבים/ות).

צריכת דלק (אני מניח שעלולה להשתנות מכלי לכלי) - ךקח ךי בערך ליטר ל 22 ק"מ בממוצע.

בגדול אני לא ממליץ עליו מהסיבות הבאות:

מעט כלים שמורים (כולם עברו מתחילים ובד"כ הרבה ידיים).

פירינגים מכל הכיוונים (יותר מ gpz) ולכן כל נפילה מאד יקרה.

אם אתה מחפש ריגושים, הוא ישעמם די מהר. מבחינת מהירות הוא מגיע (על השעון) ל 170 קמ"ש בשיא והתאוצות לא מדהימות.

יתרונות:

קל ורזה (עיר).

בשביל 250 ביצועים לא רעים.

קשה למכור אותו ולכן אתה יכול להשיג כלי במחיר טוב.

פורסם
ברור לי שזה יעלה יותר, האופנוע צריך להיות בסביבות ה10, חוץ מזה יש הרי צמיגים וטיפול לאופנוע יד שניה בערך 2000 מעיל קדסה ומנעול עוד 3500.. וביטוח.. 4800, כלומר בערך 85 אלף שקל סכ"ה,
בפעם האחרונה שבדקתי 10,000 + 2000 + 3500 + 4800 = ממש לא 85,000.

הבדידים שלך מקולקלים. (-;

פורסם
בפעם האחרונה שבדקתי 10,000 + 2000 + 3500 + 4800 = ממש לא 85,000.

הבדידים שלך מקולקלים. (-;

למה מקולקלים ?? שני ירוקים שחור וארבעה לבנים.. כולם תקינים זה יוצא שלושה כתומים ומקלדת מטומטמת !

• תוכן חדש...