Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכי חשוב , מה המשקל וכמה זמן אתה על 1600 קלוריות?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
מה היה המשקל הראשוני? מה ה-TDEE שחושב בתחילת התהליך? מה ה-TDEE שמחושב למשקל הנוכחי? רוב הסיכויים שאתה צריך לייצר גירעון גדול יותר בשביל להמשיך להתחטב.

מצטער על הבורות אך מה זה TDEE?

יותר מידי חלבון פחות מידי שומן.

הגוף "מתרגל" כי אתה מרזה אז גם אתה צריך פחות קלוריות וגם הגוף שלך שורף פחות קלוריות בפעילות גופנית.

מה זה מרגיש תקוע?

המשקל לא ממשיך לרדת ?

על איזה גרעון קלורי אתה נמצא (כמה פחות מה BMR שלך)

ה-BMR הוא בערך 1900 קלוריות.

אם אני מקפיד לא לצרוך יותר מ-1600 קלוריות ביום הרי שהגרעון הוא בערך 300 קלוריות ליום עוד לפני שחישבנו את הפעילות הגופנית.

למה לדעתך אני צורך פחות מדי שומן ויותר מדי חלבון?

הכי חשוב , מה המשקל וכמה זמן אתה על 1600 קלוריות?

צריכת הקלוריות הזו היא כמעט חצי שנה. המשקל הוא בערך 76 ק"ג, לא נשקלתי הרבה זמן.

כשאני אומר תקוע זה לאו דווקא לפי המשקל אלא יותר לפי מה שאני רואה במראה.

לדעתי זה הכי חשוב, יותר ממספרים ואחוזים.

תודה לכולם על הייעוץ והתגובות!

פורסם

אתה צורך קצת מידי קלוריות לאורך יותר מידי זמן.

לדעתי פשוט "דפקת" את החילוף חומרים שלך שבעצם מה שקרה זה הbmr שלך ירד ויתכן שעכשיו אולי אתה בכלל לא בגרעון או בגרעון קטן מאוד אבל בכל זאת לא מרזה כי הגוף במגננה

כמו כן, קצת יותר מידי חלבון, אין סיבה שבמשקל שלך חלבון יהיה יותר מ 150 גרם דהיינו 600 קלוריות, אפשר לחרוג קצת אבל לא להגזים.

כמו כן צריכת השומן נמוכה מידי (זה גם לא בריא בעליל וגם משהו שמכניס את הגוף למגננה לא לאבד שומן)

וכמובן שהדיאטה שלך ארוכה מידי ללא הפסקות וזו גם סיבה שאתה לא מרזה

צא להפסקה מהדיאטה גם כדי לסדר את חילוף החומרים, לדעתי לפחות חודש אל תהיה בגרעון קלורי (אל תדאג אתה לא תשמין)

תנסה לשמור על מאזן קלורי נטראלי.

לאחר מכן תחזור לדיאטה של לא פחות מ1800 בשום שלב!

150 חלבון ליום, 100 שומן ליום, 100 פחממות ליום

זה המינימום תזונה לגבר מתאמן.

פחות מזה זה לא טוב ואם זה לא מסתדר לך קלורית יתכן שאתה כבר במשקל/מאסת שריר שלא מתאימה לחיטוב

פורסם

צא להפסקה מהדיאטה גם כדי לסדר את חילוף החומרים, לדעתי לפחות חודש אל תהיה בגרעון קלורי (אל תדאג אתה לא תשמין)

תנסה לשמור על מאזן קלורי נטראלי.

לאחר מכן תחזור לדיאטה של לא פחות מ1800 בשום שלב!

150 חלבון ליום, 100 שומן ליום, 100 פחממות ליום

זה המינימום תזונה לגבר מתאמן.

פחות מזה זה לא טוב ואם זה לא מסתדר לך קלורית יתכן שאתה כבר במשקל/מאסת שריר שלא מתאימה לחיטוב

תודה רבה על תשובתך.

כמה שאלות בבקשה -

1. לצאת מהדיאטה ולא להיות בגרעון קלורי משמע לאכול עוד כמה קלוריות ביום?

2. מה הכוונה "משקל/מאסת שריר שלא מתאימה לחיטוב"? יש משקל או מאסה מסויימת עבור זה?

פורסם

מחזק את מה שאמר GSI. חצי שנה על 1600 זה המון זמן, הגוף שלנו מסתגל. לפעמים צריך להוציא אותו מאיזון.

גם במהלך חיטוב וגירעון קלורי צריך מדי פעם לצאת למאזן קלורי חיובי. פעם בשבוע-שבועיים למשל. זה תלוי באיך הגוף שלך מגיב.

אצלי היה יום צ'יט מטורף פעם בשבוע שכלל שני מגשי פיצה, שייק ענק על הבוקר עם גלידת בן אנד ג'ריס ועוד שאר דברים טובים.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

גם לי יש יום צ'יט בימי שישי אבל אף פעם לא כמו שאתה תיארת.

המקסימום צ'יט שלי זה שני כדורי גלידה, קינוח אחרי ארוחת הערב ואולי עוד צלחת פסטה... :)

פורסם (נערך)
תודה רבה על תשובתך.

כמה שאלות בבקשה -

1. לצאת מהדיאטה ולא להיות בגרעון קלורי משמע לאכול עוד כמה קלוריות ביום?

2. מה הכוונה "משקל/מאסת שריר שלא מתאימה לחיטוב"? יש משקל או מאסה מסויימת עבור זה?

1. בשבוע הראשון תעלה ל2000

אחרכך תחשב RMR ותצרוך קלוריות עפ מה שאתה שורף ביום. בימי אימון תוסיף קלוריות בהתאם, ככה לדעתי 4 שבועות כדי לאזן את חילוף החומרים

ארכך תחזור לדיאטה יותר מחושבת

2. לפני שמתחילים חיטוב רצוי לצבור מאסת שריר.

75קג זה לרוב לא משקל שמעיד על מאסת שריר מספקת (כמובן שתלוי בגובה) אבל כמו שרשמת כל מקרה לגופו - מה שרואים בעין ולאו דווקא על המשקל

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

פורסם

מתייחס ברשותך לסעיף מס' 2 בתשובתך.

נניח ואני לא רוצה לעלות במסת שריר אלא לשמור על הקיים ורק לחטב אותו.

האם זה לא אפשרי מבלי שקיימת מסה גדולה יותר? משמע אחוז השומן בגוף תלוי גם במשקל השריר?

פורסם

אפשרי לחטב גם עד העצם אם זה מתאים לך.

אחוז השומן בגוף אכן תלוי גם במאסת השריר, יותר שריר = פחות אחוזי שומן.

כשאתה על גבול ה"רזה"/"שחיף" בלי קשר לאחוז שומן הדבר הנכון ביותר לעשות זה מאסה (להשתדל נקיה), ככה אתה מעלה מאסת שריר ומוריד אחוזי שומן (לא כמות שומן, אחוזים. לא להתבלבל)

אם עלית נקי יחסית אז בסוף המאסה אתה תראה הרבה יותר טוב מאשר אם באתה נקודת התחלה היית עושה חיטוב

פורסם

ברור. מבין לגמרי את ההבדל בין אחוז שומן נמוך למשקל גוף נמוך בהתאם למסת השריר.

אין ספק שעליה נקייה במסת שריר היא הדרך האידיאלית להראות טוב יותר, אני פשוט לא חושב שאפשרי לעלות במסת השריר ע"י אימון של פעמיים בשבוע, לכן כרגע אני מתרכז בחיטוב ושמירה על הקיים.

פורסם

כמובן שעושה Full Body, זה חלק מהעניין -

על מנת לעלות במסה אצטרך לעלות במשקלים ובעצימות האימון,

מכיוון שאני תמיד עושה אימון לכל הגוף, זה נראה לי תובעני מדי.

פורסם

אין צורך בתוספים האלה. אם כבר, אפדרין או קלן בשימוש נכון יועילו ( חומריים לא חוקיים).

כפי שרשמו מעליי, הייתי מעלה את סך הקלוריות היומי ומשנה את היחסים ( הרבה יותר שומן).

כמובן שמה שרשמתי למעלה אינו מהווה המלצה ובאחריותך בלבד.

פורסם

ליפוקאט מוצר שהוכיח את עצמו

השילוב של כמה מנות קפאין + תה ירוק ועוד כמה דברים שיש שם מוכח כמועיל, מסייע לשריפת שומן וכמובן נותן יותר מרץ (במיוחד כשאתה כבר מגיע לאחוזי שומן נמוכים ואין לך כוח לאירובי כל יום)

מה שכן - קח בחשבון שיש שם 3-4 מנות אספרסו, לא כל אחד מוכן לזה.

זה כמובן באישור משרד הבריאות וכו'

ויש דברים יותר הארדקור אם זה לא מספק אותך.

פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות,

אני בקשר רציף עם יועץ תזונה של "ישראלבודי" ועשינו שינוי קל בתפריט תזונה.

ניתן לזה צ'אנס, אם לא ילך אחזור לחשוב על המוצרים האלה.

• תוכן חדש...