Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שים לב טוב טוב לפני שאתה מחליף את המותחן ההידראולי המקורי כי זה מותחן שמחזיק שיכול להחזיק כמה מאות ק"מ.

ובכל מקרה גם אם מחליפים לך אותו במתחן קוריאני זול500 שח אז תשמור את המקורי אצלך!!!

עריכה אחרונה על ידי GOLD777
פורסם (נערך)

GATES זה לא "מותחן קוריאני זול".

זה אחלה סט, לא פחות מהמקורי, והוא מקבל אותו באחלה מחיר לדעתי.

במחיר כזה, להתקמצן על המותחן (ושוב, אנחנו לא יודעים כמה ק"מ יש על המותחן של פות"ש), ולהסתכן ברצועה משוחררת באמצע נסיעה, ממש לא צעד חכם.

לגבי המותחן המשומש- גם אם ישמור אותו "לעתיד לבוא", אני בספק אם הוא ימצא מכונאי שירכיב אותו חזרה בבוא הזמן, ויקח על כך אחריות.

הרבה יותר מ1000, שים לב שההצעה המפתה של נציג סובארו היא לפני מע"מ.

מהיכרות אישית, אני גם הייתי סומך על אבי

ולפני עבודה...

אני לא מכיר את אבי, אבל בפעם הבאה שאצטרך משהו, בטח כבר נעשה הכירות. :-P

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תודה רבה על העזרה חברים אני עוד יום יומים יתקשר לאבי ויסגור את העניין ושוב תודה רבה לכל מי שעזר

Hu: pioneer dehx6650bt comp:focal ps165 Amp: focal r4280 sub: more primo

פורסם

אני לא מדבר פה על חיסכון, יש סיבה לזה שמותחן הידראולי מקורי של סובארו עולה 1500 ומעלה(לא יודע בדיוק כמה) ותחליפי 500-600. אין לי דבר נגד הקיט של GATES שגם אני קניתי בזמנו אבל נאמר לי עי מכונאי שעובד בסובארו בחיפה שהמותחן הקוריאני עושה בעיות מניסיון שלו... כל אחד שיעשה את החישובים שלו.

פורסם (נערך)

מחזק את GOLD, במקום המותחן תקנה משאבת מים.

את המותחן פשוט מכווצים חזרה וזה הכל. באימפרזה של זוגתי המותחן עוד מקורי משנת 94.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

בדיוק, לכן מכווצים אותו לאט ובזהירות כדי שהשמן לא יפרוץ החוצה. ממש לאט, בערך חצי ס"מ (שזה כל האורך של הזרוע שדוחפת) בשלוש דקות.

TENSIONER.PNG

Stay Dirty

פורסם
שים לב טוב טוב לפני שאתה מחליף את המותחן ההידראולי המקורי כי זה מותחן שמחזיק שיכול להחזיק כמה מאות ק"מ.

ובכל מקרה גם אם מחליפים לך אותו במתחן קוריאני זול500 שח אז תשמור את המקורי אצלך!!!

היי.

1.הקיט של חברת GATES הוא יפני ולא קוריאני!!

2.אתה מוזמן לבדוק קיט מקורי של סובארו שהמותחן זהה בדיוק למותחן בקיט של GATES. סובארו לא מייצר חלפים, חברות כמו GATES מייצרות להם).

3. ההבדל היחידי בין הקיט של GATES לקיט של סובארו הוא האריזה.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום חברים .

רק רציתי לעדקן רק היום עשיתי את הטיימינג קניתי מאבי חלפים ברחובות את הקיט של חברת gates + מחזיר שמן שעלותם יחד 1100 שח

את ההתקנה ביצאתי באבני מוטורס ברחובות שאבי הפנה אותי אליו ששם בנוסף הייתי צריך להלהחליף את רצועת המזגן ופילטר מזגן . העבודה בסה"כ יחד עם הפילטר מזגן רצועת מזגן וטיימינג (התקנה בלבד של הטיימינג) עלה לי 740 .

סה"כ מרוצה נראה מה יהיה בעתיד.

Hu: pioneer dehx6650bt comp:focal ps165 Amp: focal r4280 sub: more primo

• תוכן חדש...