Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בקנית גולף 1.8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני מספר שעות הלכתי לבדוק רכב מסוג גולף מנוע 1.8. כסאות עור די שמורים (קצת לכלוכים של ילד קטן שנמצא במשפחה ולכלוכי נעליים כאלה), פלסטיקה לא מחוברת במקום (עבודה של מספר שעות תרים את רמת הפלסטיקה ברכב מעל ומעבר). האוטו נשמע פגז, יש אגזוז לחץ כזה נחמד שלא עושה יותר מדי רעש, במינון טוב.

בירידת הילוכים ובהורדת מהירות ההגה קצת רועד (בעל הרכב טוען שלא יזיק כיוון פרונט), אני מאמין שהאוטו נוסע דיי טוב.

עכשיו לבעיות: יש נורית כריות אוויר דולקת ברכב, עזבו את זה שאין ביטוח, הרשיון בתא כפפות הציג שם של אדם אחר (בעל הרכב טוען שזה האדם שהוא קנה ממנו את הרכב, אחד בשם מוסטאפה משהו, לא זוכר בדיוק, בקיצור, אין רשיון שרשום על שמו. הוא אומר שיש לו את הרשיון רק צריך להדפיס אותו מחדש.

אני מרוצה מהנסיעה של הרכב אבל העניין הזה חשוד מאוד לטעמי, אני חושב שפשוט לא אקח צעד הלאה ואחכה עד שייראו לי רשיון בתוקף על שם בעל הרכב.

מה אתם אומרים לעשות?

תודה וחג שמח.

פורסם

1. לא ציינת שנה, אבל השנה האחרונה שהגולף שווקה בארץ עם מנוע 1.8 היתה בשנת 1999 - כך שאני מניח שהרכב הוא מהשנה הזאת או אחת השנים שקודמות לה.

2. נורית כרית אוויר דולקת - ברכב בגיל הזה אין הרבה מה לעשות כי ממילא כריות האוויר הן פג תוקף מזמן - רק צריך לבדוק שהרכב לא עבר תאונה כי אז יתכן שגם המותחנים של חגורות הבטיחות לא יעבדו וזה כבר מסוכן מאד.

3. הסיפור עם הרשיון יכול להיות אמיתי, אפשר להוציא ב-10 שקלים ברישיומט דו"ח שיציג לך את כל ההסטוריה של הרכב כולל שמו של הבעלים הנוכחי, אבל צריך בשביל זה כרטיס אשראי של הבעלים הרשום.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

שנת 99, אתה צודק. לגבי הכריות אז אני יכול להרגע? אני רוצה שהן יעבדו במקרה שאני אצטרך אותן אתה יודע..

הסיפור עם הרשיון מחשיד, אבל הם זוג די צעיר עם ילד קטן, לא יודע עדיין נראה קצת חשוד.

אני אחכה שהם יצלמו לי את הרשיון לפחות.

דוד שלי מכונאי והסיפור קצת חשוד בשבילו, אני עדיין מאמין ששווה ללכת לבדוק את האוטו איתו מחר (עם דוד שלי).

מה אתם אומרים? אני לא יודע מה לעשות, לחכות עד שיראה לי רשיון של הרכב? כי כמובן בלי הרשיון שלו לא נוכל לבצע העברת בעלות.

עריכה אחרונה על ידי yarinL
פורסם (נערך)

אני אבקש לראות מחר הכל, גם נלך להוציא את הרשיון ברישיומט, גם ספח העברת בעלות.

לגבי מנורת כרית האוויר, אני מתכוון לקחת את האוטו לבדיקה במידה ואני ארצה לקנות אותו, יוכלו לטפל לי שם בבעיה הזו?

עד כמה זה נורא אם אין את הספח העברת בעלות?

עריכה אחרונה על ידי yarinL
פורסם
רק שתדע, נורת כרית דולקת לא עוברת מבחן רישוי.

עוד לא נבראה הנורה שלא ניתן לכבות.

אני אבקש לראות מחר הכל, גם נלך להוציא את הרשיון ברישיומט, גם ספח העברת בעלות.

לגבי מנורת כרית האוויר, אני מתכוון לקחת את האוטו לבדיקה במידה ואני ארצה לקנות אותו, יוכלו לטפל לי שם בבעיה הזו?

עד כמה זה נורא אם אין את הספח העברת בעלות?

הוא יוכל להוציא כפל ברשיומט רק אם הוא בעל הרכב הרשום ויש לו כרטיס אשראי שרשום על שמו.

תן לדוד שלך לבדוק את הרכב ו/או לך עם הרכב למוסכניק שאתה סומך עליו, חבל על הכסף של הבדיקה - ממילא הטופס יצא שחור משחור כי הרכב בתכל'ס בן 16...

בעת העברת הבעלות אין משמעות לספח של העברת הבעלות הקודמת כי פרטי הבעלים הרשום נמצאים במחשב משרד הרישוי שסניף הדואר מחובר אליו.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

מה לגבי היסטוריית טיפולים של הרכב, את זה אפשרי להוציא מאיפשהו?

לגבי הבדיקה, אתה אומר לא לעשות אז? רק ללכת לבחור מקצוען שיבדוק ברפרפוף?

פורסם

ידידי - אתה חי בסרט.

הרכב בן 16 ועבר ידיים רבות. אם יש היסטוריה של השנה האחרונה זה טוב - הרבה מעבר אין לזה ממש משמעות.

בדיקה עןלה 500 ש"ח ולא תתן לך כלום חוץ משחור בעיניים - עדיף שתשקיע את הכסף הזה ביישור קו לרכב.

תביא אותו לבדיקה אצל מוסכניק שאתה סומך עליו שיבדוק את הרכב באופן יסודי ויעזור לך לענות על השאלות הבאות:

1) הם הרכב שווה קניה בכלל, ובפרט במחיר שמבקשים עבורו.

2) מה יש כרגע לתקן ברכב, וכמה זה יעלה.

בד"כ מוסכניקים הבודקים רכב משומש לא לוקחים כסף אם אתה מתקן את הרכב אצלם לאחר הקנייה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

גולף הגיעה גם עם מנועי 1.8 גם לאחר שנת 99, אבל רק בדגמי ה GTI של הדור הרביעי.

אני מניח שאתה לא מתכוון ל GTI, אחרת היית מדגיש שמדובר על GTI :)

שים לב לדבר מאוד חשוב.

דגמי ה 1.8, הופיעו בכמה צורות! יש כאלה עם 75 כ"ס, כאלה עם 90 כ"ס...

והדגם הכי מוצלח הגיע עם 125 כ"ס והוא הגיע רק בשנת 99! שאל את בעל הרכב בדיוק על איזה דגם מדובר. ושים לב ברשיון הרכב מה כתוב.

מוסך לבדיקה? ממליץ על מוסך רון בכל הקשור ל VAG.

האמת שאף פעם לא התעמקתי אם הוא עושה "בדיקת חוות דעת לפני קנייה", אבל אני מניח שכן :)

מאוד אמין, מאוד מקצועי.

פורסם

אני הודעתי למוכרת שאני מעוניין לראות את הרשיון והיא יודעת שאני רוצה לבוא לראות את הרכב שוב, במידה והיא לא מתקשרת ואומרת שהרשיון בידה אני חושב שאין טעם להתקשר שוב, מה אתם אומרים?

פורסם

מבחינתי זה מדליק צ׳אקלאקה של אמבולנס.

את הרכב שלי רכשתי מחבר בעבודה ובכל זאת השוואתי רישיון רכב לרישיון נהיגה ולת.ז.

אני לא רואה טעם להוציא כמה אלפי שקלים בלי לעשות את הבדיקה החשובה והבסיסית הזאת שלוקחת 5 דקות

• תוכן חדש...