Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב,

בימים הקרובים צריך לקבל החלטה לגבי רכב חברה.

האופציות כרגע הן:

1. מיצובישי ספורטבק מנוע 1.8 (חלון גג, מגנזיום, מסך מגע ועוד)

2. סקודה ראפיד (תצורת ליסינג הפשוטה ביותר).

זוג + 1.

הרכב נוסע כל יום מנתניה לרמת החייל וחזרה + נסיעות לא ארוכות בסופ"ש.

להערכתי כ 25 אלף קילומטר בשנה.

אשמח לשמוע את דעתכם.

כמובן נושאים כמו שמירת שיווי שוק ומה יותר קל למכור אינם מעניינים אותי כלל.

עריכה אחרונה על ידי Oleg
פורסם

בין שתי האופציות האלה הייתי הולך על המיצובישי, הראפיד ממש עלוב מבחינת אבזור והוא גם יותר קטן.

הספורטבק גם מעוצב, גם מאובזר וגם גדול יותר, לדעתי אין התלבטות (כל זה בהנחה שאין הבדל משמעותי בעלות נטו שלך).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

החסרונות של הספורט מול הראפיד הם תא המטען הקטן יחסית שלו, והביצועים הנחותים.

בפנים הוא יותר מרווח, ואין מה להשוות את רמת האבזור.

על הנייר ההמיצובישי לוקחת, אבל לפני החלטה סופית ממליץ לבצע נסיעת מבחן בשתי המכוניות, ורק אז - להחליט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני מבין את העצה לעשות נסיעות מבחן לרכבים. האמת שאני תמיד נדהם מכמה מעט אנשים עושים נסיעות מבחן לפני שקונים רכב חדש מהסוכנות.

אבל לקראת בחירת רכב ליסינג אני ספקן שהרבה עושים נסיעות מבחן. ויותר מכך, אם פותח השרשור הוא אחד שכן יעשה נסיעת מבחן הוא היה מציין זאת או בכלל מעלה את הסוגיה לאחר נסיעת המבחן.

בתכלס במקרה כזה הבירור בפורום הוא בעצם תחליף לנסיעת מבחן.

פורסם

בירור בפורום יכול לעשות לנפות אופציות. אין תחליף לנסיעת מבחן. כל מי שלוקח רכב ליסינג משלם עליו במיטב כספו, ובמקרה דנן גם ישתמש בו לא מעט. אני מתקשה להבין איזו סיבה יש שלא לבצע נסיעת מבחן - רק בגלל שהשם שלו לא כתוב ברשיון?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אולי הבגאז' של הספורטבק קטן יותר, אך בהחלט מספק ושימושי מאוד. וקל מאוד לקיפול המושבים האחוריים לצורך הגדלתו במידת הצורך.

רכב נוח יותר, מהנה לנהיגה. בסטנדרט גבוה יותר.

מבין השתיים הייתי בוחר בו ללא ספק.

• תוכן חדש...