Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושבוע מצוין, אני מעוניין לשדרג את שלושת הגדולים ויש לי כמה שאלות לפני השדרוג, , האם בשביל לשדרג יצא מצבשהמינוס יהיה מנותק? כי זה יהווה בעיה מבחינת מחשב הרכב, האם השדרוג ישפיע משמעותית על מצב החשמל ברכב? כי מצבי גרוע, ואם יש לכם טטיפים נוספים לפני השדרוג אשמח אם תרשמו לי פה.

תודה רבה לכולם!

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

בשדרוג שלושת הגדולים אתה מבצע את שלושת הפעולות הבאות:

1. משדרג מינוס מהמצבר לשלדת הרכב - בשלב זה אין צורך לנתק מינוס.

2. משדרג מינוס מבלוק המנוע לשלדת הרכב - בשלב זה אין צורך לנתק מינוס.

3. משדרג כבל פלוס בין הפלוס של המצבר לפלוס של האלטרנטור - כאן רצוי לנתק מינוס.

בעקרות אתה יכול לחבר כבל לפלוס של המצבר ולחבר את הכבל הזה בקצהו השני לבית פיוז ולדאוג שהפיוז לא יהיה שם עד לרגע החיבור - כאן הסבירות שלך לא ליצור קצר בעזרת מגע בין המצבר לגוף הרכב (דרך מפתח הברגים שתשתמש בו למשל) הוא יחסית קל לשליטה.

הבעיה שלך תהיה כנראה בעיקר ליד האלטרנטור שם אם בטעות תיצור מגע בין פלוס האלטרנטור או הכבל שתחבר אליו לגוף - הרכב - בקיצור - חבל.

אם אתה כל כך פוחד לנתק מחשב רכב ובכל זאת מחליט לעשות זאת אז ההמלצה שלי תהיה להקפיד לעבוד עם כפפות - לנתק מוליכות מהידיים שלך.

לעבוד עם כלים שיש להם בידוד ולא מתכת חשופה כמו למשל מפתח ברגים עם ידית מצופה גומי ולשים איזולירבנד על כל אזור מתכתי בכלים שתעבוד איתם או באזורים בהם אתה עלול לגעת.

האם זו עצה חכמה - לא! זו עצה מפגרת לחלוטין והאחריות על מערכת החשמל של הרכב שלך כולה עליך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

מחזק את מה שlanceforce אמר,בכל מקרה לעשות את בשדרוג מבלי לנתק את המינוס זה מתכון לבעיות,עדיף מחשב רכב מאשר החיים שלך.

בכל מקרה קח בחשבון(לפחות במקרה שלי) שיתכן ותצטרך לבחור טוב מאוד את הנק,כי אני חיברתי לבלוק ולעוד כמה מק׳,איך שנסעתי אחרי החיבור הרגשתי שהרכב לא כמו שהוא,איטי,לא סוחב,מהר פרקתי והבעיה נפתרה,השארתי רק כבל שמחבר את המצבר לרכב ולתיבת הפיוזים אבל כבר כמה זמן שאני מרגיש שיש מעבר של ההילוכים איטי,אז אני יוריד גם את זה

בכל מקרה מאמין שכדאי להיעזר במישהו שיודע כבר איפה בדיוק לחבר

עריכה אחרונה על ידי EliorBanay
פורסם (נערך)

באסה, נשמע קצת מסובך, אני צריך לשבת על זה ביום טוב שלי, תודה על הכל באמת מעריך כל מילה שאומרים לי פה!

תודה

והכבל שרץלמגברים הוא 4g

עריכה אחרונה על ידי asmily

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

אין למצבר שנה אפילו, אז אני לא מאמין, אלטרנטור הוחלף לפני כחצי שנה ואיתו גם המצבר

• תוכן חדש...