Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אה, חשבתי שראית בארץ.

מכל מקום, ממש ממש לא ממליץ לקנות פולישר אמריקאי ולהתאים לו שנאי פה בארץ. הכרתי מישהו שניסה לעשות את זה עם ה-Flex (ושפך על זה לא מעט כסף), ואפילו שהוא קנה את השנאי הנכון, המכונה התחממה לו מאד עד כדי כך שאחרי 10 דקות עבודה הוא לא היה יכול להחזיק אותה יותר...

פורסם
אז בעצם אתה אומר לי שזה או מגוואיר או מגוואיר

לא בהכרח, אפשר להזמין גם פולישרים של 230V כמו בארץ.

אני עם porter cable 7424xp עם שנאי ואין לי שום בעיית התחממות.

אחלה, אני רק סיפרתי על מקרה אחד שבו אני יודע שזה לא עבד, ולפי דעתי יש כאן סיכון מסויים. כמה זמן המכונה אצלך, וכמה אתה עובד איתה?

פורסם

המכונה אצלי כשנה וחצי שנתיים, רכשתי אותה מחבר פורום. אני מעריך שעבדתי איתה משהו כמו 50 שעות. צריך לוודא שיש שנאי מספיק חזק ואם משתמשים בכבל מאריך אז הוא צריך להיות עבה.

פורסם
לא בהכרח, אפשר להזמין גם פולישרים של 230V כמו בארץ.

יש לך המלצות למכונה בתקציב צנוע ? איזור ה650 ש"ח?

פורסם

אם יש לך חברים שעוברים באנגליה ויכולים להביא לך לארץ.. אחרת אני לא מכיר.

מדי פעם מציעים כאן למכירה מכונות בשרשור "שוק דיטיילינג", לא בטוח אם יש שם אחת שעדיין רלוונטית או לא.

פורסם

לצערי אין לי כרגע , מה לגבי EBAY? , אם המחיר זול באנגליה , כמה יקר כבר הוא יהיה בEBAY?

יש לך המלצה לדגם שאמור לעלות זול באנגליה?

פורסם

הבעיה בלהזמין דרך eBay היא שהמשלוח מאד ייקר את העסק, וגם המע"מ שתצטרך לשלם יקפיץ את זה עוד.

תסתכל באתרים i4detailing.co.uk

cleanyourcar.co.uk (יש כמה שמדווחים על בעיות איתם, לי תמיד הלך איתם חלק).

יש להם את הפולישרים המובילים, ואני די בטוח שהם שולחים גם למדינות אירופה האחרות, כך שאם מישהו שאתה מכיר עובר גם שם, אולי הם יוכלו להביא לך.

פורסם (נערך)

cleanyourcar שולח לישראל , ומחיר המשלוח לא כזה יקר לפי מה שראיתי

יש את המכשיר הזה שיעלה 138 פאונד כולל משלוח , אז הוא כן בתקציב שלי.

השאלה איך המוצר.

http://www.cleanyourcar.co.uk/polishing-machines/shine-mate-ero600-dual-action-polisher/prod_1312.html?added=1312

עריכה אחרונה על ידי winnerm
  • תוכן חדש...