Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי הוא יונדאי I20 שנת 2012 דגם פרימיום רכב קטן ויפה

חשבתי ללכת על מערכת לרכב לא ברמה של רוקפורד ו JBL יותר בכיוון של פיונייר סביר ביותר

יש תמונות של כל המוצרים למטה גם של הדאבל דין

יש לי סאב Pioneer TS-W311S4

סאב אופר איכותי לרכב עם עוצמה מקסימלית של 1400W

• עוצמה נקייה של 400W RMS
  • התנגדות 4 אום
  • גודל הרמקול 12" אינטש
  • נצילות 95DB
  • טווח תדרים 20-125 Hz

קומפוננט Pioneer TS-A1605C

350 וטס הספק מרבי (60 נומינלי ואט).

שכבת מולטי מטריקס לשמיעה אופטימלית.

כיפת Tweeter עם מזהה גלים לרגישות מוגברת.

רשת Crossover פסיבית.

זוג רמקולים אחורים HERTZ® DCX 690.3 6"x9" 2-Way שיותקו במדף האחורי Power Handling:

Peak: 180 watts

RMS: 90 watts

ומגבר של לנזר Lanzar VIBE532 Vibe 3200 Watt 5-Channel

4 x 100 Watts + 1 x 200 Watts RMS @ 4 Ohms - Power Over a Wide Range of Battery Voltages - Remote Subwoofer Bass Control - Tri-Mode Capable - Frequency Response: 10 Hz-40 kHz

4 x 200 Watts + 1 x 400 Watts Max @ 4 Ohms - Stiffly Regulated PWM-Type Power Supplies - Electronic Crossover Network - Silver RCA Inputs - S/N Ratio:95 dB

2 x 800 Watts + 1 x 1,600 Watts Max @ 4 Ohms Bridged - Variable Input Level Controls for Each Pair of Cannels - Bass Boost Circuit - Power Protection LED Indicators - Fuse: 30A x 2

4 x 175 Watts + 1 x 375 Watts @ 2 Ohms RMS - Variable High Low Pass Crossover Controls - Bridgeable at 4 Ohms - Advanced Protection Circuitry - Dimensions: 10.25''W x 2.36''H x 23.62''L

Mosfet Automatically Switches to Maintain Rated - High-Efficiency, Heavy Aluminum Heatsink - 2 Ohm Stereo Stable - Soft Turn On/Off

ויש לי אפשרות לקחת אחד מהם מה עדיף?

אין לי צורך בכניסה לדיסקים

mwOCDw.jpg

kOai7M.jpg

פורסם

הי ויקה,

השרשור שלך אושר כרגע - בכל מקרה אני ממליץ להבא לערוך את הכותרת לשאלה אחת עניינית ולהמנע מיותר מידי שינויי גפנים או הדגשות שקופצות מול העיניים ועושות אותנו פוזלים - יש לי הרגשה שאחד המנהלים לא ממש אהב את זה :-D

בכל מקרה, תוכן השרשור עצמו נראה לי לגטימי ולכן אני מפנה אותך לעזרתם של חברי הפורום.

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חוץ מהשאלה בין הדאבל דינים, לא הבנתי מה אתה מבקש לדעת.

האם כל הרכיבים כבר ברשותך או שאתה מתכנן לקנות אותם? כנ"ל גבי הדאבל דינים, האם אלו אפשרויות רכישה או שאתה מקבל אחד מהם ללא עלות?

במידה והדברים לא נרכשו, מהו התקציב הכולל?

פורסם

דרך אגב - סתם מתוך סקרנות אישי

אני טועה או שהפיוניר עם יציאת HDMI, SPDIF וכנראה גם אופטית בעוד הקנווד מכשיר אנלוגי להחריד?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הפיוניר המדובר הוא ה-AppRadio 3. אכן יש לו כניסת HDMI לטובת מירור-לינק, זו אינה כניסת SPDIF אלא חיבור לכבל USB לממשק אייפון, ומה שנראה לך כאופטי זה חיבור עבור אנטנת GPS.

אבל בסה"כ הוא המכשיר המתקדם יותר לדעתי.

פורסם
הי ויקה,

השרשור שלך אושר כרגע - בכל מקרה אני ממליץ להבא לערוך את הכותרת לשאלה אחת עניינית ולהמנע מיותר מידי שינויי גפנים או הדגשות שקופצות מול העיניים ועושות אותנו פוזלים - יש לי הרגשה שאחד המנהלים לא ממש אהב את זה :-D

בכל מקרה, תוכן השרשור עצמו נראה לי לגטימי ולכן אני מפנה אותך לעזרתם של חברי הפורום.

בהצלחה.

קודם כל אני גבר אני דרך הפייס של החברה נרשמתי ובקשר לגפנים אתה צודק פשוט שככה זה כשעושים העתק הדבר מאתר קניה על המפרט באמת מתסכל.

חוץ מהשאלה בין הדאבל דינים, לא הבנתי מה אתה מבקש לדעת.

האם כל הרכיבים כבר ברשותך או שאתה מתכנן לקנות אותם? כנ"ל גבי הדאבל דינים, האם אלו אפשרויות רכישה או שאתה מקבל אחד מהם ללא עלות?

במידה והדברים לא נרכשו, מהו התקציב הכולל?

השרשור בעיקרון פורסם אתמול והיום בבוקר כבר התקינו לי את כל המערכת שבתמונה כולל הדאבל דין של הפיונייר

הכל ברשותי הכל כבר מותקן בוא נגיד שהכל הכל כולל התקנה עם הדאבל דין גם חדש בקופסא יושב עלי 3000 אלף

ובקשר לדאבל דינים ביקשתי לדעת מה עדיף שתיהם של אח שלי הפיונייר קנה בחו'ל חדש אני הראשון שמשתמש בו ושלו משומש כבר שנה אצלו ברכב השאלה מה יותר טוב לצרכים שלי .. לא כל כך נוח עם הפיונייר האמת

דרך אגב - סתם מתוך סקרנות אישי

אני טועה או שהפיוניר עם יציאת HDMI, SPDIF וכנראה גם אופטית בעוד הקנווד מכשיר אנלוגי להחריד?

מדבר אלי סינית אחי רק מה שאני יודע שהדאבל דין של הפיונייר כבר מותקן אצלי וחיברתי אליו כבל HDMI וממש לא הבנתי למה הוא משמש

הפיוניר המדובר הוא ה-AppRadio 3. אכן יש לו כניסת HDMI לטובת מירור-לינק, זו אינה כניסת SPDIF אלא חיבור לכבל USB לממשק אייפון, ומה שנראה לך כאופטי זה חיבור עבור אנטנת GPS.

אבל בסה"כ הוא המכשיר המתקדם יותר לדעתי.

האמת שהמכשיר עצמו לא משו בכלל לא נוח לשימוש כ'כ היציאת USB שלו זה בעצם כבל USB שמחובר אליו כבל לאייפון 4 ורק ככה אני יכול להפעיל מוזיקה ולהוריד למכשיר אפליקציות אין למכשיר יציאת אוקס אין לו יציאות לשליטה מההגה אבלל ואבל גדול יש לו יכולות שליטה מפחידות בקטע טוב על הרמקולים והסאב קומפוננט וסאב של פיונייר

התצוגה במכשיר פצצה רואים אליפות במסך הטאץ ממש טוב מהיר ופיונייר בדאבל דין זה פיונייר אין מה לעשות.

אבל בקנווד יש לי את מה שאני צריך יותר בעיקרון יש USB שזה יציאה לכל מעכשיו סמארט והכי חשוב לדיסק און קי

יש יציאה לאוקס יש כניסה לדיסקים (פחות נחוץ) בגלל זה שאלתי לגבי הדאבל דין מה עדיף או אם יש מדריך בעברית?

פורסם

לגבי הפונטים בהעתקה - בחלון התגובה יש לך מימין לכפתור ההדגשה, כפתור 'paste as plain text'. העתק לשם את תוכן הדברים ואשר. זה יבטל כל עיצוב לטקסט.

אז אם כבר התקנת הכל, האם עדין יש שאלות?

מה הבעיה עם הפיוניר?

לדעתי אתה צריך לעבור קצת על חוברת ההפעלה (לדעתי יש רק באנגלית או בשפות אחרות שאינן עברית) וללמוד על הפונקציות. לדעתי כל מה שאתה מתלונן לגביו קיים ורק צריך לדעת איך לתפעל.

אבל אני אעבור על זה בהמשך.

איזה טלפון יש לך?

פורסם
לגבי הפונטים בהעתקה - בחלון התגובה יש לך מימין לכפתור ההדגשה, כפתור 'paste as plain text'. העתק לשם את תוכן הדברים ואשר. זה יבטל כל עיצוב לטקסט.

אז אם כבר התקנת הכל, האם עדין יש שאלות?

מה הבעיה עם הפיוניר?

לדעתי אתה צריך לעבור קצת על חוברת ההפעלה (לדעתי יש רק באנגלית או בשפות אחרות שאינן עברית) וללמוד על הפונקציות. לדעתי כל מה שאתה מתלונן לגביו קיים ורק צריך לדעת איך לתפעל.

אבל אני אעבור על זה בהמשך.

איזה טלפון יש לך?

לגבי המערכת כן התקנתי הכל אבל חושב על להוסיף קבל בשביל הסאב לא יודע אם זה ישפיע אבל המגבר ממש חם וגם אני יודע שזה נותן מכת חשמל בעת הצורך לסאב וזה כרטיס ביטוח לאריכות ימים למערכת (סוג של)

אז רציתי לדעת על איזה קבל אתה ממליץ (אם בכלל) ובנוסף איזה דאבל דין עדיף הקנווד או הפיונייר?? כי בעיקרון כל מה שאני ממש צריך יש בקנווד השאלה מה עדיף וכבר הפיונייר מורכב פיקס באוטו.

המכשיר הפיונייר כבר אמרתי נקנה בחו'ל והחוברת הפעלה באנגלית ניסיתי להבין מה שאפשר ובעיקרון צריך מתאם שמתחבר ליציאה של האייפון 4 משו מסורבל מאוד אז אם ניראלך תוכל ככה לתת מבט על הדגם ותגיד לי אם יש אפשרות להפעיל בו אוקס HDMI USB לחבר אליו דיסק און קי אני יותר מאשמח כשאני מחבר לUSB את הפלאפון שלי או דיסק און קי נותן רק חשמל אבל לא קורא אותם

ויש לי מכשיר LG G2 הורדתי את כל האפליקציות של האפפ רדיו וכל מה שצריך אבל חייב מתאם לפי הבנתי מהחוברת

פורסם (נערך)

ענית לך בשרשור המקביל שלך. בא נעביר את כל ההתכתבות לכאן, כי זה יותר נוח.

קבל לא יעזור לך ויהווה מעמסה על מערכת החשמל.

כיוון גיין נכון הוא הדרך למנוע התחממות יתר של המגבר - בצע חיפוש בפורום.

לגבי השאר, אגיב בהמשך.

אגב, האם הפיוניר אירופאי או אמריקאי?

* אין צורך לצטט הודעה אחת מעל אם ההתייחסות היא רק אליה.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

כן באמת יותר נוח לדבר במקום אחד מאשר לקפוץ מאשכול לאשכול אז לנושא בשרשור השני רשמתי לגבי הכיוון

ולגבי הדאבל דין אם אני לא טועה אמריקאי בטוח ב90 אחוז הוא כבר מותקן אז אי אפשר לדעת דגם מדוייק כולל ברקוד ככה הייתי יודע בוודעות

פורסם

תעשה חיפוש לגבי ענין הגיין, לא מדובר במשהו מסובך מדי, אבל בהחלט רצוי לדעת מה עושים לפני שמנסים כי פוטנציאל הנזק קיים.

כמו כן אם תוכל להעלות תמונה ברורה של הכיוונים במגבר, זה עשוי לסייע קצת בנסיון לעזור בענין זה.

הבדיקה הכי פשוטה תהיה כנראה לבדוק אם אתה יכול לכוון תחנות רדיו ישראליות או לחילופין מה התדר הכי נמוך והכי גבוהה שניתן לכוון אליהם.

באתר האמריקאי לא מופיע הרשימת התאימות ה-LG G2 אז ממש לא בטוח שכל הפונקציות הייעודיות יעבדו, אבל ננסה למקסם את היכולת (שוב, אעבור על זה מאוחר יותר).

פורסם

הבנתי אותך אני יצלם לך את כל החיבורים והנקודות כיוון של המגבר אבל מחר בבוקר שיהיה אור כמו שצריך

ונגיד במכשיר עצמו התחנות רדיו הם בנויות להיות אמריקאיות מה שאומר שזה תחנות רק אי זוגיות אם אתה מבין אותי חריש שיוצא תחנה זוגית או מספר זוגי בתדר מה שאומר שאני יכול בעצם לתפוס 70 אחוז מהתחנות בארץ בסך הכל

ובאתר האמריקאי לא מופיע לך לדעתי רק כן. בגלל שזה פשוט לא מעודכן גם לא רשום שם אייפון 6 או גלאקסי מהדור החדש

כל המכשיר הזה יוצר לפני כמה שנים בכללי ותוכנן כנראה לעבוד במיוחד עם אייפון 4 למרות שעם המתאם שיש לי לאיפון 5 של החברה הוא עובד איתו ממש טוב בול כמו שעובד עם אייפון 4 אבל זה ממש מעצבן שצריך דרך הפלאפון להעביר שירים ושחייב שהפלא יהיה מחובר בכבל במקום דיסק און קי וגמרנו עניין

פורסם

אז כנראה שזה אכן אמריקאי.

ועדין בראש הרשימה רשום תאריך מעודכן.

המכשיר הוא לא חדש (2013 לדעתי) ולכן יתכן ונעצר הפיתוח של התאמה למכשירים חדשים יותר.

בכל אופן, יתכן ופונקציית המירורלינק עדין תעבוד. יש גם איזה משהו עם ARliberator. צריך לחפש קצת בענין או שמנוסים ממני יגיבו.

לדעתי יש משהו בחיבור שלך שאינו מתאים לאנדרואיד שברשותך לעומת אייפון.

לגבי ה-USB, יש במכשיר עוד כניסה שדורשת כבל מיוחד ומיוחסת בתור כניסה של מכשיר אפל עם מחבר 30 פין, אבל שהינה USB בבסיסה ואולי ניתן להשתמש בה במקביל.

• תוכן חדש...