Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחצי שנה רכשתי מכשיר סוני Xperia Z3 מ-ksp , אחריות של היבואן הרשמי לצורך העניין.

לאחר כ-3 חודשים המכשיר התחיל "לאבד צבע" בצידו השמאלי של המסך.

נדרשנו להביא את המכשיר בצורה עצמאית למעבדה בנתניה לתיקון.

היבואן הרשמי, אלקטרה, לא נותן לך מכשיר חליפי בזמן שהמכשיר שלך נמצא בתיקון.

לאחר כשבועיים התבשרנו שהמכשיר תוקן ושעלינו לבוא לקחת את המכשיר.

אחרי כחודשיים התקלה חזרה בתוספת של תקלה חדשה, לא שומעים באוזניה הרגילה, רק על ידי רמקול.

בשלב זה כבר התעצבנתי באמת. ה"שירות המדהים" של אלקטרה לא מציע פתרונות יצירתיים, תביא את המכשיר וחכה עוד שבועיים עד שנתקן אותו.

שוב, בלי מכשיר חליפי, בלי הצעה למכשיר חדש.

התעצבנתי שוב והם הסכימו "לבוא לקראתי" ולשלוח שליח שייקח את המכשיר ממני. השליח קבע איתי בין 9:00 ל-14:00 ולאחר שלא הגיע ב-14:00 התקשרתי לברר מה קורה. אמרו שהוא בדרך והוא אכן הגיע לאחר כשעה.

מפה לשם עבר כבר שבוע נוסף והמכשיר עדיין שם.

התקשרתי היום כדי לברר מה קורה עם הטלפון ולנציג השירות שלהם לא היה ממש תשובות חוץ מ"ככה זה", "זה כתב האחריות שלנו".

לכשביקשתי לדבר עם מנהל מעליו הוא אמר שמנהל לא יסכים לדבר איתי. שאני אשלח לו מייל.

פה נשברתי והחלטתי להציף את הסיפור הזה בפורום ואיפה שאני יכול.

אז אני מספר לכם שאם תיכננתם לרכוש מכשיר כזה או מכשיר של היבואן הזה תחשבו שוב.

לדעתי, זה לא שווה את זה.

אם כבר לקנות מכשיר טלפון ב-3500 שקל, עדיף שזה יהיה מיבואן שיודע לתת שירות הולם.

פורסם
יש לי את גרסת הקומפקט ואני מרוצה למדי. רכשתי ביבוא מקביל. אין בי אמונה ביבואנים רשמיים

הקטע המצחיק זה שאתה קונה מיבואן רשמי בשביל לקבל עלאק שירות טוב יותר.

בצלילי ההמתנה שלהם בטלפון אתה שומע על כמה ה"שירות" של אלקטרה הוא הטוב ביותר ובלה בלה בלה.

בסוף כשאתה צריך אותם אתה מקבל זרנוק.

פורסם (נערך)
אם כבר לקנות מכשיר טלפון ב-3500 שקל, עדיף שזה יהיה מיבואן שיודע לתת שירות הולם.

שומעים כל כך הרבה סיפורים כאלה בארץ, השירות של יבואני הסלולר וגם מחשבים ניידים בד"כ לא שווה כלום. עדיף לקנות ביבוא מקביל ולקבל אחראיות של החנות עצמה. "אחראיות יבואן רשמי" בעברית זה "שמים אליך ז*ן וזורקים אותך למישהו אחר".

דוגמא עם LG G2, כל אלו שקנו מיבואן רשמי חיכו הרבה יותר זמן לעדכון הקודם של אנדרואיד (ל 4.4.2), אנשים שקנו מייבוא מקביל (למשל מ IVORY) קיבלו 4.4.2 זמן קצר לאחר השחרור הרשמי.

אין שום יתרון בלקנות מיבואן רשמי, תן לי אחראיות של שנה מחנות במקום שנתיים מיבואן - ההתעסקות והשליחה של לקוחות ישירות מול היבואן ולא מול החנות זה פשוט בזיון. לדעתי צריך להוציא את זה מחוץ לחוק.

יבואן זה יבואן וחנות זו חנות, למה שבכתב אחראיות ישלחו אותי ליבואן ?! ואם כן... תביאו לי את המחיר שאתם מקבלים מהיבואן.

הנה דוגמא אישית של מה שווה שירות יבואן (דווקא כאן KSP יצאו בסדר גמור). הנציגה של היבואן שלחה אותי לעזאזל אבל החנות הבינה את המקרה והחליפה לי את המסך לחדש.

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
הקטע המצחיק זה שאתה קונה מיבואן רשמי בשביל לקבל עלאק שירות טוב יותר.

בצלילי ההמתנה שלהם בטלפון אתה שומע על כמה ה"שירות" של אלקטרה הוא הטוב ביותר ובלה בלה בלה.

בסוף כשאתה צריך אותם אתה מקבל זרנוק.

זה בדיוק מה שאני אומר למי שחושב להוסיף 300-400 שקל כדי לקנות מ"יבואן רשמי", ביום שתצטרך אותם (וזה נכון פי 1000 במכשירים סלולריים מאשר בכל תחום אחר!) אתה תקבל יחס גרוע גם מזה וגם מזה (ולמען ההגינות - גם מיבואנים אחרים בחו"ל, ועוד יותר להגינות - גם מהיצרן עצמו).

אי לכך ובהתאם לזאת עדיף לחסוך את ה-300-400 שקל ולדעת שאין גב ככה או ככה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

היית מזמין מאזמון DE או handtec, כבר היו שולחים לך חדש או מזכים אותך

אין שום הצדקה לשלם אקסטרה בשביל לקבל שירות גרוע יותר.

כל דבר שאני יכול לקנות בחול במחיר קצת יותר טוב אני מעדיף להזמין משם

אפשר לספור על יד אחד את היבואנים שנותנים שירות טוב (בכל התחומים, ולא רק בסלולר)

פורסם

זה כבר לא עניין של יבואן כזה או אחר, התנאים של יצרני הסלולר מרוקנים הלכה למעשה מתוכן את הדבר הזה שנקרא "אחריות"

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...