Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מחפש רכב שישמש לנסיעות בין עירוניות כל יום תל אביב - נתניה הלוך חזור ומדי פעם תל אביב - אריאל הלוך חזור.

אני מחפש רכב אוטומטי שיהיה אמין, שיידע לסחוב נסיעות כאלו ובעיקר שיהיה חסכוני.

פורסם

משפחתית או סופר מיני

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי בודק סיריון,אמינה,די זריזה,תא מטען מעט קטן אבל בפנים יש מקום.

גרנדה פונטו תהיה יותר חיסכונית ובטיחותית,יש לה גיר רובוטי שבוא פחות חלק אבל תבדוק.

יונדאי גטס ברמות איבזור gli/glx/gls רכב אמין ולא יקר לאחזקה,לא הכי חיסכוני אמנם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם יש לך אפשרות למתוח קצת את התקציב, תוכל למצוא ניסאן נוט שנת 2007/8.

זו משפחתית לכל דבר בגודל של סופר מיני.

הרכב חזק, מרווח ואמין ומרגיש מצוין בנסיעה בינעירונית ובכבישים מהירים.

זו ליגה אחרת לעומת רכבי המיני שצוינו מבחינת זמינות כוח, יציבות על הכביש, מרווח פנים, נפח אחסון ובטיחות.

צריכת הדלק היא 1:13 בממוצע בנסיעה משולבת (1:11-12 עם מזגן) - בדיוק כמו של הסיריון וקצת פחות טוב מהפונטו.

רוב האקזמפלרים היו רק בבעלות פרטית. כדאי לבדוק רק כאלה שלא עברו את ה-120K ק"מ.

פורסם

אולי כדאי לבדוק גם ניסן טידה. זו מכונית נוחה יחסית, אמנם לא נראית טוב, אבל תעשה את העבודה היטב בתנאי שאתה רוכש רכב שמור שלא נשחט בליסינג

• תוכן חדש...