Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עניין של מיתוג.

בארץ מסיבה מאוד לא ברורה יצא לאיקאה שם יחסית טוב. המוצרים שלהם זבל ברובם ואמורים להיות מתומחרים בהתאם. אבל בארץ יש להם תדמית טובה (עשו יופי של עבודת שיווק החברים) ולכן הם יכולים לגבות כפול משאר העולם בו זה פשוט נחשב זבל שוודי כמו שהוא באמת.

לא אוהב שנכנסים לאנשים לכיס. הם לא מונופול או חלק מקרטל (כמו שיש בשוק המזון), זה לא מוצר מחיה בסיסי שאי אפשר לחיות בלעדיו, יש להם אינספור מתחרים שמוכרים מוצרים טובים יותר במחירים דומים ובכל זאת החנויות שלהם מפוצצות והמכירות בשמיים.

טענות? לצרכנים בלבד. להם מגיע שאפו לא תלונות.

דרך אגב, גם אני רכשתי מספר דברים שם. אך תמיד אלה היו דברים ספיציפיים שכדאי לרכוש שם. כלומר, דברים בהם חשיבות האיכות משנית, והם במקרה מתומחרים גם בזול.

בדיוק. אותו סיפור עם מקדונלדס. כל מי שהיה בחו"ל בין אם זה אירופה ובין אם זה ארה"ב ראה את הבדלי המחירים העצומים. (דר"א, באירופה קהל היעד שאוכל במק' זהה לישראל)

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
[emoji23]

ועל זה נאמר פחחח , איקיה , מוצרים איכותיים , אתה בטוח ?

אתן לך דוגמא.

קניתי בהום סנטר כיסא משרדי לפני כשנתיים, והוא נשבר אחרי שבועיים, וזה הגיע למצב שבוא הייתי צריך לפנות לבית משפט, כדי שיחזירו לי את הכסף.

כשנשבר לי הכיסא מהום סנטר, הייתי חייב כיסא, לכן הלכתי וקניתי באותו טווח מחירים (100 שקל יותר) כיסא באיקאה, והוא מחזיק עד היום.

המוצרים באיקאה איכותיים ביחס למחיר שלהם. המתחרים שלהם מוכרים דברים באיכות ירודה מזו של איקאה, במחירים זהים, או נמוכים לא בהרבה (או גבוהים יותר).

למה איקאה יקר בארץ - כי כמו כל דבר, מאגוזי ועד בתים - יקר כי משלמים את המחירים, ומבקשים עוד.

ואם אני כמוכר נוקב במחירים חזיריים כאוות נפשי, ועדיים יש תור ענק בכניסה לחנות שלי, למה שאוריד את המחירים, ואפגע לעצמי בהכנסה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

טוב , זה שקנית בהום סנטר , אז מגיע לך. אם אתה לא יודע הם קיבלו אישור מהמשטרה לגנוב. (ואת זה אמר לי אחד העובדים שם בהלצה כמובן על המחירים)

לגבי כסא משרדי , אז גם אני ניסיתי כיסא משרדי מאיקיאה , המחיר היה זול , אבל הנוחות היתה על הפנים , והכסא דרש חיזוק ברגים מתמיד ,הגלים נשברו כל הזמן , ובסוף זרקתי אותו קניתי ב 150 ש"ח כסא מחנות של ציוד משרדי , כיסא נוח ברמות הרבה יותר גבוהות ולא צריך להחזיק מברג בכדי לחזק את הברגים כל הזמן

עריכה אחרונה על ידי YaronNahum

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...