Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טמפרה vs רנו 19, בתקציב עלוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רנו 19 בלי שום ספק - אגיד לך גם למה:

א. פלסטיקה יותר מוצלחת - גם אם יש פה ושם כמה דברים שבורים, הם ניתנים להחלפה. ז"א שסופ"ש אחד של טיול בין פירוקיות בכפרים ערביים באיזור מגוריך, עם השקעה די מינימלית, יכול להביא אותך למצב שיש לך רכב שבפנים ירגיש קרוב לחדש, בלי פלסטיקים שבורים.

בטמפרה יש דשבורד שלא שורד יפה את תלאות הזמן, ויהיו יותר מדי קרקושים, שברים וסדקים.

ב. חלקי חילוף - רנו 19 חולקת חלפים רבים עם רנו קליאו דור ראשון, מבחינת מכאניקה. זה מבטיח שאם יתקלקל משהו, לא בהכרח תצטרך לשלם עליו ביוקר - פשוט תוכל לגשת לפירוקיה ולחפש חלקים של קליאו, בנוסף לאלה של רנו 19. זו תעודת הביטוח שלך למחירים זולים לחלפים.

ככה או ככה, שתיהן הימור - אבל ההימור על הרנו יותר מושכל, ויש גם יותר סיכוי שתצליח למכור אותה הלאה בכמה גרושים אח"כ.

פורסם

היות וכתבת :

אני צריך לקחת את הילדה לגן - 20 דק' הליכה ו2 דק' ברכב, עלה צורך ברכב נוסף.

יש לי הצעה מעניינת. רד משתי אלו. הבעייה העיקרית איתן הינה הבטיחות הירודה והצורך בטירטור התחזוקה של רכב ישן מאוד(יחסית).

במחיר לא גבוה ממש יש אפשרות ללרכת על רנו מגאן I שנמכרה בשנים 1997-2003.

היתרון - בטיחות ממש עדיפה. 4 כריות אוויר , 4 כוכבי בטיחות. יש בלי סוף חלפים עקב ריבוי דגמים כאלו בפירוקיות.

המחיר מאוד זול - תבדוק בלוחות. יש הרבה כאלו למכירה במחירים מגוכחים. יש גם ידניות וגם דיזל.

אמינות פוטנציאלית גבוהה.

פורסם

שומע, וגם פזלתי לכוון.

אבל נכוויתי בעבר מרנו קליאו 96, רכשתי מיד ראשונה ק"מ נמוך מאוד והיסטוריית טיפולים מתועדת.

היו לו בלי סוף בעיות, בעיקר חשמל וגיר [ידני]. נמכר לפירוק.

נכון שאי אפשר להסתמך רק על מקרה בודד, אבל מי שנכווה ברותחים נזהר אפילו בפושרים.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

הייתי פוזל לצרפתיות הקטנות מבית פג'ו/סיטרואן.

205/106/סקסו.

לנסוע שציינת הן מתאימות בול. לדעתי התחזוקה שלהם תהיה פשוטה וזולה יותר משל הרנו והפיאט.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אופניים עם כיסא ילדים יביאו אותך בשתי דקות לגן.

בשביל המשימה שביקשת אין צורך ברכב כאשר המצב הכספי לחוץ.

לשאלתך המקורית - הכל תלוי במצב האקזמפלר הספיציפי ולא באיזה דגם ביניהם יותר מוצלח.

החזקתי רנו 19 קרבורטור אוטומטית מודל 1992 בשנים 1994-1998.

היתה המון במוסך בתור רכב לא ישן, ונתקעה שוב ושוב.

הייתי בוחר משהו אחר.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

מבין שתיהן, הרנו 1.4 זה מנוע מאוד ישן ומוכר וטוב. גם הגיר JB1 הוא מעולה. רק פלסטיקה פנימית (בקונסולה) היא נקודת התורפה. מעבר לכך, רכב מצוין.

בהצלחה.

משכנתא זה קל

פורסם

האופניים לא רלוונטי. לא סומך על כישורי הרכיבה העלובים שלי להסעת תינוקת.

אגב, למגיב מעלי, הייתי בכיף קונה את הרכב שלך שמפורסם פה כבר תקופה, ואף דיברתי איתך בראשית השבוע. הבעיה זה המרחק - מבית שמש לחיפה, כשאין אוטובוס ישיר, זה כמעט יום שלם [הלוך, תהליך הרכישה וחזור].

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

התכוונת הפוך. שהוא ייסע ברכב מחיפה לבית שמש ויחזור ברכבת.

אני מבין למה הוא לא עושה זאת. אם בסוף נגלה משהו ובסוף המכירה לא תצא אל הפועל?

אמנם אני רציני, מאוד, אבל אף פעם אי אפשר לדעת.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...