Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי רנו מגאן 01 עם תקלה במזגן , ככל הנראה מדובר בדליפת גז מהמדחס - מה שמצריך החלפה של המדחס.

ה"פתרון" שהוצע לי הוא למלא גז פעם בחודש אצל מזגניסט במקום להחליף את המדחס - אכן הגז מחזיק בערך חודש

מאחר והרכב הוא רכב שני שאני לא מעוניין להשקיע בו שקל מיותר אני רוצה לבדוק אופציה של מילוי גז באופן עצמאי

יש לי בבית בלון גז חדש R134A.

אני מניח שמה שחסר לי הוא הצינורות והשעונים.

השאלה היא מה עלות הציוד הנוסף שאני צריך ? - כמובן שאלך על הזול ביותר

ואיך ממלאים באופן עצמאי

ברור לי שהמלוי לא יהיה אידאלי ושלא אעשה את זה "לפי הספר" כמובן לא בוואקום , ובכל זאת , אין לי מה להפסיד..

תודה לעונים !

פורסם

גד "חדש" ממלאים במדוייק לפי שקילה, ואחרי שמבצעים וואקום במערכת.

איך תדע בדיוק כמה למלא ?

בכל מקרה, את הבעייה לא תפתור, כך שזו ברכה לבטלה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני מבין שלא אוכל להגיע למצב אופטימלי וכמובן לא אפתור את הבעיה, אבל המטרה שלי היא לעבור את חודשי הקיץ עם מזגן, בקיץ הקודם מילאתי גז כל חודש אז המטרה הושגה.

פורסם

אם אתה לא רוצה להשקיע שום דבר באוטו, זה נשמע מחיר סביר לשלם פעם בחודש מאשר להיכנס לכל מיני הרפתקאות שלא בטוח שיניבו תוצאות.

פורסם

סט צנרת וסעפת עם שעונים זה בן 600-1600 ש"ח.

צריך גם משאבת וואדום זה עוד 2000-5000 שח

צריך גם משקל בלטה מדוייק זה עוד אלפייה ואז תוכל למלא גז בצורה מדויקת

פורסם
סט צנרת וסעפת עם שעונים זה בן 600-1600 ש"ח.

צריך גם משאבת וואדום זה עוד 2000-5000 שח

צריך גם משקל בלטה מדוייק זה עוד אלפייה ואז תוכל למלא גז בצורה מדויקת

לא יודע מהיכן אתה לוקח את המחירים הנ''ל

אבל משאבת ואקום סטנדרטית בעלת 1.5CFM אמורה לעלות באזור 450-500 ש''ח.

במחירים שהצגת כבר אפשר לקנות מכונת מחזור ,ואקום, טעינת קרר + שמן אוטומטית.

• תוכן חדש...