Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום חמישי התקשרתי ישירות לבצע הזמנה ...מציין גם את חוסר הסובלנות של המוכר בטלפון שלו תוך כדי השיחה כאילו הוא עושה לי טובה שהוא רושם לי הזמנה, העניין הוא שמתוך המוצרים שהזמנתי, נפלה טעות באחד המוצרים שביקשתי המוצר הוא: APC במהלך ההזמנה התלבטתי בכמות שלקחת.

המוכר הציג לי את המחיר של ה 100 מ"ל שעולה 35 שקלים והאופציה הנוספת הייתה של כימיקלגאיס שעולה 65 בבקבוק של 470, ואני בחרתי בבקבוק הגדול יותר של כימיקל.

המוצרים הגיעו הבוקר עם הבקבוק של הג'י טכניק , התקשרתי היום לחנות והסברתי את הטעות בהזמנה ומה שהוצע לי זה משלוח חינם לביתי (גר בחיפה) ושהוא ישלח לי בתשלום מלא בקבוק של כימיקלגאיס אז אמרתי לו אחלה

"אז אני מחזיר לך את הג'י טכניק ואשלם את ההפרש?!"

מוכר: ..."לא תשאיר אותו אצלך שיהיה לך"

אני: "אבל אין לי מה לעשות איתו, למה שאשלם פעמיים"

מוכר: "אני גם ככה מפסיד עליך מלא, זה מה יש...וחוץ מזה מי אמר שהמוכר עשה את הטעות אולי אתה בכלל הטעית אותו"

אני :" סבבה אז אני מבין שאתה לא מאמין לי סלמאתק לא קונה ממך יותר"

מוכר: "אל תקנה"

וואלה אז הוא מוכר סיטרוס ועוד כמה מוצרים שלא ניתן להשיג ממקומות אחרים (האף קצת עלה), קיצר הבנאדם הזה לא יראה יותר שקל ממני....!

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תשמע אני לא יודע מה בדיוק קרה שם, אני יכול לספר שהזמנתי 2 מיסטר פינקס אלי הביתה (עמק יזרעאל) והגיע רק אחד, התקשרתי סיפרתי לו על זה ויום אח"כ היה לי את השמפו השני בבית (למרות שאני ממש לא גר קרוב), והוא צירף גם ריחן על הדרך בשביל לסגור את זה יפה.

מסכים שאין צידוק שלא להחזיר לך את הכסף אם הם טעו בהזמנה, פשוט חווית השירות שלי מולם היתה שונה בתכלית, ונראה לי מוזר היחס שקיבלת. הייתי שמח לשמוע את הצד שלהם לסיפור, כי אם אין להם הצדקה זה נשמע רע.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

הוא מבחינתו אמר לי שאם אני מחזיר את הג'י טכניק לשליח, אז הוא צריך לשלם פעמיים משלוח ולזה הוא לא מוכן. ושוב הסברתי לו שאין לי מה לעשות עם שניהם, ושאני מבין שקורות טעויות והכל וגם אם הייתי גר קרוב אליו הייתי קופץ ומחליף בלי שום סיפור, אבל עדיין הוא רצה שאקנה את בקבוק הכימיקל ואשאיר אצלי את בקבוק הג'י טכניק.

פורסם

אני קונה אצל משה מאוטוסטור כבר כמה שנים, תמיד מגיע לחנות לאסוף הזמנה או פשוט עובר ורואה אם יש את מה שאני רוצה.

אף פעם לא נתקלתי בשירות כמו שאתה מתאר. והיו לי כמה תקלות עם מוצרים, והכל היה בסדר גמור תמיד

פורסם

גם אני לקוח וותיק, וקניתי שם לא מעט ציוד אביזרים ומוצרים שונים.

תמיד זכיתי ליחס הגון. גם במימוש אחריות מול אחד היצרנים, משה עזר לי לממש אחריות מולם ובכך חסך לי עלויות שילוח או מה שזה לא יהיה.

סופו של דבר, כולנו בני אדם וכולנו טועים. לא משנה מי עשה זאת במקרה שלך. לא יצא לי להתקל מעולם בשירות לקוי ממשה אוטוסטור . יש עם מי לדבר, נסה שיחה נוספת כדי ליישר את ההדורים ביניכם.

M-TECH E46

פורסם

אני פעם אחת ביצעתי הזמנה דרך האתר, היה חסר משהו והוא התקשר וביקש אישור לספק מוצר אחר במקום.

ביצעתי גם קניה פיזית לא מזמן, את האמת שדווקא חווית השירות שלי הפוכה, קיבלתי שמפו מתנה והמוכר לא היה בלהט לדחוף לי מוצרים שאני לא צריך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

גם אני קיבלתי שירות גרועהזמנתי איזשהו מוצר שלא הגיע במשך כמה ימים שהתקשרתי לבדוק מה קורה עם המשלוח המוכר אמר שניסו להשיג אותי מחברת השליחויות ולא הצליחו זה שקר תמיד יש אנשים אצלי בבית המוכר טען שזה לא מעניין אותו ולא תפקידו לקבוע אם אני צודק או לא ואני מוזמן לבטל את ההזמנה ואכן כך עשיתילעולם ואף פעם לא אקנה שם שוב

פורסם

אני אחד שברגע שמקבל שירות לקוי לעולם לא חוזר יותר לאותו מקום, וזה דווקא די מפתיע אותי.

אני קונה שם לא מעט ומדי פעם משה אפילו מפנק בדברים חינם או הנחות יפות אפילו בקניות קטנות.

אסף - חברת השליחויות בד"כ לא קשורה לחנות, זה קרה לי עם עוד חנויות אחרות

Opel Adam S 2017

פורסם

אהלן רועי גם אני כמה פעמים קניתי כבר באוטו סטור ללא תקלות , העניין הוא תגובת החנות ברגע של תקלה, וזה לא שירות. הוא יכל לפתור את זה ברגע, לשלוח לי את בקבוק הכימיקל ולקבל חזרה את הבקבוקון הקטן ובזה היה תם הסיפור. לא ביקשתי משהו מוגזם.

פורסם

קונה מאוטוסטור כבר כמה שנים ותמיד מרוצה משה נותן שירות מעולה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

בתור אחד שגם ביצע רכישה באוטוסטור דרך אתר האינטרנט שלהם עם איסוף עצמי - אין תלונות.

משה התקשר אליי לעבור על ההזמנה והתנצל שדברים מסויימים לא במלאי, מכיוון ששילמתי בפייפאל - מיידית בוצע החזר מלא על המוצרים החסרים.

כשהגעתי לאיסוף בחנות, משה עבר איתי על המוצרים עם הסברים קצרים על כל אחד כפי שביקשתי.

בטלפון הוא אמנם היה קצר ופחות אדיב אך לאחר מכן בחנות הוא הסביר שזה בגלל שהיה עומס בחנות באותם רגעים. אפשר להבין.

אין לאוטוסטור נציג בפורום? אי אפשר לדעת מה באמת קרה כששומעים רק צד אחד של הסיפור.

פורסם

קצת מוזר שכל ״כבדי״ הפורום נמצאים מאחורי משה מאוטוסטור מתואמים אט אט בתגובות תומכות ונלהבות (מניח שקבוצת הוואטסאפ סוערת) ותגובה של אוטוסטור מתואמת ומנוסחת יפה עוד 3...2...1...

פורסם

אני מניח שרצית לבוא ולקבל פידבק קצת יותר אוהד, אבל מה לעשות שרוב האנשים קיבלו חוויה קצת שונה ממה שאתה מתאר,

ופתאום אתה מתאר קונספירציות ותיאום תגובות. בחרת לחלוק עם כולם, קיבלת תגובה שונה ממה שרצית, ככה זה בחיים.

לא הכל כבקשתך.

• תוכן חדש...