Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני זוכר שחבר שלי עם האלטו הידנית אמר לי שאין לו מד סל"ד, ולא האמנתי לו בהתחלה :p

לא בעיה להסתדר בלי כמובן.

בא לי להתקין כי זה מייפה מעט את הדשבורד המשעמם.

כפיר הג'ינג'י

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם התכוונת להתקין את מד הסל"ד כפי שמוסבר בקובץ שצירפת אז יש כאן קצת עבודה מכנית של קידוח ושיוף הכוללים פירוק של הדשברוד לכן לדעתי

לא תמצא עסק שמוכן לבצע עבודה מסוג זה.

איזה כייף לי :)

פורסם

זה לא פירוק כל הדשבורד, סה"כ שלושה חלקים ממנו, לא יותר מפתיחה של כמה ברגים וניתוק קונקטור או שניים.

העבודה נראית פשוטה למדי, רק צריך סבלנות וכלים מתאימים. נסה לפנות לחבר הפורום יוסי, נקרא alpine בפורום ולשאול אותו אם הוא מוכן לקחת את זה על עצמו.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מה שכן , תוכל לקחת ריזיקה ולהתקין את זה על דשבורד מפירוק ולהרכיב אותו ברכב שלך לאחר שביצעת

http://www.maagar.co.il/%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%99%D7%9D/9687 מחיר לא בשמיים בכלל

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

כמו שאמר איתמר, נראה שזה בא כפלאג לחיבור שאמור להיות שם בסביבה,

מעניין אם כל האלטו מגיעות עם ה"שקע" לחיבור הזה או שמדובר בהתאמה לדגמים ששווקו באיזורים שונים.

מזכיר לי שבאחד הרכבים הקודמים שלי קניתי פנסי ערפל מפירוק לרכב שלי, שהגיע בלי, בדקתי אפשרות להעביר קווים ומפסקים, ריליים למוט ההפעלה שליד ההגה ולבסוף קראתי בספרות הטכנית של הרכב שיש דגמים שמגיעים עם האבזור ויש דגמים שלא, אך בדגמים אלו החיווט המתאים נמצא איפשהו מתחת לדשבורד ורק צריך להוציא אותו ולחבר לפנסים החדשים שיורכבו.

מקווה שגם אצלך זה כך- רק לחבר וזהו, ולא משהו מסובך יותר.

ד"א ראיתי כמה שעונים כאלה שמתחברים לשקע הOBD אך החיסרון הוא שזה תמיד יתפוס את החיבור..

שלומי

פורסם

תבדוק איך קוראים לזה באנגלית, ואז חפש ביוטיוב, אולי יש לזה כבר סרטון, נשמע כמו עבודה לא כזו קשה אם הכל כבר מוכן עבור זה.

Polo 2012

פורסם

עברתי על כל ההוראות שצירפת, הייתי מתקין לעצמי בכיף. זה נראה כמו אחלה פרוייקט לשישי בצהריים ולא צריך כל כך הרבה כלים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אין פלאג יעודי בצמה המקורית של הרכב, יש לחתוך את הפלאג של הטכומטר ולחווט לצמה של לוח השעונים.

יום טוב גם לך

פורסם

כן, זה מה שרואים בהוראות, אבל אם תסכל בתמונות בהודעה הראשונה זה נראה שיש קונקטור ייעודי ואפילו עם תופסן.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...